elrod 24 Απριλίου 2012 #1 Share 24 Απριλίου 2012 Μετα απο κοπο και πολλη προσπαθεια σας παρουσιαζω το Malawi μου... Ενυδρείο Juwel Vision 180 Εξοπλισμός: • Κυκλοφορητης : Hydor Koralia 2800 (2800lt/h). • Φωτιστικό : Juwel Vision με μια t5 , 35 watt • Φιλτρανση : Eheim 2217 (1000lt/h) Έγινε προσθήκη: • 80kg Ασβεστολιθικου βράχου • 15kg Λευκης χαλαζιακης αμμου Ζωντανά: • 10 Pseudotropheus demasoni • 1 Βαλισνερια Παραμετροι: • Ph 7.8 • NH3/NH4 0 • gH 11 • kH 7 • Θερμοκρασια 26 Το μπολιασμα εγινε απο το ενυδρειο του Isildur_13 που τρεχει 6 μηνες οπως και τα ψαρια γεννημενα στο ιδιο ενυδρειο (αναγκαστηκε για παρτη μου να ξεστησει ολο το ενυδρειο,τα διαολια δεν πιανονται με τιποτα ).Περιμενω γνωμες,σχολια και τις αλγες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios816 24 Απριλίου 2012 #2 Share 24 Απριλίου 2012 πολυ καλο αποτελεσμα τι χρωμα ειναι η λαμπα σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elrod 24 Απριλίου 2012 Author #3 Share 24 Απριλίου 2012 λευκη ειναι και ας φαινεται σε μερικες φωτογραφιες σαν ακτινικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 24 Απριλίου 2012 #4 Share 24 Απριλίου 2012 πολύ ωραίο, νομίζω οτι θέλει μερικα φυτάκια ακομα να σπάσει η πετριλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
elrod 24 Απριλίου 2012 Author #5 Share 24 Απριλίου 2012 η βαλισνερια μπηκε σημερα και οταν φτασει πανω πιστευω θα σπαει η πετριλα.γενικα μου αρεσει αυτο το πετρωδες υφος στο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 24 Απριλίου 2012 #6 Share 24 Απριλίου 2012 Πολύ δυνατό το ενυδρείο μπράβο! Φοβερά ψαράκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 24 Απριλίου 2012 #7 Share 24 Απριλίου 2012 πολυ ομορφο μπραβο να το χερεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elrod 24 Απριλίου 2012 Author #8 Share 24 Απριλίου 2012 ευχαριστω πολυ παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 24 Απριλίου 2012 #9 Share 24 Απριλίου 2012 Όμορφο setup, καταπληκτικά ψάρια… για να μην πω τα αγαπημένα μου! Μπράβο φίλε μου να το χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fmnstr 24 Απριλίου 2012 #10 Share 24 Απριλίου 2012 Πολυ ωραίες οι πέτρες σου στις φωτο. Φυσικά και τα ψαράκια τα οποία είναι αδυναμία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 24 Απριλίου 2012 #11 Share 24 Απριλίου 2012 πολυ ωραιο ενυδρειο φιλε μου!!!η επιλογη των πετρων ειναι που κανει την διαφορα!προσωπικη αποψη μπορει να χρειαστεις περισσοτερες πετρες αλλα αυτο θα το δεις στην πορεια...τα ψαρια δεν χρειαζεται να τα σχολιασω!ειναι απο τα αγαπιμενα των περισσοτερων εδω μεσα και με εμενα φυσικα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elrod 25 Απριλίου 2012 Author #12 Share 25 Απριλίου 2012 ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια!!!ποια ειναι η γνωμη σας για την φιλτρανση?αρκει το φιλτρο που εχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 25 Απριλίου 2012 #13 Share 25 Απριλίου 2012 ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια!!!ποια ειναι η γνωμη σας για την φιλτρανση?αρκει το φιλτρο που εχω? Μια χαρά είναι! Και σε συνδιασμό καιμε τον κυκλοφοριτή που έχεις, ακόμα καλύτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 28 Απριλίου 2012 #14 Share 28 Απριλίου 2012 Πολύ καλή προσπάθεια, να το χαίρεσαι το ενυδρείο σου. Προσωπικά με ανησυχούν λίγο οι διαστάσεις και τα λίτρα σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα των demasoni, αλλά εύχομαι να μην έχεις πρόβλημα. Αν δεις τα δύσκολα, πείραξε το στήσιμο βάζοντας περισσότερες πέτρες σαν πρώτη λύση. Η άλγη που θα πέσει πάνω στις πέτρες, θα τις κάνει όλες ίδιες και θα δείξει ακόμα πιο ωραίο το αποτέλεσμα. Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος