Aquazone Project Team 1 Νοεμβρίου 2010 #1 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Αγαπητοί συνχομπίστες, Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός αφορά τα μονομαχοενυδρεία των μελών του Aquazone. Καλείστε λοιπόν να ψηφίσετε ένα από τα παρακάτω ενυδρεία, σύμφωνα την ομορφιά τους αλλά και τα χαρακτηριστικά τους που αναφέρονται στους πίνακες. Οι φωτογραφίες ανοίγουν σε μεγαλύτερη ανάλυση αν κάνετε κλικ πάνω σε αυτές. Περιμένουμε λοιπόν τη συμμετοχή όλων σας για να βγάλουμε το πιο όμορφο και σωστό μονομαχοενυδρείο του Aquazone! Ο διαγωνισμός θα μείνει ανοιχτός μέχρι τα μεσάνυχτα τις Κυριακής 14/11/2010. Καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους ___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ Ενυδρείο 1 Λίτρα: 8 Χρόνος λειτουργίας ενυδρείου: 2 μήνες Φίλτρανση: Resun mini filter Φωτοπερίοδος: 8 ώρες Φυτά: φακή, πίστια, κερατόφυλλο και μια valisneria Συγκάτοικοι: Zebra snail Επιπλέον παρατηρήσεις (προαιρετικό): Το ενυδρείο λειτούργησε μόνο και μόνο για να μην δοθεί το ψάρι αυτό. Ζούσε τέλεια στο ενυδρειάκι και την έπεφτε για ύπνο κάτω από το ξύλο του. ______________________________________________ _____________________________________________________________ Ενυδρείο 2 Λίτρα: 15 Χρόνος λειτουργίας ενυδρείου: 1 μήνας και κάτι Φίλτρανση: εσωτερικό 100 L/h Φωτοπερίοδος: 8 ώρες Φυτά: valisneria, anoubias, xmass moss, star moss, pistia stratiotes, java ferm, baboo, φυλόδεντρο πόθος! Συγκάτοικοι: 2 zebra snail, 1 ranshorn, σαλιγκάρια λαθρεπιβάτες Επιπλέον παρατηρήσεις (προαιρετικό): - ______________________________________________ _____________________________________________________________ Ενυδρείο 3 Λίτρα: 20 Χρόνος λειτουργίας ενυδρείου: 6 μήνες Φίλτρανση: εσωτερικό φιλτράκι γωνίας dannerle Φωτοπερίοδος: 7 ώρες Φυτά: anubia nana, microsorum pteropus, ceratophyllum, nesaea sp red, eleocharis acicilaris, moss Συγκάτοικοι: Διάφορα σαλιγκαράκια λαθρεπιβάτες Επιπλέον παρατηρήσεις (προαιρετικό): - ______________________________________________ _____________________________________________________________ Ενυδρείο 4 Λίτρα: 30 Χρόνος λειτουργίας ενυδρείου: 11 Μήνες Φίλτρανση: Φιλτράκι Dennerle 2W Φωτοπερίοδος: 8 Ώρες Φυτά: limnobium laevigatum, hygrophylla difformis, Java Moss, vallisneria spiralis Συγκάτοικοι: Zebra snail, malaysian trumpet snail Επιπλέον παρατηρήσεις (προαιρετικό): Δεν υπάρχει πια, ήταν μικρόσωμο αλλά το ποιο επιθετικό ψάρι (μονομάχος) που πέρασε από τα χέρια μου. ______________________________________________ _____________________________________________________________ Ενυδρείο 5 Λίτρα: 56 Χρόνος λειτουργίας ενυδρείου: Στο παρελθόν για 6 μήνες. Φίλτρανση: φίλτρο πλάτης Φωτοπερίοδος: 11 ώρες Φυτά: Anubias coffeafolia, Alternanthera reineckii, Ceratopteris, moss,pelia, java ferns, φυτά επιφανείας Συγκάτοικοι: γαρίδες red cherry Επιπλέον παρατηρήσεις (προαιρετικό): - ______________________________________________ _____________________________________________________________ Ενυδρείο 6 Λίτρα: 54 Χρόνος λειτουργίας ενυδρείου: 4 μήνες. Φίλτρανση: juwel bioflow mini εσωτερικό Φωτοπερίοδος: 7 ώρες Φυτά: Anubias barteri, Anubias nana, Κερατόφυλο, cabomba caroliniana, limnophila sessiflora, bacopa caroliniana Συγκάτοικοι: 5 zebra danio, αρκετά σαλιγκάρια λαθρεπιβάτες Επιπλέον παρατηρήσεις (προαιρετικό): - ______________________________________________ _____________________________________________________________ Ενυδρείο 7 Λίτρα: 35 Χρόνος λειτουργίας ενυδρείου: 6-7 μήνες. Φίλτρανση: Eheim 2211 Φωτοπερίοδος: 10 ώρες Φυτά: Vallisneria Spiralis, Microsorum pteropus, Anubia nana, Echinodorus bleheri, Weeping moss (Background), Moss bals, Christmass moss, Eleocharis acicularis και Plant sp. vicious Συγκάτοικοι: Betta Splendens, 4xsp3 μωρά, πολλές Blue Pearl και κάτι Helenas. Επιπλέον παρατηρήσεις (προαιρετικό): - ______________________________________________ _____________________________________________________________ Ενυδρείο 8 Λίτρα: 60 Χρόνος λειτουργίας ενυδρείου: 8 μήνες Φίλτρανση: EHEIM 2213 Φωτοπερίοδος: 8 ώρες (2-10) Φυτά: Anubias afzelii, Anubias nana, Anubias barteri, Vallisneria nana, Vallisneria americana (gigantea), Κερατοφυλο, Hydrocotyle leucocephala, Christmans moss, Pelia,Pistia stratiotes, Limnobium laevigatum, Rotala rotundifolia Συγκάτοικοι: red chery (αρμονική συμβίωση, καθόλου κυνηγητό και πολλές κρυψώνες) και σαλιγκάρια λαθρομετανάστες διαφόρων τύπων Επιπλέον παρατηρήσεις (προαιρετικό): Το στήσιμο εδώ και ένα μήνα έχει αλλάξει πολλά φυτά έχουν βγει ______________________________________________ _____________________________________________________________ Ενυδρείο 9 Λίτρα: 20 Χρόνος λειτουργίας ενυδρείου: 5 μήνες Φίλτρανση: μικρό φίλτρο άνθρακα Φωτοπερίοδος: 07:00-13:00 15:00-21:00 Φυτά: rosefolia Συγκάτοικοι: - Επιπλέον παρατηρήσεις (προαιρετικό): ένας αρσενικός και ένας θηλυκός συνυπάρχουν χωρίς να μαλώνουν ______________________________________________ _____________________________________________________________ Ενυδρείο 10 Λίτρα: 30 Χρόνος λειτουργίας ενυδρείου: 5 μήνες Φίλτρανση: hailea Φωτοπερίοδος: 10 ώρες Φυτά: Eleocharis acicularis, moss, κερατόφυλλο, Lilaeopsis macloviana, Ludwigia inclinata, Ammania gracilis Συγκάτοικοι: - Επιπλέον παρατηρήσεις (προαιρετικό): - ______________________________________________ _____________________________________________________________ Ενυδρείο 11 Λίτρα: 20 Χρόνος λειτουργίας ενυδρείου: 1 εβδομάδα Φίλτρανση: εσωτερικό φιλτράκι με υαλοβάμβακα σφουγγαράκι μπλε και siporax mini Φωτοπερίοδος: 17:00-22:30 Φυτά: 2 eleoxaris-2l ilaeopsis brasiliensis-4 hygrophila corymposa-3 acorus gramineus-Cladophora aegagropila Συγκάτοικοι: 1 zebra snail-3 blue pearl shrimp Επιπλέον παρατηρήσεις (προαιρετικό): το ενυδρείο κανονικά τρέχει 2 χρόνια σχεδόν αλλά πρόσφατα έγινε αλλαγή set up. ______________________________________________ _____________________________________________________________ Ενυδρείο 12 Λίτρα: 25 Χρόνος λειτουργίας ενυδρείου: 2 μήνες Φίλτρανση: fluval underwater filter Φωτοπερίοδος: 10 ώρες Φυτά: 2 ντοματιές, αρκετό κερατόφυλλο, κρυπτοκορίνα, ανούμπια, πολύσπερμα, αρκετά νουφαράκια Συγκάτοικοι: 1 zebra snail-3 blue pearl shrimp Επιπλέον παρατηρήσεις (προαιρετικό): τάισμα 2 φορές την ημέρα με ---->bloodworms(nutrafin), φυλλαράκια (tetrabetta) κάψουλες (betta banquet), bloodworms (sera) αλλαγή νερού κάθε 2 εβδομάδες 2/3, στρώσιμο με αντιχλώριο και φύλλα κατάπα. ______________________________________________ _____________________________________________________________ Ενυδρείο 13 Λίτρα: 50 Χρόνος λειτουργίας ενυδρείου: 2 μήνες Φίλτρανση: dennerle nano filter Φωτοπερίοδος: 12 ώρες Φυτά: βαλισνέριες, roseafolia, moss, riccia, echinodorus, κρυπτοκορίνα, microsorum pteropus Συγκάτοικοι: 5 neon, 5 black Επιπλέον παρατηρήσεις (προαιρετικό): - ______________________________________________ _____________________________________________________________ Ενυδρείο 14 Λίτρα: 57 Χρόνος λειτουργίας ενυδρείου: λειτούργησε κοντά στους 2 μήνες Φίλτρανση: Εσωτερικό γωνιακό φίλτρο dennerle Φωτοπερίοδος: 9 ώρες Φυτά: pistia stratiotes, φακι, moss, cuba, Cabomba caroliniana, ricchia, Bacopa australis, Hygrophila polysperma, stargrass Συγκάτοικοι: - Επιπλέον παρατηρήσεις (προαιρετικό): Το ενυδρείο λειτούργησε για λίγο καιρό, στο διάστημα που λειτούργησε φάνηκε αναγκαία η προσθήκη επιπλέον φωτισμού (όπως είχαν αναφέρει φίλοι από εδώ μέσα ) γιατί δεν την πάλευε η cuba ______________________________________________ _____________________________________________________________ Ενυδρείο 15 Λίτρα: 20 Χρόνος λειτουργίας ενυδρείου: 5 μήνες Φίλτρανση: εσωτερικό φίλτρο με Substrat pro Φωτοπερίοδος: 10 ώρες Φυτά: lilaeopsis brasiliensis, lobelia cardinalis, Ammania gracilis, Java moss, Mini Pelia Συγκάτοικοι: 1 zebra snail, 4 Anentome helena Επιπλέον παρατηρήσεις (προαιρετικό): - ______________________________________________ _____________________________________________________________ Ενυδρείο 16 Λίτρα: 60 Χρόνος λειτουργίας ενυδρείου: 6 μήνες Φίλτρανση: Εσωτερικό φίλτρο Juwel με ενυδρειακό βαμβάκι,χονδρότρυπο σφουγγάρι και 1 λίτρο siporax Φωτοπερίοδος: 7 ώρες / 15Watt T8 Sylvania Gro-Lux Φυτά: echinodorus tenellus, hygrophila polysperma, cambomba caroliniana, najas guadalupensis, Rotala Green, Bacopa monnieri, Hygrophila difformis, Vallisneria tiger, Egeria densa Συγκάτοικοι: 6 Inpaichthys kerri (Blue Emperor tetra), 5 Blue apple-snail Επιπλέον παρατηρήσεις (προαιρετικό): Απίστευτα ήρεμος μονομάχος...! (Του θείου stormtrooper) ______________________________________________ _____________________________________________________________ Ενυδρείο 17 Λίτρα: 98 Χρόνος λειτουργίας ενυδρείου: 8 μήνες Φίλτρανση: Τους πρώτους 6 μήνες με Fluval 205 και τους επόμενους με Εσωτερικό Eheim 2010 Φωτοπερίοδος: 8 ώρες Φυτά: Anubia Nana, Lemna Minor, λίγη moss Συγκάτοικοι: - Επιπλέον παρατηρήσεις (προαιρετικό): Δυστυχώς το ψάρι δεν φαίνεται λόγω του μεγάλου - σε σχέση με το ψάρι - μεγέθους του ενυδρείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 1 Νοεμβρίου 2010 #2 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Μπορείτε να γράφετε και τα σχόλια σας για το ποια ενυδρεία σας αρέσουν καθώς και τους λόγους που ψηφίζετε κάποιο ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 1 Νοεμβρίου 2010 #3 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Εγω ψηφησα το 5 γιατι μου αρεσε το ολο σκηνικο,αν και σαν ψαρακι υπηρχαν και καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 1 Νοεμβρίου 2010 #4 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Ψήφισα το 7. Μου φαίνεται αρκετά ιδιαίτερο το στήσιμό του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris1983 1 Νοεμβρίου 2010 #5 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Ψήφισα το 3, πραγματική ζούγκλα από φυτά, όμορφος ο μονομάχος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 1 Νοεμβρίου 2010 #6 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Ψηφισα το 3,μου αρεσε στο ματι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 1 Νοεμβρίου 2010 #7 Share 1 Νοεμβρίου 2010 5=Raven φανατικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 1 Νοεμβρίου 2010 #8 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Το 7 για τον στήσιμο του ενυδρείου και τον πιο τρομακτικό μονομάχο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 1 Νοεμβρίου 2010 #9 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Το 7 για τον στήσιμο του ενυδρείου και τον πιο τρομακτικό μονομάχο!!!! Είναι και κακός, μην το ξεχνάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 1 Νοεμβρίου 2010 #10 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Ολα ωραια ειναι, μπραβο σε ολα τα παιδια που συμμετειχαν. Εχω την εντυπωση ομως οτι αν φωτογραφιζα εγω τα δυο τελευταια ενυδρεια , θα σαρωναν !! Ολες οι συμμετοχες λοιπον ειναι πανεμορφες εκτος απο την Νο5. Καλα ο τυπος θελει πολυ διαβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 1 Νοεμβρίου 2010 #11 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Εχω την εντυπωση ομως οτι αν φωτογραφιζα εγω τα δυο τελευταια ενυδρεια , θα σαρωναν !!αβασμα Ποτέ δεν είναι αργά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 1 Νοεμβρίου 2010 #12 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Μιλαμε το επίπεδο είναι στα ύψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
myronlas 1 Νοεμβρίου 2010 #13 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Συγχαρητήρια σε όλους. Πολύ όμορφα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 1 Νοεμβρίου 2010 #14 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Ψήφισα δεν λέω ποιό για να μην παρασύρω κανένα. Υπάρχουν πολλά μικρά κουκλιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 1 Νοεμβρίου 2010 #15 Share 1 Νοεμβρίου 2010 κι από εμένα συγχαρητήρια σε όλους! φοβερά ενυδρεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 1 Νοεμβρίου 2010 #16 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Ολα τους ειναι πολυ ομορφα...αλλα η πρωτη εικονα του foti ειναι ολα τα λεφτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 1 Νοεμβρίου 2010 #17 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Συγχαρητήρια σε όλες τις συμμετοχές και καλή επιτυχία σε όλους τους φίλους και τις φίλες. Τα ενυδρεία είναι όλα εξαιρετικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan0s 1 Νοεμβρίου 2010 #18 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Συγχαρητήρια σε όλους και καλά αποτελέσματα. Μακάρι να μπορούσα να ψηφίσω παραπάνω απο 1 ωστε να αδικίσω λιγότερους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 1 Νοεμβρίου 2010 #19 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Ψηφισα το 3 , μου αρεσει πολλη σαν στησιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpompiras 1 Νοεμβρίου 2010 #20 Share 1 Νοεμβρίου 2010 ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια... ειναι γνωστη η αδυναμια μου κ στα nano μποστανια,οποτε... εχω κ ενα 15λιτρο που καθεται,και παιρνω ιδεες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 1 Νοεμβρίου 2010 #21 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Και εγώ το 3 ! Όμορφο στήσιμο και γεμάτο, πράσινο ενυδρείο. Μπράβο σε όλους για το μεράκι τους αλλά και για διάθεση να συμμετάσχουν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paliosdimitris 1 Νοεμβρίου 2010 #22 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Πάρα πολύ ωραία ενυδρεία Με δυσκολεία ψήφισα το 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soter 1 Νοεμβρίου 2010 #23 Share 1 Νοεμβρίου 2010 δεν με αφηνει να ψηφισω...μαλλον γιατι ειμαι καινουργιο μελος.....παντως ευχομαι καλη επιτυχια στο 7! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 2 Νοεμβρίου 2010 #24 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Ολα ωραια ειναι, μπραβο σε ολα τα παιδια που συμμετειχαν. Εχω την εντυπωση ομως οτι αν φωτογραφιζα εγω τα δυο τελευταια ενυδρεια , θα σαρωναν !! Ολες οι συμμετοχες λοιπον ειναι πανεμορφες εκτος απο την Νο5. Καλα ο τυπος θελει πολυ διαβασμα ....λετε να ειναι προιον photoshop?..δεν μου φενεται και πολυ ρεαλιστικο το αποτελσμα! ..... χμμμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 2 Νοεμβρίου 2010 #25 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Μπράβο σε όλους! Ψήφισα το 17 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts