riperakias 2 Απριλίου 2011 #1 Share 2 Απριλίου 2011 Ξερετε το ειδος του Goby; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 2 Απριλίου 2011 #2 Share 2 Απριλίου 2011 Η φωτο δεν βοηθαει Link to comment Share on other sites More sharing options...
riperakias 2 Απριλίου 2011 Author #3 Share 2 Απριλίου 2011 βασικα ειναι βιντεο πατα πανω να το δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κερασουλα 2 Απριλίου 2011 #4 Share 2 Απριλίου 2011 βασικα ειναι βιντεο πατα πανω να το δεις Γεραματααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 2 Απριλίου 2011 #5 Share 2 Απριλίου 2011 http://www.glaucus.org.uk/leogoby.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
riperakias 2 Απριλίου 2011 Author #6 Share 2 Απριλίου 2011 το δικο μου εχει πιο μαυρα στιγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 2 Απριλίου 2011 #7 Share 2 Απριλίου 2011 Ξερετε το ειδος του Goby; Knight goby, Stigmatogobius sadanunidio κ ειναι υφαλμηρο το συγκεκριμενο goby απο οσα ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riperakias 2 Απριλίου 2011 Author #8 Share 2 Απριλίου 2011 Και τοτε πως ζει στο δικο μου;Το εχω ενα μηνα και μαλιστατο αγορασα και απο μεγαλο πετ σοπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 2 Απριλίου 2011 #9 Share 2 Απριλίου 2011 Και τοτε πως ζει στο δικο μου;Το εχω ενα μηνα και μαλιστατο αγορασα και απο μεγαλο πετ σοπ Tα υφαλμηρα ψαρια ζουν κ σε αλμυρο νερο χωρις προβλημα.Δεν το εχω ψαξει πολυ φιλε μου για το συγκεκριμενο ζωντανο αλλα πιστευω οτι τωρα που ξερεις τι ειναι θα βρεις πολλες πληροφοριες που θα σε βοηθησουν.Παντως φαινεται να ειναι πολυ χαρουμενο στο ενυδρειο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riperakias 3 Απριλίου 2011 Author #10 Share 3 Απριλίου 2011 (edited) Τωρα με καθυσυχασες.Και αυτο που λες οτι ειναι πολυ χαρουμενο με χαροποιει ιδιαιτερα.Τωρα θα βρω πολλες πληροφοριες για αυτο οντως Έγινε επεξεργασία 3 Απριλίου 2011 - riperakias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος