scalare 11 Αυγούστου 2014 #1 Share 11 Αυγούστου 2014 Αυτή την εποχή στρώνω ένα 60λιτρο ενυδρείο υπόστρωμα λευκή χαλαζιακη άμμο και θα μπουν για αρχή μερικά εύκολα φυτά. Τι ψαράκια μπορώ να βάλω; αν γίνεται παραπάνω από ένα είδος Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas makris 11 Αυγούστου 2014 #2 Share 11 Αυγούστου 2014 εγω θα σου προτεινα καποια κοπαδισια όπως νεον η τετρα οι καποια ζοωτοκα οπυ θα εχεισ και πολλεσ γεννεσ οπωσ πλατη, γκαμπι(χαρεμι) και μπορεισ να βαλεισ και καποιεσ γαριδουλεσ οπωσ αμανο... ας σου πουν και με σιγουρια και οι πιο εμπειροι καλοι αρχη φιλε μου με το ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 11 Αυγούστου 2014 #3 Share 11 Αυγούστου 2014 Αυτή την εποχή στρώνω ένα 60λιτρο ενυδρείο υπόστρωμα λευκή χαλαζιακη άμμο και θα μπουν για αρχή μερικά εύκολα φυτά. Τι ψαράκια μπορώ να βάλω; αν γίνεται παραπάνω από ένα είδος Επειδή δεν ξέρω καθόλου τα νερά 'σας', πως είστε από pH & σκληρότητες νερού? Ολα από εκεί ξεκινάνε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalare 12 Αυγούστου 2014 Author #4 Share 12 Αυγούστου 2014 Για να πω την αλήθεια δεν εχω κάνει μετρήσεις ακόμα θα κνω στο τέλος της εβδομάδας μια και καλή να δω και τα νιτρικά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 12 Αυγούστου 2014 #5 Share 12 Αυγούστου 2014 Δεν το κανεις θαλασινο . θα γινει ενα υπεροχο reef προλαβενεις ( χαχα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 18 Αυγούστου 2014 #6 Share 18 Αυγούστου 2014 Δεν το κανεις θαλασινο . θα γινει ενα υπεροχο reef προλαβενεις ( χαχα)Απαγορεύεται ο εκ του πονηρού προσηλιτισμός μελλών στα αλάτια! :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 18 Αυγούστου 2014 #7 Share 18 Αυγούστου 2014 Λοιπον εγω θα το πω κι ας με πειτε υπερβολικο! Ενα μονομαχο μονο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 18 Αυγούστου 2014 #8 Share 18 Αυγούστου 2014 Λοιπον εγω θα το πω κι ας με πειτε υπερβολικο! Ενα μονομαχο μονο! Ψάρι σε τετοια λίτρα ? Εγω θα προτεινα ενα φυτεμένο γαριδάδικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 18 Αυγούστου 2014 #9 Share 18 Αυγούστου 2014 γαριδες σε τετοια λιτρα? Εγω συμφωνω και με τους δυο σας... και δεν θεωρω καθολου υπερβολικο τον Θοδωρη.. προσφατα εβαλε ενας φιλος σε 60λιτρο μονομαχο και δεν καθεται ουτε στιγμη στα αυγα του! τον εχει καταευχαριστηθει! Σιγουρα υπαρχουν αρκετες επιλογες στα 60 λιτρα, αλλα δεν παυουν κι αυτες να ειναι επιλογες (γαριδες ή μονομαχος) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 19 Αυγούστου 2014 #10 Share 19 Αυγούστου 2014 Απαγορεύεται ο εκ του πονηρού προσηλιτισμός μελλών στα αλάτια! :Dχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Machlis 19 Αυγούστου 2014 #11 Share 19 Αυγούστου 2014 Εγω θα σου προτεινα ενα χαρεμι γκαπι για να δεις κα μορακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalare 19 Αυγούστου 2014 Author #12 Share 19 Αυγούστου 2014 Ολόκληρο ενυδρείο για έναν μονομάχο; φτωχό μου ακούγεται. Με γαρίδες δεν νομίζω να ασχοληθώ .ενα κοπαδακι τετρα καλό δεν είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 19 Αυγούστου 2014 #13 Share 19 Αυγούστου 2014 Να ρωτησω εγω κατι? Αυτο το ενυδρειο ειναι αλλο απο αυτο που γραφεις στο προφιλ σου ''...ελαφρως φυτεμενο και ενα κοπαδακι νεον τετρα...'' γιατι αν ειναι το ιδιο,τα εχεις βαλει τα ψαρακια? Αν τα εχεις βαλει τοτε γιατι ρωτας? Αν παλι δεν τα εχεις βαλει φαινεσαι αποφασισμενος να βαλεις αυτα αφου το εχεις ηδη γραψει στο προφιλ σου! Φιλικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 19 Αυγούστου 2014 #14 Share 19 Αυγούστου 2014 Σωστος ο george! καλο ειναι ενα κοπαδακι τετρα,... αλλα θελεις Α/Ο ή τυρφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalare 20 Αυγούστου 2014 Author #15 Share 20 Αυγούστου 2014 Έτσι το είχα μέχρι πριν κάνα χρόνο που το ξεστησα λόγο μετακόμισης τώρα που πήρα την απόφαση να το ξανά στήσω ρωτάω και εσάς μήπως και μου δώσετε καμιά καλητερη ιδέα από την δική μου και μου αλαξετε γνώμη γιατί η αλήθεια είναι πως πάλι πρως τα εκεί γερνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 20 Αυγούστου 2014 #16 Share 20 Αυγούστου 2014 Καλημέρα Ολα εξαρτώνται απο το νερο που έχεις και τη διάθεση να 'φτιαχνεις' νερο με τυρφη ή απο Α/Ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalare 20 Αυγούστου 2014 Author #17 Share 20 Αυγούστου 2014 Οι μετρήσεις του ενυδρείου μου είναι οι εξής No3 0 No2 0 dgh > 7 dkh 3 PH 7,2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 20 Αυγούστου 2014 #18 Share 20 Αυγούστου 2014 (edited) Για να θεωρηθεί στρωμένο το ενυδρείο θα πρέπει να αρχίσεις να μετράς και νιτρικά... Θα μπορούσες να βάλεις ένα ζευγάρι απιστόγραμμα ή κάποιο άλλο ζευγάρι νανοκιχλίδας αμερικής... Μου έχουν δώσει και εμένα κάποιες ιδέες ... Αν θες ρίξε μιά ματιά http://www.aquazone.gr/forums/topic/96808-iaiieeessaeaao-aiaaneetho-odhunioi-seea-aassaec-aaeouo-adhu-oa-nai-eae-oa-sdheoouanaiia/?p=971307 Νομίζω ότι υπάρχουν και άλλες προτάσεις θες μαλακό νερό ή να χρησιμοποιείς το νερό της βρύσης σου? Έγινε επεξεργασία 20 Αυγούστου 2014 - mary74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 20 Αυγούστου 2014 #19 Share 20 Αυγούστου 2014 η βρυση σου βγαζει τετοιες τιμες ή το επεξεργαζεσαι? με τετοιες τιμες βαζεις νεον... και γενικα μαλακου νερου.. εγω προτεινω αν εχεις αμμο κατω , να βαλεις ενα κοπαδοψαρο (νεον,καρδιναλιους ή αρλεκινους) με ενα κοπαδακι κορυντορας Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalare 21 Αυγούστου 2014 Author #20 Share 21 Αυγούστου 2014 Το νερό είναι της βρύσης χωρίς καμία επεξεργασία Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 21 Αυγούστου 2014 #21 Share 21 Αυγούστου 2014 γεια κ απο μενα!διαβαζοντας γενικα για διαφορα ψαρια επεσα πανω σε αυτα κ μου φανηκαν παρα πολυ ομορφα.το προφιλ λεει οτι ζουν σε μαλακο νερο κ για ενα κοπαδακι των εξι αρκουν σαραντα λιτρα.εσυ μπορεις να βαλεις κ παραπανω εαν σου αρεσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 21 Αυγούστου 2014 #22 Share 21 Αυγούστου 2014 (edited) Μπραβο για το νερο σου τοτε ! πολυ ομορφα τα pseudomugil gertrudae που σου προτηνει η piki. Τα εχω σε 120 λιτρα κοινωνικο.. ειναι απιστευτα ψαρια πραγματικα! το αγαπημενο μου μικροψαρο! Έγινε επεξεργασία 21 Αυγούστου 2014 - tsala Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalare 21 Αυγούστου 2014 Author #23 Share 21 Αυγούστου 2014 Θα ρίξω μια ματιά στο πετ σοπ να τα δω και από κοντά πάντως στην φωτογραφία όμορφα φαίνονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Αυγούστου 2014 #24 Share 21 Αυγούστου 2014 Ομορφα τα pseudomugil,τα εχω σε 40 λιτρα αλλα δεν τα βρισκεις ευκολα,ειδικα εκει που μενεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 21 Αυγούστου 2014 #25 Share 21 Αυγούστου 2014 Ομορφα τα pseudomugil,τα εχω σε 40 λιτρα αλλα δεν τα βρισκεις ευκολα,ειδικα εκει που μενεις. τα ειχε το aquario ,καταστημα που εχει βημα στο φορουμ αλλα δεν εχει αποθεμα.εχω υποβαλει μια ερωτηση εαν θα ειναι ξαναδιαθεσιμα αλλα δεν μου εχουν απαντησει.εαν θελει μπορει να τα παραγγειλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος