FotisGt 7 Ιανουαρίου 2014 #1 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 σας περιμένουμε όλους στο Ostria Cafe , στην πρώτη συνάντηση του Aquazone για το 2014 !!! Ας υποδεχθούμε μαζί τη νέα χρονιά συζητώντας για το αγαπημένο μας χόμπι και άλλα πολλά! Μη λείψει κανείς από τη μεγάλη και όπως πάντα κεφάτη παρέα μας!!!!! Ostria Cafe Ποσειδώνος 10, Παραλία Αλίμου Χάρτης οδηγιών 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιανουαρίου 2014 #2 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Φωτη ξαναγυρισαν στο Ostria τελικα οι συναντησεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 7 Ιανουαρίου 2014 #3 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Τσάμπα χάθηκα δηλαδή τις δύο προηγούμενες φορές; Πάνω που είπα θα τον μάθω τον δρόμο... Τουλάχιστον το Όστρια φαίνεται να είναι πιο εύκολα προσβάσιμο κι έχει και parking, σωστά; Έχω να πάω κάτι χρόνια εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 7 Ιανουαρίου 2014 Author #4 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Ναι Στράτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 7 Ιανουαρίου 2014 #5 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Μέσα και εμείς.... Μην ξεχάσετε να διορθώσετε το γενικό άρθρο!!! Εκτός και αν το αφήσετε έτσι για να πάει καλά η χρονιά... χαχαχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 7 Ιανουαρίου 2014 Author #6 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Τι έχει το άρθρο; Λέγε μη γίνω ρόμπα για άλλη μια φορά...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gante 7 Ιανουαρίου 2014 #7 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Μέσα και εγώ εκτός απροόπτου πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 7 Ιανουαρίου 2014 #8 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Τελικά είναι εντάξει... Τόσο καιρό που έβλεπα το παλιό νόμιζα ότι σε αυτό έγραφε για το sport cafe!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 7 Ιανουαρίου 2014 #9 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Απορία: γιατί δεν γίνονται Κυριακή οι συναντήσεις όπως της Θεσσαλονίκης; Προσωπικά θα με βόλευε περισσότερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιανουαρίου 2014 #10 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Ποιος ο λογος να αλλαξεις μια "παραδοση"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 7 Ιανουαρίου 2014 #11 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Aπών ξανά , αναγκαστικά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 7 Ιανουαρίου 2014 #12 Share 7 Ιανουαρίου 2014 (edited) Δία, για μένα Έγινε επεξεργασία 7 Ιανουαρίου 2014 - kalliroi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 7 Ιανουαρίου 2014 #13 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Aπών ξανά , αναγκαστικά . Και να έλεγες ότι θα έρθεις δεν θα πίστευα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιανουαρίου 2014 #14 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 7 Ιανουαρίου 2014 Author #15 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Το Σάββατο έχει καθιερωθεί ως ημέρα συνάντησης απο τη δημιουργία του Aquazone. Οι Θεσσαλονικείς επίσης Σάββατο έχουν συνάντηση αλλά επειδή είναι πιο χαλλλλλαροί φτάνουν Κυριακή! Χεχεχεεχε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asplinnos 7 Ιανουαρίου 2014 #16 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Μου λειψατε, καλή χρονια σε ολους,αν και θα τα πουμε μαλλον απο κοντα Το Σάββατο έχει καθιερωθεί ως ημέρα συνάντησης απο τη δημιουργία του Aquazone. Οι Θεσσαλονικείς επίσης Σάββατο έχουν συνάντηση αλλά επειδή είναι πιο χαλλλλλαροί φτάνουν Κυριακή! Χεχεχεεχε :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 7 Ιανουαρίου 2014 #17 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Παρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 7 Ιανουαρίου 2014 #18 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Παρών και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 7 Ιανουαρίου 2014 #19 Share 7 Ιανουαρίου 2014 και εγω μεσα θα ειμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιανουαρίου 2014 #20 Share 7 Ιανουαρίου 2014 πιστευω να εχω γυρισει οποτε θα ερθω κι εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Ιανουαρίου 2014 #21 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Υπαρχουν καποιες δυσκολιες αλλα ελπιζω να ξεπεραστουν και να τα καταφερω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 7 Ιανουαρίου 2014 #22 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Θα ερχόμουν κι εγω αλλά στο Ostria είχα γνωρίζει τον πρώτο μου μετεφηβικό έρωτα και θα με ρίξουν ψυχολογικά οι μνήμες οπότε λέω να καθίσω στο σπιτάκι μου! .....καλό σα δικαιολογία ή να βρω κάτι άλλο; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιανουαρίου 2014 #23 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Θα ερχόμουν κι εγω αλλά στο Ostria είχα γνωρίζει τον πρώτο μου μετεφηβικό έρωτα και θα με ρίξουν ψυχολογικά οι μνήμες οπότε λέω να καθίσω στο σπιτάκι μου! .....καλό σα δικαιολογία ή να βρω κάτι άλλο; Πες καλυτερα πως φοβασαι οτι θα βγει απο τη θαλασσα ο Γκοτζιλα :lolu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 7 Ιανουαρίου 2014 #24 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Πες καλυτερα πως φοβασαι οτι θα βγει απο τη θαλασσα ο Γκοτζιλα :lolu:Δε νομίζω....ειναι σχεδόν η ίδια δικαιολογία......η πρώην μου σα τον Γκοτζιλα ειναι! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιανουαρίου 2014 #25 Share 7 Ιανουαρίου 2014 Δε νομίζω....ειναι σχεδόν η ίδια δικαιολογία......η πρώην μου σα τον Γκοτζιλα ειναι! :lolu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος