Jump to content

Μια Γεύση Από Όζον


Aiolos

Recommended Posts

ozon-400q-oz.jpg

Μια γεύση από όζον

Στο άρθρο που ακολουθεί σε μορφή *.pdf, γίνεται μια μικρή αναφορά για τις ιδιότητες και χρήση του όζοντος στο ενυδρείο, αλλά και τα μέτρα / λύσεις που πρέπει να πάρουμε ώστε να αποτρέψουμε λάθος χειρισμούς με τραγικά αποτελέσματα για τους οργανισμούς του ενυδρείου, όπως επίσης να περιορίσουμε και πιθανή διαρροή στο χώρο μας.

Μέσα στο άρθρο υπάρχουν σύνδεσμοι όπου γίνονται επιστημονικές αναφορές για χρήση του στο ενυδρείο.

Σκοπός του άρθρο δεν είναι να προτρέψω ή να αποτρέψω κάποιον να κάνει χρήση όζοντος, αλλά γίνεται μια αναφορά για τους λόγους και τρόπους που επέλεξα να χρησιμοποιήσω εγώ.

ozone.pdf

Link to comment
Share on other sites

Που αναφέρεσαι, στα silica gel? ... γιατί?

Έγινε επεξεργασία - Aiolos
Link to comment
Share on other sites

Το μπλέ που γίνεται ρόζ,είναι αρκετά τοξικό και έχει θεωρηθεί ύποπτο για καρκινογένεση.Εχει απαγορευτεί η πώληση του στην Ευρώπη.Το πορτοκαλί που γίνεται πράσινο ή άχρωμο είναι πιο ασφαλές.http://en.wikipedia....wiki/Silica_gel http://www.southerne...gel-ezp-26.html

Έγινε επεξεργασία - Alexpsycho
Link to comment
Share on other sites

Μάλιστα, παρόλα αυτά πωλούνται στην Ελληνική αγορά και παντού βασικά !!!

Μήπως είναι επικίνδυνα όταν χρησιμοποιούνται για την αποξήρανση τροφίμων και όχι για βιομηχανική χρήση?.. αλλά θα μου πεις όταν μπαίνουν στον φούρνο τη "ζημιά" που είναι να κάνουν την κάνουν.

Και η Aqua Medic στους ξηραντήρες που πουλάει, αν και υπερτερούν τα λευκού χρώματος, έχει μέσα ένα μικρό ποσοστό από μπλε ως δείκτη υγρασίας αλλαγής χρώματος.

a.m%20ozone%20booster.JPG

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...