Geosid 9 Μαίου 2010 #1 Share 9 Μαίου 2010 Μιας και εφυγε το 240αρι απο το σπιτι ειπα να φτιαξω ενα μικρουλι ενυδρειο για τα τεκνα ( και καλα ) Ετσι πηρα ενα ενυδρειακι μαζι με τη βαση απο τον Οσμωσης , υποστρωμα , φυτακια ( ευχαριστω τα μελη για τα κλαδεματα που μου εδωσαν ) , Εντλερ (Ευχαριστω την Αρετη ) , Γαριδες ( ευχαριστω τον Fotisgt ) . Οποτε αφου μαζευτικαν ολα τα παραπανω ηρθε ο καιρος για παρουσιαση Εχουμε και λεμε .... Πληροφορίες Διαστάσεις:38 x 25 x 44 εκ Όγκος:41λ.μεικτα Κατηγορία:Φυτεμένο Φυτά: egeria densa , Hygrophila polysperma ,Eleocharis acicularis,Monosolenium tenerum και 1-2 που δεν ξερω ονομασια Ψάρια / Άλλα είδη:10 endler ( 4 θηλυκα , 2 αρσενικα και μερικα μωρα ) , 20 red cherry , 2 banana Διακοσμητικά υλικά: Ψιλόκκοκο χαλικι-υποστρωμα της jbl ,1 Ξύλo red moor 5 πέτρες Φόντο:Αφισα με φυτα Φωτισμός:2 λαμπες 11w Διάρκεια φωτισμού:8 ώρες Φιλτράρισμα:εσωτερικο φιλτρο Θερμοστάτης:50W Λίπανση:- Παροχή CO2:-. Παράμετροι: pH:7,4 Γενική σκληρότητα (GH):11 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5 Αλλαγές νερού:30% κάθε εβδομαδα. Θερμοκρασία:26 c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 9 Μαίου 2010 #2 Share 9 Μαίου 2010 Πολύ όμορφο στο μάτι, ωραίος συνδυασμός χρωμάτων και όσο για τα ξύλα απίστευτα Το μόνο που έχω να σου πω είναι, ότι άμα το μπροστά φυτό είναι eleocharis σε λίγο καιρό θα βλέπεις μια πράσινη μάντρα Γίνεται αρκετά ψηλό και θα στα κρύψει όλα, όποτε καλύτερα background Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 9 Μαίου 2010 #3 Share 9 Μαίου 2010 Πολύ όμορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 9 Μαίου 2010 #4 Share 9 Μαίου 2010 Ομορφο...Οτι πρεπει για τα παιδιακια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 9 Μαίου 2010 Author #5 Share 9 Μαίου 2010 (edited) Πολύ όμορφο στο μάτι, ωραίος συνδυασμός χρωμάτων και όσο για τα ξύλα απίστευτα Το μόνο που έχω να σου πω είναι, ότι άμα το μπροστά φυτό είναι eleocharis σε λίγο καιρό θα βλέπεις μια πράσινη μάντρα Γίνεται αρκετά ψηλό και θα στα κρύψει όλα, όποτε καλύτερα background eleocharis ειναι αλλα προσωρινα , στη θεση του θελω να βαλω cuba ( εαν βρω ποτε ) Οσο για τα ξυλα δεν ειναι πολλα .... ενα ειναι και αυτο το εβγαλα απο το ενυδρειο με τους δισκους Έγινε επεξεργασία 9 Μαίου 2010 - geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 9 Μαίου 2010 #6 Share 9 Μαίου 2010 Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου !!!!Για γρασιδι σου προτεινω "cuba".Καλη συνεχεια,περιμαενουμε καινουργιες φοτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 9 Μαίου 2010 #7 Share 9 Μαίου 2010 Ωραιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
violet 9 Μαίου 2010 #8 Share 9 Μαίου 2010 Πολυ ομορφο Γιωργο! Τα μικρουλια μου πηγαν σε καλα χερια Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 9 Μαίου 2010 #9 Share 9 Μαίου 2010 πολυ ομορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 10 Μαίου 2010 #10 Share 10 Μαίου 2010 Αυτά τα ξύλα του δίνουν άλλη διάσταση! Όμορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 13 Μαίου 2010 Author #11 Share 13 Μαίου 2010 σημερα περναγα μια βολτα απο πετ σοπ και ειδα ενα φυτο και μου εκανε κλικ , οποτε μπηκα στον πειρασμο και το πηρα , μικρουλη που ειναι πιστευω οτι ειναι οτι πρεπει για το ενυδρειακι , ειναι γρηγορο απο οτι λεει πανω το καρτελακι του και χωρις μεγαλες απαιτησεις , η ονομασια του φυτου ειναι Bacopa Australis εβγαλα και 2 φωτο να το δουμε ολοι μαζι Δυο απο τις γαριδουλες ειναι αυγομενες , Επειδη απο λαθος μου πηρα τις μπαμπου γαριδες και τα λιτρα μου ειναι πολλη μικρα για αυτες , οποιος θελει μπορουμε να τις ανταλλαξουμε με μερικες red cherry . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 12 Αυγούστου 2010 Author #12 Share 12 Αυγούστου 2010 παρακαλω να κλειδωθει το θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Αυγούστου 2010 #13 Share 12 Αυγούστου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts