akkornteon 23 Φεβρουαρίου 2010 #1 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 παιδιά το φιλτράκι που έρχεται με το dennerle λέει τίποτα; Το έχει κανείς; Για φουλ φυτεμένο με γαριδούλες πρόκειται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsilojohn 23 Φεβρουαρίου 2010 #2 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 παιδιά το φιλτράκι που έρχεται με το dennerle λέει τίποτα; Το έχει κανείς; Για φουλ φυτεμένο με γαριδούλες πρόκειται. καλη δουλεια κανει αλλα θελει συχνο καθαρισμα , ειδικα το σπρευ μπαρ που βουλωνουν γρηγορα οι τρυπες του Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 23 Φεβρουαρίου 2010 Author #3 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 μέσα χωράει βιολογικό υλικό; siporax mini είχα στο μυαλό μου, χωράει ή είναι τόσο στενό που μόνο σφουγγάρι μπαίνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsilojohn 23 Φεβρουαρίου 2010 #4 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 χωραει μια χουφτιτσα. εγω εχω βαλει 2 σφουγγαρακια 1 κατω και ενα στην εισοδο και εβγαλα το δικο του φιλτρο και εβαλα substrat pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 23 Φεβρουαρίου 2010 Author #5 Share 23 Φεβρουαρίου 2010 από το ολότελα και η χουφτίτσα καλή είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος