nidal 7 Μαρτίου 2010 #1 Share 7 Μαρτίου 2010 Κανονικα θα επρεπε να πω Βιργινιας Reef Καθως την συντηρηση του την εχει αναλαβει σχεδον εξ'ολοκληρου η γυναικα μου. Το ενυδρειο ειναι της ΒΟΥΟ 150 λιτρα και φωτιζεται απο μια HQI 150Watt. Με την ευκαιρια να ευχαριστησω τον Πανο (panosk) και τον Αποστολη (Navy) που το καλοκαιρακι που μας περασε βοηθησαν στο στησιμο του!!! Παρτε μια ιδεα............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G_lantern 7 Μαρτίου 2010 #2 Share 7 Μαρτίου 2010 πολυ ωραιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 7 Μαρτίου 2010 #3 Share 7 Μαρτίου 2010 Αυτο ξεχηλησε...... την πρωτοχρονια... Ομορφο ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_180 7 Μαρτίου 2010 #4 Share 7 Μαρτίου 2010 Φιλαράκι μου το περέγραφες, αλλα με τίποτα δεν μπορούσα να το φανταστώ. Σούπερ είναι, φτου φτου σκόρδα... το reefάκι της Βιργινίας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 7 Μαρτίου 2010 #5 Share 7 Μαρτίου 2010 Πολύ όμορφο!Κοίτα να δεις που θα με πείσετε...Θα μπλέξω με τ'αλάτια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 7 Μαρτίου 2010 #6 Share 7 Μαρτίου 2010 Πανεμορφο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 7 Μαρτίου 2010 #7 Share 7 Μαρτίου 2010 Τούμπανο .............ωραία ζωντανά ......καταπληκτικά χρώματα ...........υποδειγματικό reef ….... μπράβο βιρνα και nidal που το χαιρόσαστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 7 Μαρτίου 2010 #8 Share 7 Μαρτίου 2010 Αν και όχι αφρικάνικο πολύ όμορφο ενυδρειάκι Γενικά τελευταία άρχισαν να μου αρέσουν τα mini reef (λες να έχω πάθει κάτι ? ) Που ξέρεις ?? μπορεί με κάτι τέτοιες παρουσιάσεις να παρασυρθούμε κι εμείς οι αφρικάνοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 7 Μαρτίου 2010 Author #9 Share 7 Μαρτίου 2010 Αν και όχι αφρικάνικο πολύ όμορφο ενυδρειάκι Γενικά τελευταία άρχισαν να μου αρέσουν τα mini reef (λες να έχω πάθει κάτι ? ) Που ξέρεις ?? μπορεί με κάτι τέτοιες παρουσιάσεις να παρασυρθούμε κι εμείς οι αφρικάνοι Ρε τουλαχιστον τα δικα σας PH ειναι κοντινα......... Τι να πουμε και εμεις με τα χαμηλα Ph???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 7 Μαρτίου 2010 #10 Share 7 Μαρτίου 2010 Πολυ ομορφο Reefακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
HERCULES 7 Μαρτίου 2010 #11 Share 7 Μαρτίου 2010 Πολυ ομορφο... Μια χαρα εισαι και στα αλατια....ΑΡΧΟΝΤΑΣ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 7 Μαρτίου 2010 #12 Share 7 Μαρτίου 2010 Μπράβο βρε παιδιά να το χαίρεστε,συγχαρητήρια στην Βιργινία!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 7 Μαρτίου 2010 #13 Share 7 Μαρτίου 2010 Μπάβο Βιργινία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos91973 7 Μαρτίου 2010 #14 Share 7 Μαρτίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαρτίου 2010 #15 Share 7 Μαρτίου 2010 Κανονικα θα επρεπε να πω Βιργινιας Reef Καθως την συντηρηση του την εχει αναλαβει σχεδον εξ'ολοκληρου η γυναικα μου. Το ενυδρειο ειναι της ΒΟΥΟ 150 λιτρα και φωτιζεται απο μια HQI 150Watt. Με την ευκαιρια να ευχαριστησω τον Πανο (panosk) και τον Αποστολη (Navy) που το καλοκαιρακι που μας περασε βοηθησαν στο στησιμο του!!! Παρτε μια ιδεα............. Eγω ρε στο πηγαδι κατουρησα;;;;Αορατος ημουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαρτίου 2010 #16 Share 7 Μαρτίου 2010 Αψογο,να το χαιρεσται.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 7 Μαρτίου 2010 #17 Share 7 Μαρτίου 2010 Πολυ καλη δουλεια η Βιργινια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 7 Μαρτίου 2010 #18 Share 7 Μαρτίου 2010 Πολύ όμορφο, να το χαίρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 7 Μαρτίου 2010 #19 Share 7 Μαρτίου 2010 Μπράβο την γυναίκα σου και σε σένα βρε παιδί Το ότι μπορείς να κρατήσεις ενυδρείο στο σπίτι ενώ ασχόλείσε και με το μαγαζί δείχνει πόσο μεράκι έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 7 Μαρτίου 2010 Author #20 Share 7 Μαρτίου 2010 Να ειστε καλα ρε παιδακια!!! Eγω ρε στο πηγαδι κατουρησα;;;;Αορατος ημουν; Ρε φιλε εχεις δικιο!!!! Ειμαι μεγαλο γαιδουρι!!!!! Ενα πελωωωωωωωωωωριο ευχαριστω και στο Στρατο(Δια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαρτίου 2010 #21 Share 7 Μαρτίου 2010 Να ειστε καλα ρε παιδακια!!! Ρε φιλε εχεις δικιο!!!! Ειμαι μεγαλο γαιδουρι!!!!! Ενα πελωωωωωωωωωωριο ευχαριστω και στο Στρατο(Δια) Ρε αει απο δω.......πλακα κανω Το κινητο γιατι δεν το σηκωνεις;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
machos_si 7 Μαρτίου 2010 #22 Share 7 Μαρτίου 2010 super ειναι! μπραβο! αντε κανε κ το 1500αρι reef τωρα γιατι βαρεθηκες τους δισκους!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 7 Μαρτίου 2010 #23 Share 7 Μαρτίου 2010 Κουκλι,φτου φτου μπραβο και στους 2 σας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 12 Μαρτίου 2010 #24 Share 12 Μαρτίου 2010 Πολύ πολύ πολύ όμορφο!! Να το χαίρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 12 Μαρτίου 2010 #25 Share 12 Μαρτίου 2010 πολυ ομορφο! να το χαιρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος