karrot 12 Δεκεμβρίου 2010 #1 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 σε ένα ενυδρείο 30λ έχω μέσα 3 amano και 5 red cherry.Μέχρι τώρα τους δίνω σπιρουλίνα της tropical σε flake και την τσακίζουν και επίσης έχω και moss και άρα όλο και κάτι θα τσιμπάνε από εκεί....Τι άλλο θα μπορούσα να τους δώσω για τροφή?αααα μέσα έχω και ένα golden apple snail που και αυτό τρώει από την σπιρουλίνα.Επίσης τα γαριδάκια των red cherry θέλουν τπτ το ιδιαίτερο από φροντίδα ή από τροφή.Επίσης τα έχω σε νερό βρύσης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 12 Δεκεμβρίου 2010 #2 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Εκτός από καρότο και αγγουράκι που μπορείς να βάλεις φρέσκα, θα φάνε ότι τροφή τους ρίξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 12 Δεκεμβρίου 2010 Author #3 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 για τα μικρά πρέπει να προσέξω τπτ?Επίσης τι άλλο θα μπορούσα να βάλω μέσα από γαρίδες?Σκεφτόμουν για καμιά rock shrimp και για καμία γαρίδα μπλε απόχρωσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 12 Δεκεμβρίου 2010 #4 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 για τα μικρά πρέπει να προσέξω τπτ?Επίσης τι άλλο θα μπορούσα να βάλω μέσα από γαρίδες?Σκεφτόμουν για καμιά rock shrimp και για καμία γαρίδα μπλε απόχρωσης Μπα τα μικρα τρωνε full την αλγη, και την ιδια τροφη με τις μεγαλες! Οι amano δεν υβριδίζουν με καμία γαρίδα. Τις rock δεν τις ξέρω.. Πάντως τσέκαρε τον υβριδισμό! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=42008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 12 Δεκεμβρίου 2010 Author #5 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 (edited) αυτές που λέω σαν rock τις είχα δει έτσι σε ένα μαγαζί τώρα άμα έχουν άλλο όνομα δεν ξέρω αλλά θυμάμαι ήταν πολύ μεγάλες και μου φαίνεται καφέ-γκρι χρώμα κάπως έτσι http://www.atlasaqm.net/index.php?act=view...p;productId=216 .Ρωτάω για τα μικρά γιατί άμα θυμάσαι όταν μου είχε δώσει ο vicious μία είχε και αυγά και δεν βλέπω τπτ από μικρά Έγινε επεξεργασία 12 Δεκεμβρίου 2010 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 12 Δεκεμβρίου 2010 #6 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 αυτές που λέω σαν rock τις είχα δει έτσι σε ένα μαγαζί τώρα άμα έχουν άλλο όνομα δεν ξέρω αλλά θυμάμαι ήταν πολύ μεγάλες και μου φαίνεται καφέ-γκρι χρώμα.Ρωτάω για τα μικρά γιατί άμα θυμάσαι όταν μου είχε δώσει ο vicious μία είχε και αυγά και δεν βλέπω τπτ από μικρά Τέτοιες λες? Τα μωρά όταν είναι πολύ μικρά συνήθως κρύβονται! Ξαφνικά θα δεις να εμφανίζονται μικρές γαρίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 12 Δεκεμβρίου 2010 Author #7 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 αυτή δεν είναι bamboo? μου φαίνεται όχι γιατί τον ρώτησα και μου τις είπε σαν rock μόνο πάντως στο λινκ που σου έστειλα έχει και λατινικό άμα αυτό σου συμπίπτει με τις bamboo λογικά αυτές θα είναι αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικά ήταν τεράστιες .Από μπλε γαρίδα τι θα μπορούσα να βάλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 12 Δεκεμβρίου 2010 #8 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 αυτή δεν είναι bamboo? μου φαίνεται όχι γιατί τον ρώτησα και μου τις είπε σαν rock μόνο πάντως στο λινκ που σου έστειλα έχει και λατινικό άμα αυτό σου συμπίπτει με τις bamboo λογικά αυτές θα είναι αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικά ήταν τεράστιες .Από μπλε γαρίδα τι θα μπορούσα να βάλω? Όντως rock λέγονται! Μπορίς να βάλεις αλλά γίνονται τέρατα! Επίσης θέλουν τροφή σε σκόνη για να τρώνε από το νερό Μπλε μόνο blue tiger ή babaulti blue, άντε βρες τες όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 12 Δεκεμβρίου 2010 Author #9 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 (edited) αυτή στη φωτογραφία είναι bamboo ή rock.Ναι ήταν πολύ μεγάλες 2Χmax size amano.Τις άλλες εγώ θα τις βρω και θα σου κάνω ζήλια ψώρα Έγινε επεξεργασία 12 Δεκεμβρίου 2010 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Δεκεμβρίου 2010 #10 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Μπορείς να συνδυάσεις την κατάσταση... Μπλε και θηρίο. http://www.akwaria.pl/krewetki/atya_gabonensis-en.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 12 Δεκεμβρίου 2010 #11 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 αυτή στη φωτογραφία είναι bamboo ή rock.Ναι ήταν πολύ μεγάλες 2Χmax size amano.Τις άλλες εγώ θα τις βρω και θα σου κάνω ζήλια ψώρα Bamboo Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 12 Δεκεμβρίου 2010 Author #12 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Φώτη με καταλαβαίνεις θυμάμαι την είχα δει σε ένα περιοδικό στο meeting point (αλλά στο μεταξύ την ξέχασα) και μου άρεσε αλλά για 30 λ μάλλον είναι too much?Την έχει δει κανένας σε κανένα μαγαζί? Έγινε επεξεργασία 12 Δεκεμβρίου 2010 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 12 Δεκεμβρίου 2010 #13 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 Δεν την έχω δει ποτέ στην Ελλάδα. Babaulti blue ξερω οτι κυκλοφορούν απο μια δυο αναπαραγωγές χομπιστών αλλά οχι στο ευρύτερο εμπόριο. Αλλα που μπορείς να συνδυάσεις ειναι ολες οι γαρίδες που αναπαράγονται στο υφάλμηρο πχ οι orange shrimp εχουν ωραίο χρωματάκι. Αντε βρες τες όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 12 Δεκεμβρίου 2010 Author #14 Share 12 Δεκεμβρίου 2010 δεν ξέρω αλλά ο Φώτης μου έβαλα ιδέες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 13 Δεκεμβρίου 2010 #15 Share 13 Δεκεμβρίου 2010 οι rock mountain και οι bamboo ειναι η ιδια γαριδα,εχει πολλα ονοματα! τωρα τις εχουν 2 μαγαζια σιγουρα στην αθηνα,και blue tiger ειδα στο ενα. οι babmoo γινονται 10 cm το πολυ, αλλα θελουν σημεια με δυνατη ροη νερου στο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος