redbetta 7 Δεκεμβρίου 2009 #1 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 Οχι δεν ειναι λαθος κατηγορια!!!! Θα ηθελα να καλοσορισω ενα νεο δισκοφιλο. Κυριοι ο Husky Jim ειναι πλεον και δισκας αποκτοντας ενα υπεροχο διακεκριμενο ζευγαρι. Μπραβο Δημητρη η παρεα μας και το ειδος θα κερδισει πολλα απο σενα. Οι υπολοιποι μην ντρεπεστε. Ολοι χωραμε στη δισκοπαρεα. Υ.Γ. Δεν ειναι φημη ειναι γεγονος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 7 Δεκεμβρίου 2009 #2 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 Κύλισε και ο Jim? Να σου ζήσουν τα παιδιά, να δούμε κι εμείς? ε? ε???! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 7 Δεκεμβρίου 2009 Author #3 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 Κύλισε και ο Jim? Να σου ζήσουν τα παιδιά, να δούμε κι εμείς? ε? ε???! Ετσι ειναι Γιωργο μην το πολυσκεφτεσαι φιλε μου ξεκινα το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 7 Δεκεμβρίου 2009 #4 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 Καλωσήρθες στο club Δημήτρη!Γιώργο είσαι έτοιμος πια(ειδικά μετα από τόσα σεμηνάρια!) ξεκίνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Δεκεμβρίου 2009 #5 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 7 Δεκεμβρίου 2009 #6 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 Αν σε ρωτάγαμε πέρυσι για δίσκους κάπως έτσι θα αντιδρούσες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Δεκεμβρίου 2009 #7 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 Kατσε ρε Δημητρη.Πειραζει που γελαω; Εσεις ακομα γελατε για μενα,εγω δεν κανει;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 7 Δεκεμβρίου 2009 #8 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 Kατσε ρε Δημητρη.Πειραζει που γελαω; Εσεις ακομα γελατε για μενα,εγω δεν κανει;; Ελευθερα!!! Αλλωστε και εγώ μπερδεψα το ph μου φέτος!!Δεν γελάνε μόνο με εσένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 7 Δεκεμβρίου 2009 Author #9 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 Kατσε ρε Δημητρη.Πειραζει που γελαω; Εσεις ακομα γελατε για μενα,εγω δεν κανει;; Γελα εσυ αλλα οταν ζητησες βιντοεκληση για να παρακολουθησεις το σεμηναριο λογω δουλειας δεν γελαγες. Ο επομενος μετα τον Γιωργο ειναι ο Σωκρατης Γεωργιοιυ. Στο σεμηναριο δεν του ξεφυγε λεξη λεμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 7 Δεκεμβρίου 2009 #10 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 Ειναι προκλητικος ο King Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 7 Δεκεμβρίου 2009 #11 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 εγώ ξέρω οτι όλοι εκεί καταλήγουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yiannis59 7 Δεκεμβρίου 2009 #12 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 Red spotted green ζευγαρι και εχουν γεννήσει τα ειδα σημερα ο ζουλιαρης πήρε το ιδιο με εμένα εγινε ρεμαλι και αυτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 7 Δεκεμβρίου 2009 #13 Share 7 Δεκεμβρίου 2009 εγώ ξέρω οτι όλοι εκεί καταλήγουν Ψεματα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Δεκεμβρίου 2009 #14 Share 8 Δεκεμβρίου 2009 εγώ ξέρω οτι όλοι εκεί καταλήγουν Ασε ρε σιγουρε εσυ............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 8 Δεκεμβρίου 2009 Author #15 Share 8 Δεκεμβρίου 2009 Ασε ρε σιγουρε εσυ............... Kαι δεν μου λες Στρατε, τελικα θα τις χαρισεις τις ανουμπιες που εχεις στου δισκους ? Οχι μονο εριξες το ph στο 7 (κατεβασε ακομα λιγο) αλλα θα γινεις και ξερακιανος (ρεμαλι). Μπραβο αντεξες ενα μηνα. καλα τα πας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 8 Δεκεμβρίου 2009 Author #16 Share 8 Δεκεμβρίου 2009 Ψεματα!!!! Εσυ Πανο ποσους δισκους εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeepas 8 Δεκεμβρίου 2009 #17 Share 8 Δεκεμβρίου 2009 Κολλητική η ασθένεια... Να προσέχετε όσοι απομείνατε Σιδεροκέφαλος Δημήτρη! Είδες τελικά τα event μας επηρεάζουν όλους Και να τα χαίρεσαι τα δισκία. (Αν είναι αυτά που νομίζω... είσαι πολύ τυχερός) Υγ. Είμαι περίεργος να δω αν θα τα συνοδεύσεις με τπτ "γάτους" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος