piranxobios 30 Σεπτεμβρίου 2009 #1 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 σε ενα ενυδρειο μου εχω 2 φιλτρα JBL 1500e, το ενα φιλτρο εδω και κανα μηνα ξαφνικα σταματαει τη κυκλοφορια του νερου και γεμιζει αερα,οταν πατησω το κουμπι για εξαερισμο 2-3 φορες αρχιζει και παλι να δουλευει κανονικα για κανα 5-6 ημερες οπου ξανακανει το ιδιο... ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει? μηπως φταιει το impeller? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpampis 1969 30 Σεπτεμβρίου 2009 #2 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μηπως απο την εισαγωγη παιρνει καπως αερα. καποια συνδεση ισως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 30 Σεπτεμβρίου 2009 #3 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 ....καθαρισε τους σωληνες σου.Τα "χουρχουριτα" που κανουν τα φιλτρα πολλες φορες οφειλεται και στις βρωμικες σωληνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 30 Σεπτεμβρίου 2009 Author #4 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) Μηπως απο την εισαγωγη παιρνει καπως αερα. καποια συνδεση ισως. το εχω κοιταξει αυτο αλλα δεν εχω βρει κατι...τωρα που ο σκεφτομαι δεν σταματαει ξαφνικα σιγα σιγα πεφτει η ροη του μεχρι που σταματαει τελειως...λες να παιρνει αερα?θα το ξανακοιταξω... Έγινε επεξεργασία 30 Σεπτεμβρίου 2009 - piranxobios Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 1 Οκτωβρίου 2009 #5 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Τσεκαρε αν ειναι τοποθετημενα σωστα τα καλαθια μεσα και εφαπτουν σωστα οι ενωσεις ολες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος