viciouscircle 11 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 11 Ιανουαρίου 2010 http://www.theking.gr/artcl_011.asp Πιστεύω να βοηθήσουν τους επίδοξους κουμπάρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 11 Ιανουαρίου 2010 #2 Share 11 Ιανουαρίου 2010 Παρα πολυ καλη ενημερωση!Αψογος Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 11 Ιανουαρίου 2010 Author #3 Share 11 Ιανουαρίου 2010 Ο τύπος είναι φοβερός, δείτε και το υπόλοιπο site! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 11 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 11 Ιανουαρίου 2010 Γιωργο... εμενα δε μου ανοιγει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 11 Ιανουαρίου 2010 Author #5 Share 11 Ιανουαρίου 2010 Θα κοιμάται ρε μεσημεριάτικα, χτύπα ξανά με΄τα τις 5.30... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 11 Ιανουαρίου 2010 #6 Share 11 Ιανουαρίου 2010 πολύ καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 11 Ιανουαρίου 2010 #7 Share 11 Ιανουαρίου 2010 Θα κοιμάται ρε μεσημεριάτικα, χτύπα ξανά με΄τα τις 5.30... Γιωργη... τωρα ανοιξε!!! Απιστευτο!! Πολυ καλες πληροφοριες!!! Μπραβο για το ποστ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 12 Ιανουαρίου 2010 #8 Share 12 Ιανουαρίου 2010 πολυ καλη δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 12 Ιανουαρίου 2010 #9 Share 12 Ιανουαρίου 2010 Πολυ ωραιο αρθρο. Να πουμε σχετικα και το οτι ενα διαπιστευμενο αρσενικο η θυληκο βαζοντας το στο ενυδριο μας μας υποδεικνυει το αρσενικο η το θυληκο αντιστοιχα λογω της συμπεριφορας του προς τα υπολοιπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 12 Ιανουαρίου 2010 #10 Share 12 Ιανουαρίου 2010 Πολυ ωραιο αρθρο. Να πουμε σχετικα και το οτι ενα διαπιστευμενο αρσενικο η θυληκο βαζοντας το στο ενυδριο μας μας υποδεικνυει το αρσενικο η το θυληκο αντιστοιχα λογω της συμπεριφορας του προς τα υπολοιπα. Με ποιο τροπο? Μπορεις να γινεις πιο σαφης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 12 Ιανουαρίου 2010 #11 Share 12 Ιανουαρίου 2010 Με ποιο τροπο? Μπορεις να γινεις πιο σαφης? Για σενα οχι για τους αλλους ναι. Αμα ερχοσουν και στα σεμηναρια.... Μονο για καφεδες τρεχεις. Το αρσενικο οταν μπει στο ενυδρειο σε ποιο ειδος θα <<επιτεθει>>? Στο αρσενικο. Αντιστοιχα συμβαινει και με τα θυληκα. Και συ το ιδιο θα εκανες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 12 Ιανουαρίου 2010 #12 Share 12 Ιανουαρίου 2010 Για σενα οχι για τους αλλους ναι. Αμα ερχοσουν και στα σεμηναρια.... Μονο για καφεδες τρεχεις. Το αρσενικο οταν μπει στο ενυδρειο σε ποιο ειδος θα <<επιτεθει>>? Στο αρσενικο. Αντιστοιχα συμβαινει και με τα θυληκα. Και συ το ιδιο θα εκανες. Κι εγω σαγαπαω!!! Τι να κανω... αφου στο τελευτιο σεμηναριο... το οποιο ηταν και η γιορτη μου... ημου εξωτερικο!! Και το θυλικό επιτηθεται?? Εγω παντως..,... ως αρσενικό... στο θυλικό θα ειχα επιτεθει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 12 Ιανουαρίου 2010 #13 Share 12 Ιανουαρίου 2010 Κι εγω σαγαπαω!!! Τι να κανω... αφου στο τελευτιο σεμηναριο... το οποιο ηταν και η γιορτη μου... ημου εξωτερικο!! Και το θυλικό επιτηθεται?? Εγω παντως..,... ως αρσενικό... στο θυλικό θα ειχα επιτεθει!! Λαθος πρωτα πρεπει να βγαλεις εκτος τον ανταγωνιστη και μετα κανεις τα στη θηλυκια. Αν κερδισεις βεβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 12 Ιανουαρίου 2010 #14 Share 12 Ιανουαρίου 2010 Λαθος πρωτα πρεπει να βγαλεις εκτος τον ανταγωνιστη και μετα κανεις τα στη θηλυκια. Αν κερδισεις βεβαια. Απλα... για μενα... δεν υπαρχει ανταγωνισμος!!!! Λυσε μου τωρα ακομα μια απορια.... Οι δισκοι μεταξυ τους... πως καταλαβαινουν το φυλλο?? Παιρνουν χαρακα και μοιρογνωμόνιο και κοιτανε τις γνωνιες και τις καμπύλες.... ή Ψαχνουν από κάτω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 12 Ιανουαρίου 2010 #15 Share 12 Ιανουαρίου 2010 (edited) Απλα... για μενα... δεν υπαρχει ανταγωνισμος!!!! Λυσε μου τωρα ακομα μια απορια.... Οι δισκοι μεταξυ τους... πως καταλαβαινουν το φυλλο?? Παιρνουν χαρακα και μοιρογνωμόνιο και κοιτανε τις γνωνιες και τις καμπύλες.... ή Ψαχνουν από κάτω?? Οι εξωγήινοι ίσως δεν μπορούν να καταλάβουν το φύλλο των ανθρώπων,εμείς όμως μπορούμε!!Το ίδιο και στους δίσκους Έγινε επεξεργασία 12 Ιανουαρίου 2010 - DIMITRIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 12 Ιανουαρίου 2010 #16 Share 12 Ιανουαρίου 2010 Οι εξωγήινοι ίσως δεν μπορούν να καταλάβουν το φύλλο των ανθρώπων,εμείς όμως μπορούμε!!Το ίδιο και στους δίσκους Μην εισαι σιγουρος γι'αυτο.Φιλος την πατησε οταν σε μια περιπτωση, εφτασε στο "τελικο σταδιο" για να γινει η "εξακριβωση" του φιλου της "φιλης" του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 12 Ιανουαρίου 2010 #17 Share 12 Ιανουαρίου 2010 Μην εισαι σιγουρος γι'αυτο. Φιλος την πατησε οταν σε μια περιπτωση, εφτασε στο "τελικο σταδιο" για να γινει η "εξακριβωση" του φιλου της "φιλης" του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος