ioannadimitris 27 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 27 Φεβρουαρίου 2010 Να κάνω μια χαζή ερώτηση ???? Αύριο θα κάνω αλλαγή νερού στο ενυδρείο μετά από θεραπεία με omnipur και θα βάλω άνθρακα στο φιλτρό. Ο άνθρακας πως μπαίνει, που μπαίνει, και ποιο υλικό να αφαιρέσω μέσα από το φίλτρο για να τον βάλω ??? Πόσο καιρό να τον αφήσω μέσα ???? Το φίλτρο μου είναι το EHEIM 2234 με σειρά υλικών από κάτω προς τα πάνω : Μπλε σφουγγάρι subtract pro sera siporax subtract pro ξανα ανακατεμενο με siporax ενυδρειακός υαλοβάμβακας. Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 28 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 εγω θα αντικαθιστουσα το σφουγγαρι για 4 ημερες με ανθρακα. επειτα θα πετουσα τον ανθρακα και θα εβαζα το σφουγγαρι και παλι, κανοντας μια γερη αλλαγη νερου. αν θελεις περιμενε και αλλη γνωμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 28 Φεβρουαρίου 2010 #3 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 Πάντως, στο 2234 (όπως και στο 2236 που έχω εγώ) το σφουγγάρι άνθρακα μπαίνει πάνω από το fine filter pad δηλαδή πάνω από τον υαλοβάμβακα σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Τσέκαρε και το manual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 28 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 Πηρες το σφουγγαρι ενεργου ανθρακα ή χυμα σε κοκκους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannadimitris 28 Φεβρουαρίου 2010 Author #5 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 Έχω και σφουγγάρι άνθρακα και χύμα σε κόκκους ! Τί να κάνω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 28 Φεβρουαρίου 2010 #6 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 Πάντως, στο 2234 (όπως και στο 2236 που έχω εγώ) το σφουγγάρι άνθρακα μπαίνει πάνω από το fine filter pad δηλαδή πάνω από τον υαλοβάμβακα σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Τσέκαρε και το manual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannadimitris 28 Φεβρουαρίου 2010 Author #7 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 Άρα να βάλω το σφουγγάρι απλά πάνω από τον υαλοβάμβακα και να το αφήσω για 4 ημερούλες ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 28 Φεβρουαρίου 2010 #8 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 Άρα να βάλω το σφουγγάρι απλά πάνω από τον υαλοβάμβακα και να το αφήσω για 4 ημερούλες ??? Νομιζω κατω απο το ενυδρειακο βαμβακι. (οχι υαλοβαμβακα ) Αλλα το ιδιο ειναι http://www.my-mac.net/forum/viewtopic.php?f=12&t=7219 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannadimitris 28 Φεβρουαρίου 2010 Author #9 Share 28 Φεβρουαρίου 2010 Thanks !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος