thanos459 13 Ιουλίου 2012 #1 Share 13 Ιουλίου 2012 (edited) καλησπερα,,,θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας μερικες φωτογραφιες τις οποιες δεν θυμομουν καν οτι τραβηξα με το κινητο οταν πριν περιπου 7 μηνες κ περιπου 1 μιση μηνα αφοτου ειχα αγορασει τα δισκακια μου,,,,οποτε σας παραθετω μερικες φωτο και 2 βιντεακια,,,,του ενυδρειου και των δισκων πριν 7 μηνες,,,,και προσφατα,,,,,,, πριν 7 μηνες,,, τωρα ειναι ο αρχηγος o pigeon,,, κ τωρα,,,, ο μικρος της παρεας,,,,,,πριν,, κ τωρα σε μια φλας ποζααα μερικες ακομα πριν,,,, .......... κ τωρα και η καλυτερη φωτο,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, δυστυχως ομως δεν καταφερα να κρατησω τα μικρα,γιατι θελησα να αφησω τους γονεις να αποκτησουν εμπειρια μιας και ειχα λιγο κρουσματα υπερμετρης επιθετικοτητας και προστατευτικοτητας απο τον πατερα,,,σε σημειο να διωχνει και την μανα και να γινεται χαμος,,τα πραγματα ομως οσο περναει ο καιρος και γινονται ολο κ καλυτερα,,,,εχω στησει γεννηστρα και ειμαι ετοιμος,,, και για το τελος 2 βιντεακια ταισματος,,,,το ενα ειναι ιανουαριο,, http://www.youtube.com/watch?v=gawfxs_fTTI&feature=plcp ,το αλλο πριν λιγες μερες,,,, http://www.youtube.com/watch?v=SkCBn_fP-08&feature=plcp Έγινε επεξεργασία 13 Ιουλίου 2012 - mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 13 Ιουλίου 2012 #2 Share 13 Ιουλίου 2012 Να τα χαίρεσαι , να σου ζήσουν και να τα ταΐζεις ποιο συχνά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 13 Ιουλίου 2012 Author #3 Share 13 Ιουλίου 2012 (edited) τα ταιζω σταμο!!!!!!!!καλυτερα κ απο μενα τρωνεεε :bigemo_harabe_net-75: Έγινε επεξεργασία 13 Ιουλίου 2012 - mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 13 Ιουλίου 2012 #4 Share 13 Ιουλίου 2012 κι αλλο κι αλλο ..... εχουμε και το διαγωνισμό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Ιουλίου 2012 #5 Share 13 Ιουλίου 2012 πολυ όμορφα να τα χαίρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 13 Ιουλίου 2012 #6 Share 13 Ιουλίου 2012 Πολυ ομορφοι οι δισκοι σου. Σου ευχομαι να τους δεις Δισκοπλακες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 13 Ιουλίου 2012 #7 Share 13 Ιουλίου 2012 Συνάδελφε να τα χαίρεσαι πολύ όμορφα τα μωρά σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 13 Ιουλίου 2012 #8 Share 13 Ιουλίου 2012 μπραβο ρε θανο!!!!......τα κανες δισκια τελικα!!!! εις ανωτερα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 13 Ιουλίου 2012 #9 Share 13 Ιουλίου 2012 Να σου γίνουν πιατέλες γρήγορα και πάνω απόλα υγιέστατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos5 14 Ιουλίου 2012 #10 Share 14 Ιουλίου 2012 να τα χαιρεσε φιλε μου πολυ ομορφα ψαρια. αντε συντομα και σε cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliascryptic 15 Ιουλίου 2012 #11 Share 15 Ιουλίου 2012 Πολυ ομορφα τα ψαρια σου,μακαρι μεγαλωνοντας και εμεις να γινομασταν ομορφοτεροι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 20 Ιουλίου 2012 Author #12 Share 20 Ιουλίου 2012 ευχαριστω παιδες,ισως θα μπορουσε να ανοιχτει ενα pinned θεμα με φωτογραφιες εξελιξης των ψαριων μας,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris 20 Ιουλίου 2012 #13 Share 20 Ιουλίου 2012 Μπραβο!Πολυ ομορφα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 21 Ιουλίου 2012 #14 Share 21 Ιουλίου 2012 Πολύ ωραία εξέλιξη! Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 21 Ιουλίου 2012 #15 Share 21 Ιουλίου 2012 μπραβο σου φιλε μου και απο εμενα!!!!πολυ ομορφα ζωντανά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 22 Ιουλίου 2012 #16 Share 22 Ιουλίου 2012 Μεγαλώνοντας τους δίσκους με μεράκι, όπως εσύ ,σε αποζημιώνει το θέαμα που σου προσφέρουν… ενα μεγάλο μπάβο και απο εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 22 Ιουλίου 2012 #17 Share 22 Ιουλίου 2012 :bowdown: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 17 Σεπτεμβρίου 2012 #18 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 Κανενα up? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelis87 18 Σεπτεμβρίου 2012 #19 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 Πάρα πολύ ωραία!!!!!!!! Ειδικά το βίντεο που κάθεται και το χαϊδεύεις είναι απίστευτο!!!!!!!! Παίζει να το έχω χαζέψει ίσα με 10 φόρες...... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 18 Σεπτεμβρίου 2012 Author #20 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 ολα τα ομορφα εχουν ενα τελος,,,,,για ενα χρονο που ειχα τα δισκακια αυτα ημουν πολυ ευτυχισμενος και πολυ ενθουσιασμενος που ασχοληθηκα,,,,το μεγαλωμα,,,η ενηλικιωση,,,,η γεννες,,,,,μετρησεις νερου,,,,πολλα πολλα πολλα που θελουν οι βασιλιαδες για να ειναι ευτυχισμενοι,,,,τα ψαρακια μπηκαν αγγελια για να τα δωσω γιατι εχω σκοπο να κανω ενα αλλο βημα στους δισκους ,,,,θα το μαθετε αργοτερα,,,με χαρα ειδα τα πρωτα 3 δισκακια να πηγαινουν απο τα περιορισμενα 300 λιτρα,,,,σε ενυδρειο τονου,,,και μαλιστα μετα απο 10 ωρες(πρωι τα πηγα),,,,ο νεος ιδιοκτητης ειδε γεννα το βραδυ!!!!η θυληκια που ειχα βρηκε αρσενικο και κατευθειαν ταιριαξανε!!!εχουν μεινει αλλα 3 τα οποια ειναι προς το παρων κρατημενα,,,,,το ζευγαρι που αποτελειται απο τον αρσενικο blue diamond και την marlboro red,,και ενα blue turguoise,,,ευχομαι να τα προσεχουν οπως εγω τα προσεχα,,,,,το μονο που μπορω να σας πω ειναι οτι μεχρι την τελευταια στιγμη ακομα,,,και ενω ειχα βαλει την αγγελια στεναχωριομουν και δεν ηθελα να τα δωσω,,,,τεσπα,,,,τα καλυτερα ερχονται,,,,οποτε ηδη εχω αποφασισει τι θα κανω,,,,, μια τελευταια φωτο του ενυδρειου και των δισκων πριν βγουνε τα ψαρακια,,,,ειναι αυτη,,,,,,ευχαριστω για τα καλα σας λογια Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 18 Σεπτεμβρίου 2012 #21 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 θανο εκτος απο.....................αγριους.........δεν θα σου συγχωρέσω τιποτα αλλο!!!! φιλαρακι σου ευχομαι τα καλυτερα...................γιατι τ αγαπας!!!! σακης Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 18 Σεπτεμβρίου 2012 #22 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 Θανάση όταν τελειώνει κάτι,ξεκινάει και κάτι άλλο.Περιμένουμε το update από το νέο σου project.Η εξέλιξη των ψαριών σου ήταν άριστη.Η σωστή διατροφή,άριστη ποιότητα συνθηκών αλλά και η σωστή επιλογή ιχθύων αποτυπώνονται στις φωτογραφίες σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 18 Σεπτεμβρίου 2012 Author #23 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 Νικολα και Σακη σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια,,,,η πραγματικοτητα ηταν αυτη,,,,οτι τα αγαπουσα ,τα αγαπαω ,,,και θα τα αγαπαω,,,, χαιρομαι ιδιαιτερα που τα δισκακια δωθηκαν σε ατομα που τα αγαπανε πραγματικα,,,και σημαντικο,,,,σε μεγαλυτερα ''σπιτακια'',,,, ελπιζω να καταφερω να αντεπεξελθω στην σκεψη και στην υλοποιηση της επομενης επιλογης μου,,,οσον αφορα ψαρακια και ενυδρειο,,,,μην ξεχναμε οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι και καθε βημα μπορει να ειναι καταστρεπτικο,,,ειδικα οσοι εχουμε μπλεξει με δισκους,,,,χεκελοφρενεις δισκαδες και τοιαυτα,,,,αχααχαχχα καλη μας συνεχεια,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidson 18 Σεπτεμβρίου 2012 #24 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Πανέμορφα τα ψάρια σου Θανάση!! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να ''αγριέψουν'' τα πράγματα στο μέλλον. Σε έχει κερδίσει μέχρι στιγμής κάτι συγκεκριμένο; Έγινε επεξεργασία 18 Σεπτεμβρίου 2012 - davidson Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 19 Σεπτεμβρίου 2012 Author #25 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 χρησταρα,,,σκεφτομαι κατι προς το παρων,,,,,για να μην εχω αδειο το ενυδρειο,,,,ομως το γενικο εγχειρημα ειναι μακροπροθεσμο,,δηλ μεγαλο ενυδρειο κ αγριες καταστασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος