Jump to content

Recommended Posts

καλησπερα παιδια. εχω ενα 60λιτρο με τροπικα οπως κατι μολλυ,ξιφοφορουσ και κανα 2 βυθου οπωσ πλεκο και 2 αγελοψαρα τα οποια εκει που τρωγανε ταμπλετες βυθου λαχανικων, που ετριβα, χαφνικα δεν τρωνε τιποτα!!!εχω μια βδομαδα τωρα που εχω αγορασει ποσεσ τρωφεσ,τρωνε ολα εκτοσ τα αγγελοψαρα!!!! οι τρωφες ειναι omega one-veggie rounds, tetra pro vegetable kai tetra pro colour, sera gvg-mix kai σημερα πηρα biofish food- aquarioum munster αλλα ΔΕΝ τρωνε τιποτα απο αυτεσ!!!δοκιμασα και μαρουλι ουτε και αυτο!! το ενα φενετε καποσ ζαρωμενο κιολασ απο ασιτια μαλον. τι αλο να τα ταισω πια??? helpsmilie.gif helpsmilie.gif

οι παραμετροι νερου ειναι οκ,το μετρησα και σιμερα και οι τιμες ειναι οκ,τρεχει ενα χρονο τωρα με 2 φιλτρα και δεν εχω θεμα με αυτα.τα αλλα ψαρια οτι τροφι και να τους δωσω ορμανε με χιλια! τα αγγελοψαρα ειναι το προβλιμα μονο. τισ δοκιμαζουν και τισ φτινουν μετα,πλεον.στιγματα και αλλα δεν παρατηρισα.

εκτος οτι επισα το ενα αγγελοψαρο να κολιμπαει καπιοες φορες με το κεφαλι προς την επιφανεια και σινηθος πανο θεση ενυδριου,σταση αναδυσης δηλαλη. δε πιστευω για φιματιωση!!!! αυτο ειναι και πιο πολυ ζαρωμενο μαλον απο την ανορεξια τους φανταζομαι.

να ανεβασω φοτο μηπως? ας μου πει καποιος Ευχαριστω!!!!

.kai τωρα που τα ταισα για να βγαλω φοτο το μαυρο καθετε και κοιτα τη τροψι,καθωσ δοκιμασε μια μπουκια μονο! τα στοματα βλεπω τα χουν σινεχεια ανοιχτα,ποτε τελειοσ κλιστα οπωσ τα αλλα οπωσ τα μολυ.αυτο ειναι φισιολογικο?? δε πιστευω για φιματιωση!!!! αυτο ειναι και πιο πολυ ζαρωμενο μαλον απο την ανορεξια τους φανταζομαι.

να ανεβασω φοτο μηπως? ας μου πει καποιος Ευχαριστω!!!!

ph /7

no2 /0

no3 /25

kh /6

gh /9

cl /0

26 θερμοκρασια sticks aquavital 6/1

Έγινε επεξεργασία - New Blood

Αλλαγή νερού , Furan 2 , Εκτοζον , αντιχλώριο , βιταμίνες είναι τα όπλα μας για τώρα και general cure ίσως αργότερα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...