redbetta 13 Οκτωβρίου 2009 #1 Share 13 Οκτωβρίου 2009 Επιτελους αρχισε να δημιουργειται. Μεγεθος 1,70μ Χ 0,60μ Χ 0,70μ. (ΜΧΠΧΥ). Χωριτικοτης 700lt και κατι ψηλα. Κατασκευαστης αρρωστος δισκας με κοτσιδα. Βαση ευγενικη χορηγια του πεθερου!!! (εχουν και τα καλα τους) Νεοτερα συντομα. (Δεν κρατιομουν ηθελα να το μοιραστω μαζι σας). Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 13 Οκτωβρίου 2009 #2 Share 13 Οκτωβρίου 2009 ομορφιες......!! αντε και εισαι σε πολυ καλα χερια. περιμενουμε τη συνεχεια του θηριου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 13 Οκτωβρίου 2009 #3 Share 13 Οκτωβρίου 2009 ναταααα! για τον πεθερο ειπες. για το τι.... σου κοστισε ομως πραγματικα δεν ειπες!!!! με το καλο να το δουμε και στημενο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 13 Οκτωβρίου 2009 #4 Share 13 Οκτωβρίου 2009 Αντε με το καλό να το γεμίσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 13 Οκτωβρίου 2009 #5 Share 13 Οκτωβρίου 2009 Καλορίζικο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 13 Οκτωβρίου 2009 Author #6 Share 13 Οκτωβρίου 2009 ναταααα! για τον πεθερο ειπες. για το τι.... σου κοστισε ομως πραγματικα δεν ειπες!!!! με το καλο να το δουμε και στημενο!! Ευχαριστω ολους σας. Το κοστος στην αρχη δεν σημαινει τιποτα, το τελικο κοστος ειναι αυτο που μετραει και ακομη εχει πολυ δουλεια και εξοδα. Ενα ειναι σιγουρο θα γινει οπως πρεπει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 13 Οκτωβρίου 2009 #7 Share 13 Οκτωβρίου 2009 (edited) Να ρωτησω κατι..?? Δεν εχω καθολου καλες γνωσεις πανω στα DIY ενυδρια αλλα με παρεξεμεψε που δεν ειδα πανω κοντρες σε αυτα τα λιτρα και με τετοιο υψος.... Χρειαζονται τελκα οι πανω η μονο με τις κατω γινεται δουλεια..?? Έγινε επεξεργασία 13 Οκτωβρίου 2009 - Koing Koing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Οκτωβρίου 2009 #8 Share 13 Οκτωβρίου 2009 Επιτελους αρχισε να δημιουργειται. Μεγεθος 1,70μ Χ 0,60μ Χ 0,70μ. (ΜΧΠΧΥ). Χωριτικοτης 700lt και κατι ψηλα. Κατασκευαστης αρρωστος δισκας με κοτσιδα. Βαση ευγενικη χορηγια του πεθερου!!! (εχουν και τα καλα τους) Νεοτερα συντομα. (Δεν κρατιομουν ηθελα να το μοιραστω μαζι σας). ΩΩΩΠ.......σα γνωστος μου φαινεται ο χωρος στις φωτογραφιες......... Καλογεμιστο φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 13 Οκτωβρίου 2009 Author #9 Share 13 Οκτωβρίου 2009 Να ρωτησω κατι..?? Δεν εχω καθολου καλες γνωσεις πανω στα DIY ενυδρια αλλα με παρεξεμεψε που δεν ειδα πανω κοντρες σε αυτα τα λιτρα και με τετοιο υψος.... Χρειαζονται τελκα οι πανω η μονο με τις κατω γινεται δουλεια..?? Μη βιαζεσαι οι κοντρες θα μπουν οπωσδηποτε γιατι χωρις αυτες φανταζεσαι 700lt στο σαλονι σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 13 Οκτωβρίου 2009 #10 Share 13 Οκτωβρίου 2009 Eιπα και εγω... Καλοριζικο φιλε μου και καλογεμιστο.... Για το αποτελεσμα ειμαι σιγουρος πως θα βγει καλο αφου εχεις τον Μαλλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 13 Οκτωβρίου 2009 #11 Share 13 Οκτωβρίου 2009 Aυτα ειναι .Καλογεμιστο βασιλη και ευχομαι συντομα να πινεις καφε με θεα τον αμαζονιο.Ειμαι σιγουρος οτι το αποτελεσμα θα ειναι τελειο.Οτι χρειαστεις εδω ειμαστε καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Οκτωβρίου 2009 #12 Share 13 Οκτωβρίου 2009 (edited) ΩΩΩΠ.......σα γνωστος μου φαινεται ο χωρος στις φωτογραφιες......... Καλογεμιστο φιλε Καλορίζικο φιλε μας!!! Στρατο ειδες πως θα καλήψει τους σωλήνες??? Όχι με αζαξ!!! Έγινε επεξεργασία 13 Οκτωβρίου 2009 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Οκτωβρίου 2009 #13 Share 13 Οκτωβρίου 2009 nikoloutso.....σε τρωει ο σου............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 13 Οκτωβρίου 2009 #14 Share 13 Οκτωβρίου 2009 (edited) nikoloutso.....σε τρωει ο σου............. Έγινε επεξεργασία 13 Οκτωβρίου 2009 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 13 Οκτωβρίου 2009 #15 Share 13 Οκτωβρίου 2009 Καλοριζικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 13 Οκτωβρίου 2009 Author #16 Share 13 Οκτωβρίου 2009 Aυτα ειναι .Καλογεμιστο βασιλη και ευχομαι συντομα να πινεις καφε με θεα τον αμαζονιο.Ειμαι σιγουρος οτι το αποτελεσμα θα ειναι τελειο.Οτι χρειαστεις εδω ειμαστε καλη συνεχεια. Οποτε θες ξερεις οτι εισαι ευπροσδεκτος. Παντα ετσι ηταν. Ευχαριστω ολους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 14 Οκτωβρίου 2009 #17 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Αυτα ειναι απο τις πιο ωραιες στιγμες που περναμε στο χομπυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 14 Οκτωβρίου 2009 Author #18 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Αυτα ειναι απο τις πιο ωραιες στιγμες που περναμε στο χομπυ Σωστοοοοος. Και τα καλυτερα επονται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 15 Οκτωβρίου 2009 Author #19 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Καλορίζικο φιλε μας!!! Στρατο ειδες πως θα καλήψει τους σωλήνες??? Όχι με αζαξ!!! Πιστευω να αρεσει και αυτη η λεπτομερεια. Για το αλφαδιασμα της βασης μπηκαν ρεγουλατοροι Μ10 σε μεταλλικες πλακες 5χιλ. οπου και ανοιχτηκε σπυρομα για μεγαλυτερη αντοχη αντι των ετοιμων φυτευτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 15 Οκτωβρίου 2009 #20 Share 15 Οκτωβρίου 2009 ειανι υπεροχη γυαλα την εχω δει απο κοντα και θα γινει ενας υπεροχος δισκοτοπος και γιατι οχι βιοτοπικος. καλο κουραγιο . σιγουρα τα εξοδα ειναι πολλα εως το τελος αλλα σε 1 χρονο θα το εχεις ξεχασει και θα το καμαρωνεις ατελειωτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 15 Οκτωβρίου 2009 #21 Share 15 Οκτωβρίου 2009 ..Για το αλφαδιασμα της βασης μπηκαν ρεγουλατοροι Μ10 σε μεταλλικες πλακες 5χιλ. οπου και ανοιχτηκε σπυρομα για μεγαλυτερη αντοχη αντι των ετοιμων φυτευτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Οκτωβρίου 2009 #22 Share 15 Οκτωβρίου 2009 Πιστευω να αρεσει και αυτη η λεπτομερεια. Για το αλφαδιασμα της βασης μπηκαν ρεγουλατοροι Μ10 σε μεταλλικες πλακες 5χιλ. οπου και ανοιχτηκε σπυρομα για μεγαλυτερη αντοχη αντι των ετοιμων φυτευτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 15 Οκτωβρίου 2009 #23 Share 15 Οκτωβρίου 2009 ξέρω, ότι είναι νωρίς ακόμη, αλλά συνέχισε βρε Βασιλάκη και μας έφαγε η αγωνία. Γνωρίζοντας, ότι είσαι τελειομανής μπορώ να φανταστώ το αποτέλεσμα. Καλορίζικο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 16 Οκτωβρίου 2009 Author #24 Share 16 Οκτωβρίου 2009 ξέρω, ότι είναι νωρίς ακόμη, αλλά συνέχισε βρε Βασιλάκη και μας έφαγε η αγωνία. Γνωρίζοντας, ότι είσαι τελειομανής μπορώ να φανταστώ το αποτέλεσμα. Καλορίζικο.... Βιαστικουλη. Μπηκαν και οι κοντρες. Υ.γ. Οταν φτιαχνεις κατι με μερακι ο χρονος μπαινει σε 2η μοιρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Οκτωβρίου 2009 #25 Share 23 Οκτωβρίου 2009 Βιαστικουλη. Μπηκαν και οι κοντρες. Υ.γ. Οταν φτιαχνεις κατι με μερακι ο χρονος μπαινει σε 2η μοιρα. Να δω ποτε θα σε πετυχω εκει............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος