mouseman 17 Σεπτεμβρίου 2014 #1 Share 17 Σεπτεμβρίου 2014 θα ηθελα την γνωμη σας για ποια κολλα να προτιμησω για να κολησω τον βραχο μου. Bison(εποξικη) την προτεινετε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 17 Σεπτεμβρίου 2014 #2 Share 17 Σεπτεμβρίου 2014 δεν την ξέρω αυτη που λες εγω εχω δοκιμάσει με επιτυχία την DD επισης θα μπορεις να τις ενώσεις και πλαστικες καμβιλιες που δυστυχώς δεν θυμάμαι το καταστημα που τις διαθέτει Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 17 Σεπτεμβρίου 2014 Author #3 Share 17 Σεπτεμβρίου 2014 Λυκουργο για την DD που λες ειναι αυτη που ειναι σαν πλαστελινη ? και αν ναι που την βρισκω? αν εχεις καποιο λινκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 17 Σεπτεμβρίου 2014 #4 Share 17 Σεπτεμβρίου 2014 ειναι 2 συστατικων και την εχουν σχεδον ολα τα ενυδρειακα μαγαζια παρε τηλεφωνο πριν πας http://www.theaquariumsolution.com/aquascape-epoxy-warning-against-incorrect-use Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 17 Σεπτεμβρίου 2014 Author #5 Share 17 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω παρει ειδη τηλ και μου ειπαν οτι ειναι ποιο πολυ για κοραλια.Δεν θα συγρατησει μεγαλα κοματια βραχου.Να πειραματιστω με ντιζες καλυτερα ? καμια αλλη γνωμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 17 Σεπτεμβρίου 2014 #6 Share 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ουτε και εγω ξερω αυτη που λες παρε την DD ειναι πολυ καλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 17 Σεπτεμβρίου 2014 #7 Share 17 Σεπτεμβρίου 2014 Και αν δεν θες να έχεις τα δύο συστατικά ξεχωριστά, ώστε να κόβεις ισόποση ποσότητα, πάρε την aquarium munster orca construct που τα έχει τα δύο συστατικά σε ένα (το ένα μέσα στο άλλο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 17 Σεπτεμβρίου 2014 #8 Share 17 Σεπτεμβρίου 2014 Επισης υπαρχει και ο αφρος της fauna marin, λιγο ακριβος αλλα απ οτι ξερω πολυ καλως!! Αλλα μονο για στεγνο βραχο, αν δεν κανω λαθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 17 Σεπτεμβρίου 2014 #9 Share 17 Σεπτεμβρίου 2014 Πολυ προσοχη αν παρεις τον αφρο να καλυψεις τα σημεια που φαίνονται με εποξική Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 19 Σεπτεμβρίου 2014 #10 Share 19 Σεπτεμβρίου 2014 Παλαιωτερα που δεν ειχα χρησιμοποίηση πλαστικές ντίζες, έπαιζα με εποξικη (δεν θυμάμαι μάρκα) και με tireup. Μια χαρα δουλεια εκανε παντως, τωρα σίγουρα σε αρκετα χρονια αν μεινει το ενυδρειο, οι πλαστικές ντίζες θα εχουν τη σημασία τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 19 Σεπτεμβρίου 2014 #11 Share 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μια λύση αν δεν μπορείτε να βρείτε πλαστικές καβίλιες, είναι τα παλιά στιλό τύπου big. Αυτά τα στιλό είναι από ακριλικό, μπορείτε να τα κόψετε σε ότι μήκος θέλετε και να κάνετε δουλίτσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 19 Σεπτεμβρίου 2014 #12 Share 19 Σεπτεμβρίου 2014 Η και με μια πλαστική κρεμάστρα...την κόβεις όσο θες και την περνάς στις τρύπες που έχεις ανοίξει με τρυπάνι και είσαι κύριος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 20 Σεπτεμβρίου 2014 #13 Share 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μια λύση αν δεν μπορείτε να βρείτε πλαστικές καβίλιες, είναι τα παλιά στιλό τύπου big. Αυτά τα στιλό είναι από ακριλικό, μπορείτε να τα κόψετε σε ότι μήκος θέλετε και να κάνετε δουλίτσα. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 21 Σεπτεμβρίου 2014 #14 Share 21 Σεπτεμβρίου 2014 (edited) Η και με μια πλαστική κρεμάστρα...την κόβεις όσο θες και την περνάς στις τρύπες που έχεις ανοίξει με τρυπάνι και είσαι κύριος σωστος ο Βασιλης. ετσι εκανα το δικο μου βραχο. http://www.aquazone.gr/forums/topic/88808-iaaa-dhniodhaeaaea-aea-reef/page-2#entry846181 Έγινε επεξεργασία 21 Σεπτεμβρίου 2014 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος