nickst 11 Δεκεμβρίου 2011 #1 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 λοιπον η κατασκευη ξεκινησε στης 26-7-2011. κοπηκαν και κοληθηκαν τα τζαμια... καναμε 2-3 τρυπες για της εισοδους - εξοδους του φιλτρου το καπακι ειχε σειρα. το φτιαξαμε με 4 τ5 54 βαττ και αναβουν 2+2. μπηκαν πολλες λαμπες γιατι το ενυδρειο προοριζοταν για φουλ φυεμενο. μετα αλαχτηκε το σεταπ και τωρα δουλευουν μονο οι 2 αφου δουλεψε για ενα διαστημα το ενυδρειο αποφασισαμε να φτιαξουμε και και ενα σαμπ δεξια του ενυδρειου... στην γυαλα μπηκαν 2 τζαμια για να κρατανε ολη την υγρασια στην πλατη κοληθηκαν 2 πλατες της juwel ριζες... και φυσικα φτιαξαμε και το επιπλο μπηκαν και οι κατοικοι υπογραφη KOUMAN.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 11 Δεκεμβρίου 2011 #2 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Αψογος.Μας εχεις βαλει σε πολλες πριζες.Σακη. Μια συμβουλη,μην πλησιαζεις πολυ τον αμαζονιο και μας χαλασεις σαν Αφρικανος Και μια απορια,ησουν τοσο σιγουρος οτι, με γεματο ενυδρειο να ανοιξευς τρυπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 11 Δεκεμβρίου 2011 #3 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 λεω και εγω...αυτος ο κυριος που τρυπαει σε μια φωτο καποιον μου θυμιζει..γεια σου ρε Σακη με τις μαστοριες σου.μπραβο παιδια.καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Δεκεμβρίου 2011 #4 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Πολυ ομορφο αποτελεσμα! Μαστορικες δουλειες!! Μπραβο παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayroslcd 11 Δεκεμβρίου 2011 #5 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 μπραβο βρε παιδια πολυ καλη δουλεια εαν και δεν το σκεφτηκα ποτε να κανω sumb απο διπλα και ειχα ενα φόβο για την τρυπά με γεματο ενυδρειο αυτα πρεπει να τα βλεπουμαι να τα ξερουμαι για το μελλον και παλι μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
panik 11 Δεκεμβρίου 2011 #6 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Πολυ ωραια κατασκευη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 11 Δεκεμβρίου 2011 #7 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Ωραίες δουλειές....Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 11 Δεκεμβρίου 2011 #8 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστω παιδες! τον νικο τον εχω κανει κουμπαρουλι! ολη η κατασκευη εγινε με πολυ αγαπη και μερακι! ναι ειμουν 1000% συγουρος για την τρυπα... αν δοκιμασεις να δεις ποσο ευκολα ανοιγει θα παθεις πλακα... ειναι παρα πολυ ευκολο... ηθελα να γινει αφρικανικο αλλα δεν τον καταφερα! παραπονο δεν εχετε...ανεβασαμε πολλες φωτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 11 Δεκεμβρίου 2011 #9 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 ασε που το ενυδρειο εγινε με πολυ μικρο κοστος.. θα σας τα πει καλυτερα ο νικος..δεν θυμαμε ακριβως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 11 Δεκεμβρίου 2011 #10 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 (edited) Μαστοριες με φουντες και Michal Jackson στο full! Τελικα στην Θεσσαλια ή φτιαχνουμε μεγαλα ενυδρεια ή δεν φτιαχνουμε καθολου! Τωρα και μερικες ερωτησεις μια που εχω δει σε κανα δυο project αυτον τον τυπο sump. Τραβαει καλα την μπιχλα ή λογο του οτι ειναι η εισοδος ψιλα τα χοντρα κομματια μενουν μεσα; Επισης ο θερμοστατης ζεστενει καλα σε αυτη την θεση; Σιγουρα κατα τα αλλα βολευει με τα υλικα φιλτρων σε αυτη την ταξινομηση! Ποσο καιρο τρεχει τωρα και ποιες οι παρατηρησεις σας; Το καπακι θα ηταν καλο να γινει απο κοντρα πλακε θαλασσης για να μην εχεις φουσκωματα και για να αποφυγεις το πανω τζαμι που πιανει αλατα και κοβει αρκετο φως, αλλα αυτη ποια ειναι μια αλλη ιστορια, καλη συνεχεια φιλε μου. Έγινε επεξεργασία 11 Δεκεμβρίου 2011 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 11 Δεκεμβρίου 2011 Author #11 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 λοιπον πρωτα απο ολα θελω να ευχαριστησω απο τα βαθη της καρδιας μου τον Σακη για την τρομερη βοηθεια του.χωρις αυτον τιποτα δεν θα υπηρχε τωρα απο αυτα που βλεπετε.τα πιο πολλα εκεινος τα εκανε μαζι καναμε καπακι με φωτισμο και σαμπ.το ενυδρειο το εκανε μονος και την βαση την εκανα με τον ξαδεφο μου. στην συνεχεια θελω να σας ευχαριστησω για τα καλα σας λογια γιατι πραγματικα το ενυδρειο εγινε με ολη μας την αγαπη και διαθεση.αν θελετε μπορω να σας αναφερω ποσο μου στοιχησε ακριβως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 11 Δεκεμβρίου 2011 Author #12 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 εχω το κολλημα με τον michael τι να κανω... κοιτα τραβαει αρκετη μπιχλα κανει τρομερη δουλεια ας ειναι και τοσο πανω.το μονο που δεν τραβηξε ηταν κατι λαθροεπιβατες πεθαμενους που ηταν σε μια γωνια. τρεχει περιπου εναμιση μηνα αν θυμαμαι καλα ας με διορθωσει ο σακης αν κανω λαθος. ειμαι παρα παρα πολυ ικανοποιημενος απο υο φιλτρο.αυτην την στιγμη εχω στο πρωτο σταδιο 5 μπλε σφουγγαρια και σε 3 σειρες υαλοβαμβακα.τρομερο καθαρισμα.στο δευτερο σταδιο εχω 5 λιτρα siporax και χωραει αλλα 4 ακομα(στο μελλον μαλλον θα βαλω).ο θορυβος παρολο που εχω sun sun αντλια ειναι πολυ μικρος. με το καπακι δεν υπαρχει κανενα προβλημα απο θεμα φουσκωματος.εχω βαλει τα τζαμια πολυ λιγα αλατα πιανει αλλα και να πιασει δεν υπαρχει προβλημα εξαλλου λιγο φως θελω στο ενυδρειο μου.αλλα τα καπακια εχουν το καλο οτι η υρασια μενει μεσα στο ενυδρειο κανουν καλο πιστευω. ευχαριστω πολυ για τα σχολια σου.ελπιζω να σε καλυψα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 11 Δεκεμβρίου 2011 #13 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια! το θεμα της υγρασιας δεν υπαρχει μιας και βαλαμε 2 τζαμια πανω απο την γυαλα ( πριν το καπακι ) και δεν ειπαρχει κανενα προβλημα.τα αλατα που πιανει εδω και μηνες που δουλευει το ενυδρειο ειναι μιδαμινα. το φιλτρο εχει τρομερα πλεονεκτηματα εκει οπου ειναι.. δεν κανει θορυβο..αν ηταν κατω θα ακουγοταν συνεχεια.. καθαριζεται πολυ ευκολα και μετα απο πολυ καιρο. το πρωτο σφουγκαρι κραταει τα χοντρα και τα υπολυπα απλα θελουν μια συντηρηση καθαρισμου 1 φορα το 3μηνο και αμα... το επανω σφουγκαρι αντε να το καθαριζει μια φορα τον μηνα.. το ενυδρειο τρεχει με αυτο το σαμπ 1 μηνα και κατι και παει σουπερ. και στο σαμπ μπηκε καπακι και κανει πολυ δουλεια με την υγρασια αφου μαζευει πολλες σταγονες εκει. ο θερμοστατης οπως σε ολα τα σαμπ μπενει εκει που περναει συνεχεια το νερο,εκει κανει πιο πολυ οικονομια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 11 Δεκεμβρίου 2011 #14 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Με καλυψατε και με το παραπανω παιδια! Και εγω εχω ολα τα αλμπουμ του Jackson, παλαια μεγαλεια! Στα κλασσικα εσωτερικα sump ενυδρειου παντως, ο θερμοστατης ειναι συνηθως στο πρωτο διαμερισμα και περναει ολο το νερο απο εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 11 Δεκεμβρίου 2011 Author #15 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 εγω τον εβαλα στο τελευταιο σταδιο γιατι δεν χωρουσε στα αλλα.μια χαρα δουλευει και εκει υπαρχει κυκλοφορια αφου εκει ρουφαει η αντλια και αν κλεισω την τρυπα οπου μπαινει το νερο απο το σαμπ η σταθμη στο σταδιο που υπαρχει η αντλια πεφτει παρα πολυ γρηγορα αρα γινεται κυκλοφορια πολυ καλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Δεκεμβρίου 2011 #16 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Πολυ καλη δουλεια. Να το χαιρεσαι φιλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist 11 Δεκεμβρίου 2011 #17 Share 11 Δεκεμβρίου 2011 Μπραβο παιδια πολυ καλη δουλεια , και πολυ ομορφο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
panstelios22 12 Δεκεμβρίου 2011 #18 Share 12 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ καλή δουλειά παιδιά, μπράβο. Πάντα τέτοια. Και με πολλές φώτος για μπανιστήρι. Όσον αφορά τα τζάμια πάνω από το ενυδρείο λογικά δεν πρέπει να μαζεύουν άλατα μιας και το νερό είναι από εξάτμιση. Κι εγώ που έχω εδώ και 2 μήνες ένα ενυδρείο έτσι, απλώς σκουπίζω το τζάμι σε κάθε αλλάγη και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 12 Δεκεμβρίου 2011 #19 Share 12 Δεκεμβρίου 2011 Μπράβο παιδιά πολύ καλή δουλεία!Τα τζάμια γιατί δεν τα τρυπήσατε από πρίν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 12 Δεκεμβρίου 2011 #20 Share 12 Δεκεμβρίου 2011 ειχε μπει φιλτρο κανονικα αλλα εκανε κατι νουμερα και πηγαμε σε σαμπ.. πολυ καλυτερη επιλογη κατα την γνωμη μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickst 12 Δεκεμβρίου 2011 Author #21 Share 12 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστουμε πολυ παιδια για τα καλα σας λογια.τα τζαμια οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω με ενα πανακι σε καθε αλλαγη νερου και ειναι ετοιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 12 Δεκεμβρίου 2011 #22 Share 12 Δεκεμβρίου 2011 Ωραια κατασκευη παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
djpanosg13 12 Δεκεμβρίου 2011 #23 Share 12 Δεκεμβρίου 2011 καλη κατασκευη φιλε μου και ομορφα στημενο,αντε και εις ανωτερα.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 12 Δεκεμβρίου 2011 #24 Share 12 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 12 Δεκεμβρίου 2011 #25 Share 12 Δεκεμβρίου 2011 μπραβο ρε παιδια!!!!πολυ ωραια μετατροπή!!! ερωτηση..γιατι η τρυπα πανω και οχι κατω?βολευε στο να μην αδειασεται ολο το νερο η υπαρχει και καποιος αλλος λογος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος