rastafarian 25 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 25 Ιανουαρίου 2012 Φιλοι μου θελω να ρωτησω,ποσο ευκολο ειναι να φτιαξει κανεις ενα ολοκληρομενο συστημα co2 απο με μπουκαλα απο πυροσβεστηρα?Τι θα χρειαστω και ποσο ευκολη ειναι η μετατροπη? Καπου νομιζω υπηρχε ενα σχετικο θεμα στο φορουμ αλλα δεν μπορω να το βρω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Ιανουαρίου 2012 Author #2 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Καμια βοηθεια φιλοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 26 Ιανουαρίου 2012 #3 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Πηγαινε στον Παναγιωτη να σου φτιαξει και να στη γεμισει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 26 Ιανουαρίου 2012 #4 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Πρέπει αρχικά να βρείς φιαλη απο πυροσβεστήρα Co2 δεν δουλέυουν ολοι οι πυροσβεστηρες στις ίδιες πιέσεις! Μετά πρεπει ο πυροσβεστήρας να αδειάσει να λυθεί και να κοπεί το εσωτερικό μεταλλικό σωληνάκι που τραβά το co2 απο χαμηλά. Επίσης αν εισαι τυχερός και δεν χάνει απο το κλείστρο αφου θα μείνει μονίμως πιεσμένο κάτω, θα χρειαστείς μειωτήρα και σωληνάκια υψηλής πιεσεως! Σε περιπτωση που εχει διαρροή το κλειστρο θα πρέπει να αλαχθεί και αυτο..... Μεχρι εδώ μπορω να σε βοηθήσω Κωστη! Δες και το εσωτερικό για να καταλάβεις τι σου λέω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Ιανουαρίου 2012 Author #5 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Πηγαινε στον Παναγιωτη να σου φτιαξει και να στη γεμισει. Ποιος ειναι ο Παναγιωτης? Πρέπει αρχικά να βρείς φιαλη απο πυροσβεστήρα Co2 δεν δουλέυουν ολοι οι πυροσβεστηρες στις ίδιες πιέσεις! Μετά πρεπει ο πυροσβεστήρας να αδειάσει να λυθεί και να κοπεί το εσωτερικό μεταλλικό σωληνάκι που τραβά το co2 απο χαμηλά. Επίσης αν εισαι τυχερός και δεν χάνει απο το κλείστρο αφου θα μείνει μονίμως πιεσμένο κάτω, θα χρειαστείς μειωτήρα και σωληνάκια υψηλής πιεσεως! Σε περιπτωση που εχει διαρροή το κλειστρο θα πρέπει να αλαχθεί και αυτο..... Μεχρι εδώ μπορω να σε βοηθήσω Κωστη! Δες και το εσωτερικό για να καταλάβεις τι σου λέω.... Κωνσταντινε φιαλη εχω απο πυροσβεστηρα,βασικα εχω μια μικρη που ειναι 1k, και κατι αλλες πιο μεγαλες που ειναι 3k. Ειναι μπερδεμα να την φτιαξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 26 Ιανουαρίου 2012 #6 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Κωστα ψαξε να βρεις πυροσβεστηρα με στροφιγγα αντι με μπουτον .... βγαλε απο το πυροσβεστηρα το σωληνα υψηλης πιεσης που εχει και στη θεση του βαλε τα μανομετρα σου με το μειωτηρα πιεσης , απο εκει και περα τα υπολοιπα ειναι ευκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Ιανουαρίου 2012 Author #7 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Κωστα ψαξε να βρεις πυροσβεστηρα με στροφιγγα αντι με μπουτον .... βγαλε απο το πυροσβεστηρα το σωληνα υψηλης πιεσης που εχει και στη θεση του βαλε τα μανομετρα σου με το μειωτηρα πιεσης , απο εκει και περα τα υπολοιπα ειναι ευκολα Γιωργο εγω τετοιον εχω, κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 26 Ιανουαρίου 2012 #8 Share 26 Ιανουαρίου 2012 θα πρεπει να αδειασει και να αλλαξεις το μπουτον , δεν νομιζω να σε συμφερει , δοκιμασε μηπως τον πας σε καποιον με πυροσβεστηρες και στον αλλαξει , αλλα και παλι χωρις να γνωριζω τιμες πιστευω πως δεν αξιζει να ασχοληθεις και θα προτεινα να πας κατευθειαν σε αγορα πυροσβεστηρα με στροφιγγα ( καινουργιο Η μεταχειρισμενο ) , γιατι βαλε ποσο θα κανει η στροφιγγα + ποσο θα κανει το γεμισμα + ποσο θα παει το τεσταρισμα της φιαλης ( απο τη στιγμη που θα βγει το μπουτον ) ολα αυτα ειναι κοστος , οποτε παρε αλλη ( γνωμη μου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Ιανουαρίου 2012 Author #9 Share 26 Ιανουαρίου 2012 Ααααα καταλαβα, οπωτε δεν κανουν αυτες που εχω εγω γιατι ολες ετσι ειναι,δεν εχουν στροφιγγα. Θα δω τι θα κανω τωρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος