kanarini 6 Ιανουαρίου 2010 #1 Share 6 Ιανουαρίου 2010 Μερικες φωτογραφιες απο τις γαριδες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanarini 6 Ιανουαρίου 2010 Author #2 Share 6 Ιανουαρίου 2010 μια φωτογραφια ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 6 Ιανουαρίου 2010 #3 Share 6 Ιανουαρίου 2010 ομορφο!!!!μπραβο δασκαλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 6 Ιανουαρίου 2010 #4 Share 6 Ιανουαρίου 2010 Κατω απο τη σιτα τι εχεις?? Να σου πω... εχει κα γατουλα??? Γιατι με τοσα πουλακια και τοσα ψαρακια... ειναι πειρασμος!! Ειναι μεταλική η σιτα?? Επηρρεαζει το νερό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanarini 6 Ιανουαρίου 2010 Author #5 Share 6 Ιανουαρίου 2010 Κατω απο τη σιτα τι εχεις?? Να σου πω... εχει κα γατουλα??? Γιατι με τοσα πουλακια και τοσα ψαρακια... ειναι πειρασμος!! Ειναι μεταλική η σιτα?? Επηρρεαζει το νερό?? Καλημερα, σκυλακια εχουμε...η σιτα ειναι ειδικη και εχω πιασει επανω της τωρα cuba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 6 Ιανουαρίου 2010 #6 Share 6 Ιανουαρίου 2010 Πολύ όμορφο και αξίζει μια αναλυτική παρουσίαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 6 Ιανουαρίου 2010 #7 Share 6 Ιανουαρίου 2010 Για άλλη μια φορά φίλε σου βγάζουμε το καπέλο...!!! Συγχαρητήρια, ότι παρουσιάζεις είναι πάντα όμορφο και προσεγμένο! Keep walking!!! Καλημερα, σκυλακια εχουμε...η σιτα ειναι ειδικη και εχω πιασει επανω της τωρα cuba. Γιατί δεν τη φύτεψες την κούβα...? Εγώ φαντάστηκα ότι είχες κάποιο μος όταν είδα τη σίτα... Πάντως εγώ την έχω φυτέψει και έχω και corys να φανταστείς και δεν έχει κανένα πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 6 Ιανουαρίου 2010 #8 Share 6 Ιανουαρίου 2010 καλημέρα, πολύ όμορφο όντως. Τι είδη γαρίδας έχεις μέσα; Ξεχωρίζω red crystal και red cherry, την τρίτη δεν κατάλαβα. Ρίξε μια ματιά στο forum έχει γραφτεί ότι σε ενυδρεία όπου υπάρχουν crystal και cherry μαζί το 1 από τα 2 είδη σταδιακά χάνεται αν και δεν υπάρχει πρόβλημα υβριδισμού. Αν θυμάμαι σωστά κάποιες είναι πιο δραστήριες και θαρρετές και τρώνε όλο το φαί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamike 6 Ιανουαρίου 2010 #9 Share 6 Ιανουαρίου 2010 πολυ ομορφο το ενυδρειο σου καλε μου φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 6 Ιανουαρίου 2010 #10 Share 6 Ιανουαρίου 2010 καλημέρα, πολύ όμορφο όντως. Τι είδη γαρίδας έχεις μέσα; Ξεχωρίζω red crystal και red cherry, την τρίτη δεν κατάλαβα. Ρίξε μια ματιά στο forum έχει γραφτεί ότι σε ενυδρεία όπου υπάρχουν crystal και cherry μαζί το 1 από τα 2 είδη σταδιακά χάνεται αν και δεν υπάρχει πρόβλημα υβριδισμού. Αν θυμάμαι σωστά κάποιες είναι πιο δραστήριες και θαρρετές και τρώνε όλο το φαί. Φίλε αυτό δεν το πολυπιστεύω... Ίσως είναι άλλος ένας μύθος που κυκλοφορεί. Το να είναι κάποια πιο δραστήρια από την άλλη και να πολλαπλασιάζεται η μία εις βάρος της άλλης δεν το αποκλείω, αλλά να εξαφανιστεί τελείως το ένα είδος μου φαίνεται υπερβολή σε ένα τεχνητό σύστημα που στην τελική μπρούμε να ρίχνουμε όσο τροφή χρειάζεται... Άλλωστε όσο και να φάνε οι γαρίδες, δε μπορούν να εξαφανίσουν όλη την τροφή από το ενυδρείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanarini 7 Ιανουαρίου 2010 Author #11 Share 7 Ιανουαρίου 2010 Καλημερα Παιδια ευχαριστω πολυ ολους σας για τα καλα σας λογια, μερικες φωτογραφιες ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naias 7 Ιανουαρίου 2010 #12 Share 7 Ιανουαρίου 2010 Σκέφτομαι να βάλω και εγώ cuba. Γιατί έβαλες την σίτα αυτή; Είπες είναι ειδική, δώσε πληροφορίες για αυτό. Ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanarini 10 Ιανουαρίου 2010 Author #13 Share 10 Ιανουαρίου 2010 Καλημερα ειναι ειδικη διοτι ειναι ινοχ και δεν σκουριαζει μεσα στο νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaeir 10 Ιανουαρίου 2010 #14 Share 10 Ιανουαρίου 2010 Καλημερα ειναι ειδικη διοτι ειναι ινοχ και δεν σκουριαζει μεσα στο νερο Από που την πήρες και πως την ζήτησες; Απλά σίτα inox ή την ονομάζουν κάπως ειδικά;Α! Τιμή ανά μέτρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 10 Ιανουαρίου 2010 #15 Share 10 Ιανουαρίου 2010 Από που την πήρες και πως την ζήτησες; Απλά σίτα inox ή την ονομάζουν κάπως ειδικά;Α! Τιμή ανά μέτρο; Πανεμορφες οι γαριδες σου.Ειναι συμβατες ολες μαζι?Ωραιο αυτο το συρματακι που το βρικες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 10 Ιανουαρίου 2010 #16 Share 10 Ιανουαρίου 2010 Πολύ όμορφο μπράβο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbi 11 Ιανουαρίου 2010 #17 Share 11 Ιανουαρίου 2010 σηνχαριτιρια πολη ωραια δουλεια και πολυ καλες φοτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 11 Ιανουαρίου 2010 #18 Share 11 Ιανουαρίου 2010 Πολύ όμορφα τα γαριδάκια σου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanarini 31 Οκτωβρίου 2010 Author #19 Share 31 Οκτωβρίου 2010 thank Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 31 Οκτωβρίου 2010 #20 Share 31 Οκτωβρίου 2010 θελω και εγω καμια γαριδουλα πολυ ωραιος μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanarini 31 Οκτωβρίου 2010 Author #21 Share 31 Οκτωβρίου 2010 οκ Να εισαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosgv 31 Οκτωβρίου 2010 #22 Share 31 Οκτωβρίου 2010 άξιος !!! πολύ όμορφες να τις χαίρεσαι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanarini 13 Νοεμβρίου 2010 Author #23 Share 13 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστω Τασο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος