stormtrooper 13 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Ασχολείται κανείς με κάποια αθλητική δραστηριότητα ή με κάποια πολεμική τέχνη κι αν ναι, ποιο είναι το κριτήριο της επιλογής σας? Σκοπός είναι να ενημερωθούμε μεταξύ μας για κοινωνικές και αθλητικές δραστηρίοτητες που πιθανόν να προκαλέσουν κάποιους να ασχοληθούν. Ακόμα κι αν δεν ασχολείστε με κάτι συγκεκριμένο, αλλά είστε ενημερωμένοι, παραθέστε τις γνώμες, βίντεο κ.ο.κ. ΥΓ: Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, η κατανάλωση μπύρας, καφέ, σουβλακοειδών και πίτσας δεν μετράνε ως αθλητικές δραστηριότητες, οπότε αποφύγετε την αναφορά τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Μπασκετακι Νικολήτο!!! Καποτε σε ομαδα... μετα με την παρεα... και τωρα όποτε τυχει!!! Οριστε μερικες απο τις καλύτερες στιγμες μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Μπασκετακι Νικολήτο!!! Καποτε σε ομαδα... μετα με την παρεα... και τωρα όποτε τυχει!!! Τώρα μου έδωσες και ιδέα να μαζευτούμε κάποια στιγμή να παίξουμε κανένα ομαδικό άθλημα... πχ ρολόι ή πεναλτάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 13 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Πιτσιρικάς έπαιξα πόλο για κάποια χρόνια στην Βουλιαγμένη. Εξαιρετικό άθλημα και πολύ κουραστικό. Γενικά θεωρώ ότι τα αθλήματα του νερού γυμνάζουν πολύ το σώμα. Βέβαια το παράτησα κάποια στιγμή λόγω απόστασης και ενώ οι τότε συμπαίχτες μου (Αφρουδάκηδες) έγιναν ντουλάπες, εγώ πήρα ένα πιο στρογγυλό σχήμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 13 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Εχω κανει 9 χρονια κ κατι ψηλα Tae kwon do κ εχω ανεπισημα μαυρη ζωνη κ 1 dan (δεν εδωσα εξατασεις στην ομοσπονδια μιας κ επρεπε να πληρωσω αρκετα λεφτα αλλα κ να ανεβω αθηνα απο το νησί μου ) Οσο καιρο πηγαινα σχολειο παιζαμε ολη μερα μπαλα αλλα κ μπασκετ ...εδω στην αθηνα δεν εχω δει καν τι χρωμα εχει η μπαλα....(αντε κανα 5χ5 κ αυτο σπανια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 13 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Καμία 10ρια χρόνια water polo.Τώρα ελεύθερη κατάδυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Οκτωβρίου 2010 Author #7 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Βέβαια το παράτησα κάποια στιγμή λόγω απόστασης και ενώ οι τότε συμπαίχτες μου (Αφρουδάκηδες) έγιναν ντουλάπες, εγώ πήρα ένα πιο στρογγυλό σχήμα Εσύ κρατάς τη γοητεία κι άσε εκείνους να πλατσουρίζουν Η αλήθεια είναι πως τα αθλήματα νερού γυμνάζουν πολύ το πάνω μέρος του σώματος και γενικώς εξυπηρετούν στο να υπάρχει καλή φυσικά κατάσταση. Προσωπικά, πριν από κάτι εβδομάδες έψαχνα κάτι για να γεμίσω τα απογεύματά μου. Επειδή το γυμναστήριο για μένα είναι βαρετό (άσε που εκνευρίζομαι με τους 110cm ύψος 150cm πλάτος που "καμαρώνουν" στους καθρέπτες), έψαχνα κάτι που να αθλούμαι αλλά να έχει μου κινεί και το ενδιαφέρον. Γι'αυτό ψάχτηκα στις πολεμικές τέχνες. Πρώτα ψάχτηκα στο Kendo... Μου άρεσε η στολή και η λογική της ξιφομαχίας. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να πραγματοποιήσω και το όνειρό μου, δηλαδή να ντυθώ με στολή Darth Vader και να παίξω με φωτόσπαθο Από την άλλη όμως, πηγαίνοντας σε σχολή για να δω ένα μάθημα, είδα πως είναι βαρετό και στην ουσία δεν υπάρχει γυμναστική, τουλάχιστον όχι όπως την θέλω εγώ. Στην πορεία είπα να ακολουθήσω τα βήματα του ατσαλάκωτου Steven Seagal και πήγα σε μία σχολή Aikido. Έτυχε να πέσω σε μάθημα προχωρημένων και... απογοητεύτηκα. Όταν βλέπω προχωρημένο μαθητευόμενο με κοιλιά σαν πλατεία και να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις του αθλήματος, καταλαβαίνω πως η εκγύμναση του σώματος πάει περίπατο. Παρ'όλα αυτά είναι μία ενδιαφέρουσα τεχνική που χρησιμοποιεί καθαρά τα χέρια κι εκμεταλλεύεται τις κλειδώσεις του "θύματος"... Ο Ljubomir Vracarevic είναι ένας από τους κορυφαίους Grandmasters Τελικά κατέληξα σε κάτι που αφενός γυμνάζει, αφετέρου μου μοιάζει ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Πρόκειται για την capoeira. Ενώ οι Ασιατικές τεχνικές έχουν να κάνουν με τους ευγενείς, με πολύ φιλοσοφία κ.ο.κ., η capoeira ήταν η τεχνική των Σκλάβων της Βραζιλίας και της Ανγκόλας. Πληροφορίες γενικά μπορείτε να δείτε ΕΔΩ. Το εντυπωσιακό (κατ'εμέ) είναι ο συνδυασμός άθλησης, χορού και μουσικής, φιλοσοφίας αλλά και υπερβολικής αυτοσυγκέντρωσης! [Βέβαια για να λέω και την αλήθεια, η αναλογία 60% γυναίκες-40% άντρες έπαιξε μεγάλο ρόλο ]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 13 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 13 Οκτωβρίου 2010 τα περισσοτερα ομαδικα αθληματα(απο πολο εως χαντμπολ) και απο ατομικα τεννις(χωρις συμπαικτη εννοω), στιβο. λογω σχολης βεβαια. για την παρτι μου: ρακετες, βολει, μπασκετ, ποδοσφαιρο (ολα αυτα οποτε εχω χρονο και οχι στην κανονικη μορφη τους ολα. πχ ποδοσφαιρο παιζω 5χ5 και μπασκετ μπορει να παιξουμε μονο). απο πολεμικος τεχνες μονο κικ μποξινγκ εχω κανει μεχρι τωρα για 3 χρονια και τωρα απλα παω γυμναστηριο χωρις κικ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 13 Οκτωβρίου 2010 #9 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Από πιτσιρικάς έως σχεδόν τα 25 μου έχω περάσει από πολλά και διάφορα αθλήματα μια που στο κάθε ένα έβρισκα και κάτι το συναρπαστικό. Μπάλα, πόλο, Κιοκουσινκάι Καράτε, ποδηλασία, τένις, ορειβασία. Η αλήθεια πάντως είναι πως τα ομαδικά αθλήματα γενικός με τραβούσαν ποιο πολύ ενώ στο γυμναστήριο μετά από 3, 4 μήνες πάντα τα παρατούσα λόγο βαρεμάρας. Δείτε με εν δράση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeni@ 13 Οκτωβρίου 2010 #10 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Παιδια εγω αυτο που προτεινω και ψαχνω απεγνωσμενα να βρω χρονο για να το ξεκινησω ειναι το shaolin kung fu! Εχω κανει μια προπονηση και εχω παρακολουθησει μερικες,εκτος απο την απιστευτη γυμναστικη(γυναζεται ολο το σωμα, απο τον αυχενα μεχρι τους αστραγαλους,(θελει αρκετο κουραγιο για να βγαλεις την προπονηση!))και την πολυ ενδιαφερουσα τεχνικη ,σου προσφερει την ισορροπια και την ηρεμια που χρειαζεσαι μεσα στην ημερα.... Για αυτους, που εκτος απο την γυμναστικη που χρειαζομαστε ολοι, ψαχνουν και κατι παραπανω.... Αν μπορεσεις να το συνδιασεις και με tai chi τοτε δεν θες τιποτα παραπανω κατα την γνωμη μου *stormtrooper ψαξτο πιστευω θα σου αρεσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Οκτωβρίου 2010 Author #11 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Παιδια εγω αυτο που προτεινω και ψαχνω απεγνωσμενα να βρω χρονο για να το ξεκινησω ειναι το shaolin kung fu! Εχω κανει μια προπονηση και εχω παρακολουθησει μερικες,εκτος απο την απιστευτη γυμναστικη(γυναζεται ολο το σωμα, απο τον αυχενα μεχρι τους αστραγαλους,(θελει αρκετο κουραγιο για να βγαλεις την προπονηση!))και την πολυ ενδιαφερουσα τεχνικη ,σου προσφερει την ισορροπια και την ηρεμια που χρειαζεσαι μεσα στην ημερα.... Για αυτους, που εκτος απο την γυμναστικη που χρειαζομαστε ολοι, ψαχνουν και κατι παραπανω.... Αν μπορεσεις να το συνδιασεις και με tai chi τοτε δεν θες τιποτα παραπανω κατα την γνωμη μου *stormtrooper ψαξτο πιστευω θα σου αρεσει Γνωρίζω κάποια πράγματα και για το tai chi και για το kung fu. Το kung fu δεν μου αρέσει καθόλου (το έχω δοκιμάσει) και από τα λίγα που έχω δει μέχρι τώρα, πιστεύω πως η capoeira γυμνάζει πιο έντονα όλο το σώμα και προσφέρει και μεγαλύτερη ευλυγισία. Το tai chi είναι πιο πολύ αυτοσυγκέντρωση. Θα το χαρακτήριζα πιο πνευματικό και λιγότερο σωματικό. Έχω δει ένα μάθημα (δεν έχω κάνει) και ήταν μόνο γυναίκες. ΟΚ, να έχει αρκετές γυναίκες, αλλά όχι να έχει μόνο γυναίκες. Θα νιώθω άσχημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 13 Οκτωβρίου 2010 #12 Share 13 Οκτωβρίου 2010 εγω κατακαιρους εχω ασχοληθει με πολλα αθληματα.κολυμβητηριο 2 χρονια ,μπασκετ 4 χρονια,γυμναστηριο 3 χρονια, king boxing 4 μηνες και τωρα τελευταια soo bahk do-moo duk kwan μια ματια εδω4 μηνες. τωρα με το μονο στο οποιο ασχολουμε μονιμος και εντατικα ειναι να κατεβαζω σαζμαν, μηχανες κ.α δεν υπαρχει τωρα χρονος για να ασχοληθω με καποιο αθλημα αλλα η ορεξη υπαρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Οκτωβρίου 2010 Author #13 Share 13 Οκτωβρίου 2010 εγω κατακαιρους εχω ασχοληθει με πολλα αθληματα.κολυμβητηριο 2 χρονια ,μπασκετ 4 χρονια,γυμναστηριο 3 χρονια, king boxing 4 μηνες και τωρα τελευταια soo bahk do-moo duk kwan μια ματια εδω4 μηνες. τωρα με το μονο στο οποιο ασχολουμε μονιμος και εντατικα ειναι να κατεβαζω σαζμαν, μηχανες κ.α δεν υπαρχει τωρα χρονος για να ασχοληθω με καποιο αθλημα αλλα η ορεξη υπαρχει Η εκπαίδευση που κάνεις σε αυτό το πράγμα είναι να μάθετε να το λέτε απ'έξω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 13 Οκτωβρίου 2010 #14 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Η εκπαίδευση που κάνεις σε αυτό το πράγμα είναι να μάθετε να το λέτε απ'έξω??? ειναι σαν tang so do. ηταν πολυ καλα αλλα λογο επειδη τους εδερνα με διωξανε πλακα κανω λογο της δουλειας μου δεν τραβαγε πολυ κουραση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 13 Οκτωβρίου 2010 #15 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Ποδοσφαιρο 8x8 και 5x5 με φιλους! 3 φορες την εβδομαδα!μια χαρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 13 Οκτωβρίου 2010 #16 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Τώρα μου έδωσες και ιδέα να μαζευτούμε κάποια στιγμή να παίξουμε κανένα ομαδικό άθλημα... Πλάκα θα έχει πάντως! Στο ΣΕΦ έχει πολλές μπασκέτες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Οκτωβρίου 2010 Author #17 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Πλάκα θα έχει πάντως! Στο ΣΕΦ έχει πολλές μπασκέτες! Πείτε μέρα και ώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 13 Οκτωβρίου 2010 #18 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Πείτε μέρα και ώρα Αν μαζευτούν άτομα, δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 13 Οκτωβρίου 2010 #19 Share 13 Οκτωβρίου 2010 ελευθερα παλη 15 χρονια.... μεγαλη καψουρα!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=lJu4haeubRo Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Οκτωβρίου 2010 #20 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Αν μαζευτούν άτομα, δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα! Κι εγω μεσα!! Οι φιλοι οποτε παιζαμε παλια με λεγανε Σακιλ.... τωρα με λενε σοφο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 13 Οκτωβρίου 2010 #21 Share 13 Οκτωβρίου 2010 και εγώ μέσα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeni@ 14 Οκτωβρίου 2010 #22 Share 14 Οκτωβρίου 2010 Γνωρίζω κάποια πράγματα και για το tai chi και για το kung fu. Το kung fu δεν μου αρέσει καθόλου (το έχω δοκιμάσει) και από τα λίγα που έχω δει μέχρι τώρα, πιστεύω πως η capoeira γυμνάζει πιο έντονα όλο το σώμα και προσφέρει και μεγαλύτερη ευλυγισία. Το tai chi είναι πιο πολύ αυτοσυγκέντρωση. Θα το χαρακτήριζα πιο πνευματικό και λιγότερο σωματικό. Έχω δει ένα μάθημα (δεν έχω κάνει) και ήταν μόνο γυναίκες. ΟΚ, να έχει αρκετές γυναίκες, αλλά όχι να έχει μόνο γυναίκες. Θα νιώθω άσχημα Καλα εννοειτε ο καθενας θα βρει αυτο που του ταιριαζει,μια διευκρινηση ,εγω λεω για το σαολιν συγκεκριμενα καμμια σχεση με τα αλλα ειδη.Οσο για το αν το capoeira γυμναζει περισσοτερο επετρεψε μου να διαφωνησω μιας και εχω κανει και απο αυτο.(θα ακουστει βαρβαρο αλλα ειχα ματωσει χερια και ποδια στην προπονηση σαολιν...) Η ουσια ειναι να βρεις κατι που να σου αρεσει τρελα ,ετσι θα ειναι σιγουρο οτι ποτε δεν θα το βαρεθεις και παντα θα σε γεμιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 14 Οκτωβρίου 2010 #23 Share 14 Οκτωβρίου 2010 Water polo 15+ χρόνια απο τις τελευταίες καλές εποχές του Εθνικού Πειραιά, 5χ5 εταιρικά πρωταθλήματα μέχρι και το 2009, και από Δευτέρα kickboxing Για μπάσκετ και εγώ μέσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 14 Οκτωβρίου 2010 Author #24 Share 14 Οκτωβρίου 2010 Οσο για το αν το capoeira γυμναζει περισσοτερο επετρεψε μου να διαφωνησω μιας και εχω κανει και απο αυτο.(θα ακουστει βαρβαρο αλλα ειχα ματωσει χερια και ποδια στην προπονηση σαολιν...) Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά το μάτωμα δεν σημαίνει απαραίτητα και εκγύμναση των μυών... Για μπάσκετ και εγώ μέσα... Τώρα δέσαμε... Με το αναπηρικό καροτσάκι θα έρθεις ή με το "Π"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 14 Οκτωβρίου 2010 #25 Share 14 Οκτωβρίου 2010 Τώρα δέσαμε... Με το αναπηρικό καροτσάκι θα έρθεις ή με το "Π"? Κύριε Τρικούπη μόλις τελείωσα τις συνεδρίες με τον ψυχολόγο μου (μετά από 2,5χρονια) για τις αλλεπάλληλες προσβολές που μου κάνετε...... Σας παρακαλώ πολύ να είστε λίγο πιο ευγενικός.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος