BackouliS 2 Μαρτίου 2009 #1 Share 2 Μαρτίου 2009 θέλω να φτιάξω ένα ενυδρείο 1,50 επί 40 και 60 ύψος και θέλω να μου πείτε τι μέγεθος τζαμια πρέπει να κόψω τι αλλα λοιπά θα χρειαστώ από κόντρες γωνιές και τα λοιπά...δεν έχω ιδέα τι θέλει αλλα θα το φτιάξω με τον πατέρα μου που ξέρει...αλλα δεν έχει ιδέα από στήσιμο ενυδρείων ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Μαρτίου 2009 #2 Share 2 Μαρτίου 2009 12αρι η και 15αρι κρυσταλλο ροντε με 2πλο πατο και αρκετες κοντρες και μπολικες σιλικονες(οχι απο τις αντιμουχλικες!!!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 3 Μαρτίου 2009 #3 Share 3 Μαρτίου 2009 ...Δες εδω,εδω,εδω και εδω. Θα σε βοηθησουν στο ολο εγχειρημα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Μαρτίου 2009 #4 Share 3 Μαρτίου 2009 Καλη επιτυχια αν τελικα το κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BackouliS 4 Μαρτίου 2009 Author #5 Share 4 Μαρτίου 2009 Ευχαριστω πολυ!!!! θα ειναι ονοιρο αν γινει αλλα ακομα ψαχνομαι μαζι με τον πατερα μου στο να βρουμε καλες τιμες και στο πωσ να το σιναρμολογισουμε!!!αλλα μεγαλυτερη βοιθεια ξερετε πιος θα ειναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 5 Μαρτίου 2009 #6 Share 5 Μαρτίου 2009 αλλα μεγαλυτερη βοιθεια ξερετε πιος θα ειναι??? ...ποιοςς???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BackouliS 5 Μαρτίου 2009 Author #7 Share 5 Μαρτίου 2009 ΤΟ AQUAZONE ΒΕΒΑΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkis13 5 Μαρτίου 2009 #8 Share 5 Μαρτίου 2009 Να χαραξεις στο τζαμι AQUAZONE για να ειμαστε και σιγουροι( π λ α κ α κ α ν ω)!!! Για αρχη τα κλασσικα: Βλεπεις που θα το βαλεις. Αν εκει που θα το βαλεις σηκωνει το βαρος. Παραγγελνεις τζαμια.(εχοντας διαβασει παρομια αρθρα και links στο foum). Ενυδρειακη σιλικονη. Μπολικη σιλικόνη. Υπομονη, υπομονη, υπομονη, υπομονη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BackouliS 5 Μαρτίου 2009 Author #9 Share 5 Μαρτίου 2009 να πω την αλήθεια δη έχω ξανακολλήσει ενυδρείο...αλλα ότι κάνω θέλω να το κάνω μονος μου όχι έτοιμα...ελπίζω να πετύχει...επίσης θα μπορούσε οποιος έχει κολλήσει να με "βοιτηγισει" να το κολλήσουμε η ακριβώς την διαδικασία γιατί δη ξέρω και ορολογίες...είμαι αρχάριος ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος