Jump to content

ΤΑΙΣΜΑ ΑΝΕΜΩΝΗΣ

Recommended Posts

Έχω την ανεμώνη της παρακάτω φωτογραφίας,την έχω περίπου 2 μήνες,το πρόβλημα είναι πως εκτός από 1-2 φορές στην αρχή δεν τρώει,είτε της δείνω γαρίδα,είτε κομμάτι από ψάρι.Ρώτησα σε κάποιο μεγάλο pet shop,και μου δώσανε ενα προοιόν της JBL,το Korall Fluid,το οποίο μου είπαν πως μπορεί να αναπληρώσει το φαγητό της ανεμώνης ρίχνοντας κάποιες σταγόνες κάθε μέρα.Θα ήθελα να μου πεί όποιος ξέρει αν αυτό στέκει.Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να φταίει το η τιμή του ph,αν και οι μετρήσεις μου είναι σχετικά κανονικές.Πάντως τα ψάρια που έχω στο ενυδρείο δεν έχουν κανενά πρόβλημα.Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει γιατί νομίζω πως είναι πιο μικρή και μαζεμένη απο την παρακάτω φωτογραφία,ευχαριστώ!post-9359-1227112391_thumb.jpg

Ρώτησε σε τους από εκεί που την πήρες ποιο είδος ανεμώνης είναι και μετά βρες πληροφορίες γιαυτή.

Πόσο την πήρες; Είναι μεγάλη; Φαίνεται σπάνια και αυτό το είδος μπορεί να μη χρειάζεται άμεσο τάισμα και να παίρνει συστατικά από το νερό που δεν το πιστεύω.

Πάντως ότι και τις δώσεις θα πρέπει να είναι σε πολύ μικρά τεμάχια. Εγώ θα προσπαθούσα να τις δώσω κατεψυγμένο Cyclops με μία σύριγγα. Αυτό που σου λέω είναι πολύ μικρό σαν πλαγκτόν

Δεν νομίζω να φάει μεγάλα κομμάτια φαγητού. Λειωμένη τροφή με σύριγγα, κατά τη γνώμη μου, είναι η καλύτερη λύση. Πιθανά όμως τα προϊόντα μεταβολισμού της συμβιωτικής άλγης, να είναι επαρκή για τη διαβίωσή της καθώς και ότι αιωρούμενο οργανικό στοιχείο μπορεί να βρει σε ένα κλειστό σύστημα.

Ειναι σαν καποιο ειδος Actinia equina

αν ειναι αυτη τοτε για τροφη:

Clam Meat, Mysis, Schrimps, Smelts

JD Sparos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...