Aiolos 6 Ιουνίου 2010 #1 Share 6 Ιουνίου 2010 Τι ανακαλύπτει κανείς από το πουθενά !!! Τρία χρόνια έχω το ενυδρείο πρώτη φορά τον βλέπω... Γνωρίζει κανείς από που κρατάει η σκούφια του? Είναι στα 4-5 χιλιοστά !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 6 Ιουνίου 2010 #2 Share 6 Ιουνίου 2010 asterina τα αφαιρείς με το χέρι , πολλαπλασιάζονται αργά και πιθανότατα θα χτυπήσουν κοράλλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 6 Ιουνίου 2010 Author #3 Share 6 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ Τάσο.. πάω για βουτιές !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 6 Ιουνίου 2010 #4 Share 6 Ιουνίου 2010 εγώ τα είδα στο βράχο μου μετά από 4,5 χρόνια και μετά την απώλεια του six line wrasse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Ιουνίου 2010 #5 Share 6 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ Τάσο.. πάω για βουτιές !!! Προσοχη στο πιασιμο. Οχι δυνατο πιασιμο η ζουληγμα,γιατι αν διαμελιστει,καθε κομματι γινεται το ιδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 6 Ιουνίου 2010 #6 Share 6 Ιουνίου 2010 Εμεα 2 μηνων ενυδρειο και εχε αρκετα απο δαυτα!!! Μεχρι που μπηκε ο τριγκερ... και τωρα βλεπω 1 ή 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Ιουνίου 2010 #7 Share 6 Ιουνίου 2010 Εμεα 2 μηνων ενυδρειο και εχε αρκετα απο δαυτα!!! Μεχρι που μπηκε ο τριγκερ... και τωρα βλεπω 1 ή 2. Και τωρα δε βλεπεις τιποτα.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 6 Ιουνίου 2010 #8 Share 6 Ιουνίου 2010 ουτε στο δικο μου ουτε στον φιλο που τις ειχε πριν σε reef ειχα πειραξει τιποτα....εγω βεβαια εχω και harlequin shrimp.... μου αρεσει η παρουσια τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος