panos.35 8 Απριλίου 2010 #1 Share 8 Απριλίου 2010 Σας παρουσιάζω το reefάκι μου. Είναι 80lt. Περιμένω τα σχόλιά σας για τυχόν βελτιώσεις. Χρειάζομαι την βοήθειά σας διότι τον τελευταίο καιρό έχω καφέ χνούδι πάνω στους βράχους μου και θανάτους ψαριών. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 8 Απριλίου 2010 #2 Share 8 Απριλίου 2010 Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο?Φαίνεται φρέσκοστημένο μήπως βιάστηκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 8 Απριλίου 2010 #3 Share 8 Απριλίου 2010 Καποιες πληροφοριες απο το ενυδρειο του panos.35 υπαρχουν σε αυτο το θεμα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos.35 9 Απριλίου 2010 Author #4 Share 9 Απριλίου 2010 Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο?Φαίνεται φρέσκοστημένο μήπως βιάστηκες? Πώς το κατάλαβες οτι είναι φρεσκοστημένο: Τρέχει με νερό και βράχο 2 μήνες με ψαράκια τρέχει 1 1/2 μήνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 2 Ιουνίου 2010 #5 Share 2 Ιουνίου 2010 Ομορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 2 Ιουνίου 2010 #6 Share 2 Ιουνίου 2010 Ομορφο στησιμο αλλα και πολυ ανωριμο το συστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος