Sturm 8 Οκτωβρίου 2013 Author #126 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ. Τωρα ξερετε τι δωρο θελει για την γιορτη του! Την παρασκευη μαλλον θα γινει... της πλατης!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Οκτωβρίου 2013 #127 Share 8 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ. Τωρα ξερετε τι δωρο θελει για την γιορτη του! Την παρασκευη μαλλον θα γινει... της πλατης!!!! χαχαχαχαχα! ψιτ μην ξεχνας φωτογραφιες να βαλεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Οκτωβρίου 2013 Author #128 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Χεχεχε εσυ δεν θα τις χρειαστεις, θα το δεις απο κοντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 9 Οκτωβρίου 2013 #129 Share 9 Οκτωβρίου 2013 Προς το παρόν στη γιορτή του θα έρθει ο μονομάχος .... Στα γενέθλιά του (αρχές Γενάρη) ίσως πάρει και το ram (ελπίζω ο υπουργός οικονομικών να συμφωνεί.... άτιμη κρίση... ) Και μόνο στη σκέψη των εργασιών που έχεις προγραμματίσει για παρασκευή με πιάνει η ............ πλάτη μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Οκτωβρίου 2013 Author #130 Share 9 Οκτωβρίου 2013 (edited) Μαλλον Κυριακη. Τα υλικα αγοραστηκαν! Το ποταμι πισω δεν γυρνα! Τον Λυκουργο δεν βλεπω πουθενα ομως! Έγινε επεξεργασία 9 Οκτωβρίου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 10 Οκτωβρίου 2013 #131 Share 10 Οκτωβρίου 2013 Θοδωρη κι απο την πλευρα μου να σου πω οτι εχεις φτιαξει ενα πολυ ομορφο ενυδρειο!!!!!! Μακαρι να μπορουσα την Κυριακη να ερθω να σε βοηθησω κι εγω και να το δω απο κοντα αλλα δουλευω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Οκτωβρίου 2013 Author #132 Share 10 Οκτωβρίου 2013 Θα ερθεις αλλη μερα εσυ. Ολο και κατι αλλο θα χρειαστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 10 Οκτωβρίου 2013 #133 Share 10 Οκτωβρίου 2013 Θα ερθεις αλλη μερα εσυ. Ολο και κατι αλλο θα χρειαστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 11 Οκτωβρίου 2013 #134 Share 11 Οκτωβρίου 2013 Τα παιδιά μου κυρίως ο μικρός έχει ξετρελαθεί με τα bolivia ram... Τέτοια θέλει!!! Μέχρι και στο youtube τα χάζευε μόνος του!!! Εδώ έχω χαζέψει εγώ μεγάλος άνθρωπος δεν θα χαζέψουν τα παιδάκια ?? Πάρα πολύ όμορφο και . . . θέλω και εγώ . . . και ας μην είναι σε κουρμπαριστό ενυδρείο!! (όχι οτι θα με χάλαγε . . . ) Άψογος my friend !! :bigemo_harabe_net-64: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 11 Οκτωβρίου 2013 Author #135 Share 11 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστω. Στο ευχομαι φιλαρακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 12 Οκτωβρίου 2013 Author #136 Share 12 Οκτωβρίου 2013 Λοιπον μεινετε συντονισμενοι γιατι θα ακολουθησει φωτογραφικο υλικο απ το αυριανο εγχειρημα! Θα γινει μεγαλο τζερτζελο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 12 Οκτωβρίου 2013 #137 Share 12 Οκτωβρίου 2013 χαχαχαχα!!! Αντε περιμενουμε να δουμε!!! Μονο....μην πλακωθητε σε τιποτα μπυρες και μεινει μετα το ενυδριο μες τη μεση........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 12 Οκτωβρίου 2013 Author #138 Share 12 Οκτωβρίου 2013 Εγω φοβαμαι μην μας πλακωσει το ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 12 Οκτωβρίου 2013 #139 Share 12 Οκτωβρίου 2013 Εγω φοβαμαι μην μας πλακωσει το ενυδρειο! Δάγκωσε τη γλώσσα σου Θοδωρή! Μια χαρά θα πάνε όλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 12 Οκτωβρίου 2013 Author #140 Share 12 Οκτωβρίου 2013 Το μονο σιγουρο εινα οτι θα πεσει γελιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 13 Οκτωβρίου 2013 #141 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Τί γίνετε Θοδωρή?? Το άδειασες το ενυδρείο ή έχετε πέσει στα πατώματα από τα γέλια και τις μπύρες?? Περιμένουμε υλικό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 13 Οκτωβρίου 2013 #142 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Θοδωρή όλα καλά ή έχετε πέσει μέσα στο ενυδρείο Περιμένουμε φωτορεπορτάζ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 13 Οκτωβρίου 2013 #143 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Το όλο θέμα έλαβε τέλος εδώ και δυο ώρες. Άλλα νέα από τον Θοδωρή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 13 Οκτωβρίου 2013 Author #144 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Λοιπον παιδια το εγχειρημα ελαβε τελος με αισιο αποτελεσμα! Ξεχασαμε βεβαια να βγαλουμε κατι ψαρια απο μεσα, μια βαλισνερια αποφασισε πως ηθελε να βγει απο την θεση της αφου γεμισαμε το ενυδρειο και κλεισαμε τα καπακια και καποιες μικροφουσκαλες εμφανιστηκαν αλλα δεν προκειται να εξαπλωθουν! Γενικα νενικηκαμεν! Η ολη ιστορια ξεκινησε 12:30 Αφου αδειασαμε λοιπον γυρω στα 220-230 λιτρα σε λεκανες και βαρελια και αλλα 150 περιπου στην αποχετευση!!! Αρχισε το κουβαλημα...και οι λεπτοδουλειες!! Και αφου τελειωσε κι αυτο αρχισε το γεμισμα! Υστερα λοιπον απο ολα αυτα και ενω ειμασταν πεινασμενοι και κρυωναμε... ωπα αυτο ειναι απο αλλο θεμα , τελοσπαντων μετα απο 4μιση περιπου ωρες αρχισαμε να συναρμολογουμε το ενυδρειο και... το σπιτι! Και αφου τελειωσαμε και ανταλαξαμε αποψεις και συμβουλες και φτιαξαμε 2-3 πατεντες!! Το αποτελεσμα ηταν αυτο: Μ αυτα και μ αυτα και καθαρισματα, σκουπες, σφουγγαρισματα κτλ ολα τελειωσαν κατα τις 18:00. Ριξαμε γελιο, ανταλλαξαμε αποψεις, κουραστηκαμε αρκετα αλλα πιστευω το αποτελεσμα μας δικαιωνει! Ενα μεγαλο ευχαριστω στα μελη giorgosmarios και panagreco για τα υλικα και την βοηθεια τους που χωρις αυτα δεν θα τελειωνα ουτε μεχρι την επομενη συναντηση αλλα πανω απ ολα για την καλη παρεα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 13 Οκτωβρίου 2013 #145 Share 13 Οκτωβρίου 2013 ΑΨΟΓΟΙ ! Το αποτέλεσμα τέλειο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 13 Οκτωβρίου 2013 Author #146 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Φαινεται η ατιμη η βαλισνερια πανω αριστερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 13 Οκτωβρίου 2013 #147 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Να είσαι Καλά να το χαίρεσαι φιλαράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 13 Οκτωβρίου 2013 #148 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Τέλειο!! Τώρα μπορείς να ξεκουραστείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoswoolf 13 Οκτωβρίου 2013 #149 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Τελικά με καλή παρέα και λίγη βοήθεια τα πάντα γίνονται. Πάντως το αποτέλεσμα δικαιώνει την όποια κούραση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 13 Οκτωβρίου 2013 Author #150 Share 13 Οκτωβρίου 2013 (edited) Σας ευχαριστω πολυ παιδια. Να ρθειτε να το δειτε κι απο κοντα! Το μονο που με ψιλοαγχωνει λιγο ειναι οτι προσθεσα περι τα 5 κιλα αμμο και δεν ξερω μην εχω κανενα προβλημα με τα κορυ! Έγινε επεξεργασία 13 Οκτωβρίου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος