Aiolos 6 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μια γεύση από όζον Στο άρθρο που ακολουθεί σε μορφή *.pdf, γίνεται μια μικρή αναφορά για τις ιδιότητες και χρήση του όζοντος στο ενυδρείο, αλλά και τα μέτρα / λύσεις που πρέπει να πάρουμε ώστε να αποτρέψουμε λάθος χειρισμούς με τραγικά αποτελέσματα για τους οργανισμούς του ενυδρείου, όπως επίσης να περιορίσουμε και πιθανή διαρροή στο χώρο μας. Μέσα στο άρθρο υπάρχουν σύνδεσμοι όπου γίνονται επιστημονικές αναφορές για χρήση του στο ενυδρείο. Σκοπός του άρθρο δεν είναι να προτρέψω ή να αποτρέψω κάποιον να κάνει χρήση όζοντος, αλλά γίνεται μια αναφορά για τους λόγους και τρόπους που επέλεξα να χρησιμοποιήσω εγώ. ozone.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 6 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μην σε παρακαλώ μην το ξαναβάλεις στο φούρνο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 6 Σεπτεμβρίου 2012 Author #3 Share 6 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Που αναφέρεσαι, στα silica gel? ... γιατί? Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2012 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 7 Σεπτεμβρίου 2012 #4 Share 7 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Το μπλέ που γίνεται ρόζ,είναι αρκετά τοξικό και έχει θεωρηθεί ύποπτο για καρκινογένεση.Εχει απαγορευτεί η πώληση του στην Ευρώπη.Το πορτοκαλί που γίνεται πράσινο ή άχρωμο είναι πιο ασφαλές.http://en.wikipedia....wiki/Silica_gel http://www.southerne...gel-ezp-26.html Έγινε επεξεργασία 7 Σεπτεμβρίου 2012 - Alexpsycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Σεπτεμβρίου 2012 Author #5 Share 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μάλιστα, παρόλα αυτά πωλούνται στην Ελληνική αγορά και παντού βασικά !!! Μήπως είναι επικίνδυνα όταν χρησιμοποιούνται για την αποξήρανση τροφίμων και όχι για βιομηχανική χρήση?.. αλλά θα μου πεις όταν μπαίνουν στον φούρνο τη "ζημιά" που είναι να κάνουν την κάνουν. Και η Aqua Medic στους ξηραντήρες που πουλάει, αν και υπερτερούν τα λευκού χρώματος, έχει μέσα ένα μικρό ποσοστό από μπλε ως δείκτη υγρασίας αλλαγής χρώματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος