Aquazone Team 29 Δεκεμβρίου 2007 #1 Share 29 Δεκεμβρίου 2007 Σε αυτό το πόστ μπορείτε να δείτε αρκετές φωτογραφίες από το διήμερο σεμηνάριο του Heiko Bleher! Ευχαριστούμε και πάλι για την υποστίρηξη και την συμμετοχή σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquazone Team 29 Δεκεμβρίου 2007 Author #2 Share 29 Δεκεμβρίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquazone Team 29 Δεκεμβρίου 2007 Author #3 Share 29 Δεκεμβρίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Δεκεμβρίου 2007 #4 Share 29 Δεκεμβρίου 2007 ευχαριστουμε τους διοργανωτες και το ΑΖ για την υπερτατη τιμη που μας εκαναν και εφεραν αυτον τον ΑΝΘΡΩΠΟ,και επιστημονα,στην χωρα μας,και γιναμε ολοι μας σοφοτεροι...!!! ΠΑΝΤΑ τετοια ΝΙΝΤΑΛ και ΑΖ. ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 29 Δεκεμβρίου 2007 #5 Share 29 Δεκεμβρίου 2007 ευχαριστουμε για την εμπειρια αυτην Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 29 Δεκεμβρίου 2007 #6 Share 29 Δεκεμβρίου 2007 Ευχαριστούμε Heiko Bleher Ευχαριστούμε Nidal Ευχαριστούμε Aquazone Ευχαριστούμε χορηγοί Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 29 Δεκεμβρίου 2007 #7 Share 29 Δεκεμβρίου 2007 Ευχαριστούμε Heiko Bleher Ευχαριστούμε Nidal Ευχαριστούμε Aquazone Ευχαριστούμε χορηγοί ασε τα σαπια ρε genirous ....εγω ειμαι σιγουρος οτι ειχες λαδωσει τον φωτογραφο εισαι σε πολλες φωτο μεσα και αυτο ειναι σιγουρα προϊον λαδωματος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 31 Δεκεμβρίου 2007 #8 Share 31 Δεκεμβρίου 2007 ασε τα σαπια ρε genirous ....εγω ειμαι σιγουρος οτι ειχες λαδωσει τον φωτογραφο εισαι σε πολλες φωτο μεσα και αυτο ειναι σιγουρα προϊον λαδωματος.... Φαντάσου ότι τον λάδωσα για να είμαι μέσα σε όλες και αυτός με έριξε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 21 Μαίου 2008 #9 Share 21 Μαίου 2008 Ψαχνοντας της φωτο του σεμιναριου στο pc μου ειδα οτι δυστιχος απο λαθος εχουν χαθει , και ειπα να της παρω απο εδω αλλα τι να δω !!! και εδω εχουν χαθει , μηπως θα ηταν ευκολο να ξαναμπουν , εστω καποιες ; Ευχαριστω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 21 Μαίου 2008 #10 Share 21 Μαίου 2008 Ψαχνοντας της φωτο του σεμιναριου στο pc μου ειδα οτι δυστιχος απο λαθος εχουν χαθει , και ειπα να της παρω απο εδω αλλα τι να δω !!! και εδω εχουν χαθει , μηπως θα ηταν ευκολο να ξαναμπουν , εστω καποιες ; Ευχαριστω ! Καλή επισήμανση! Θα προσπαθήσω να τις περάσω το συντομότερο δυνατό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 21 Μαίου 2008 #11 Share 21 Μαίου 2008 ΟΚ ! Ευχαριστω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 21 Μαίου 2008 #12 Share 21 Μαίου 2008 ΟΚ ! Ευχαριστω ! Άς είναι καλά το Backup μου! Για κάνε REFRESH!!!!Ακόμα ανεβαίνουν φυσικά αλλά δέν θα πάρει πολύ....!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 21 Μαίου 2008 #13 Share 21 Μαίου 2008 Μια χαρα , ειναι οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 5 Ιανουαρίου 2019 #14 Share 5 Ιανουαρίου 2019 Ζήσαμε εκπληκτικές στιγμές τότε και μάθαμε πολλά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος