ΓΙΩΡΓΑΡΑΣ 7 Οκτωβρίου 2008 #1 Share 7 Οκτωβρίου 2008 Για σε όλους θέλω να κατασκευάσω ένα ενυδρείο από κόντρα πλακέ θαλάσσης 1500 λ για λόγους οικονομίας .(και επειδή φοβάμαι το γυαλί για τέτοιο όγκο νερού ) Έχω διαβάσει για την κατασκευή αλλά δεν γνωρίζω με τι υλικό να τα βάψω τα κόντρα πλακέ ώστε να μην έχουν πρόβλημα τα ψάρια και τα ξύλα . Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
GC9N 9 Οκτωβρίου 2008 #2 Share 9 Οκτωβρίου 2008 (edited) http://www.jonolavsakvarium.com/eng_diy/22...2200litres.html Έγινε επεξεργασία 9 Οκτωβρίου 2008 - GC9N Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekila 9 Οκτωβρίου 2008 #3 Share 9 Οκτωβρίου 2008 γιωργαρα καλησπερα . φιλε μου εχω φτειξει ενα αναλογο ενυδρειο. δε θα βαλεισ κοντρα πλακε θαλασσησ αλλα κοντρα πλακε τυπου φιλμε τησ selman . εχει παχοσ 20 χιλιοστα . αν θεσ βοηθεια εδω ημε . ρωτησε οτι θεσ . φιλικα γιωργοσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
frank86 9 Οκτωβρίου 2008 #4 Share 9 Οκτωβρίου 2008 απο κοστος ενδεικτικα , τι λεει αυτο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekila 9 Οκτωβρίου 2008 #5 Share 9 Οκτωβρίου 2008 ααα δε εινε ακριβο μη φανταστεισ το πρωι θα σου πω τιμεσ . οι διαστασεισ του φυλου ειναι 2,50χ1,22 και το κοβεισ οπωσ σε βολευει. τωρα απο τιμη το απλο εχει περιπου 12 ευρο το τετραγωνικο. αλλα το φιλμε δε ξερω. θα σου πω το προι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeroboy 9 Οκτωβρίου 2008 #6 Share 9 Οκτωβρίου 2008 Επίσης ρίξε μια ματιά κι εδώ http://www.malawicichlidhomepage.com/greek...ank_greek1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 9 Οκτωβρίου 2008 #7 Share 9 Οκτωβρίου 2008 (edited) To link που εχεις δωσει δεν ανοιγει.Το προβλημα διορθωθηκε.οκ! Έγινε επεξεργασία 9 Οκτωβρίου 2008 - pan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος