savvaskom 10 Νοεμβρίου 2012 #1 Share 10 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα παιδες!!!!! εστησα επιτελους τα 260 λτ μου.....εχω βαλει μεσα και αγαπημενα μου αεκακια(labido)χιχιχιχιχι .....ηθελα να ρωτησω ποσα ειδη ακομα μπορω να βαλω μεσα.....malawi παντα ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 10 Νοεμβρίου 2012 #2 Share 10 Νοεμβρίου 2012 αν θες κανε μια αναλητικη παρουσιαση με την φορμα και θα τα βρουμε!! επισης να σε ενημερωσω οτι η αφρικη εχει την δικια της κατηγορία! καλω ηρθες φιλε μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Νοεμβρίου 2012 #3 Share 11 Νοεμβρίου 2012 Το θεμα μεταφερθικε στη σωστη κατηγορια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 25 Νοεμβρίου 2012 #4 Share 25 Νοεμβρίου 2012 (edited) Γενικά στην Αφρική που τα είδη είναι κυριαρχικά στην περιοχή τους, μας ενδιαφέρουν οι διαστάστεις του ενυδρείου σε συνδυασμό με τα λίτρα. Αν θες ποιο ακριβείς απαντήσεις λοιπόν, πες μας τις ακριβείς διαστάσεις του ενυδρείου σου και πόσα labido φιλοξενείς τώρα. Έγινε επεξεργασία 25 Νοεμβρίου 2012 - ΚΩΣΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 25 Νοεμβρίου 2012 Author #5 Share 25 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα φιλε μου!!!!!το ενυδρειο το εχω βαλει εδω και σαν παρουσιαση.........τωρα πλεον εχω 6 labido και 6 acei.....το ενυδρειο ειναι 150χ41χ45 και θελω να βαλω μεσα και demasoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 25 Νοεμβρίου 2012 #6 Share 25 Νοεμβρίου 2012 και πολυ καλα θα κανεις!!! με 1,5 μετρο θα ειναι μια χαρα!! δεν ανεβαζεις και εδω καμια φωτο αν σου ειναι ευκολο? κανε και μια παρουσιαση οπως αρμόζει στο ενυδρειο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvaskom 25 Νοεμβρίου 2012 Author #7 Share 25 Νοεμβρίου 2012 (edited) φιλε μου εχω ανεβασει και φωτο και εχω κανει και παρουσιαση αλλα δεν ξερω εδω πως να το επισυναψω Έγινε επεξεργασία 25 Νοεμβρίου 2012 - savvaskom Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 25 Νοεμβρίου 2012 #8 Share 25 Νοεμβρίου 2012 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=80258&hl=&fromsearch=1 το βρηκα!! δεν χρειαζεται να ανοιγεις καινουριο θεμα! μπορεις να ρωτας και να ανανεώνεις την πορεία του ενυδρειου σου σε ενα θεμα(π.χ. στην παρουσιαση του ενυδρειου σου) για να ειναι ολα συγκεντρωμενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος