venom 28 Μαίου 2008 #1 Share 28 Μαίου 2008 Σκεφτομαι να το κανω,τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Μαίου 2008 #2 Share 28 Μαίου 2008 Πες μου τι καταλαβες οτι καταφερε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 28 Μαίου 2008 #3 Share 28 Μαίου 2008 Απο οτι καταλαβα εκανε το κυκλοφορητη να ριχνει σε περισοτερες κατευθυνσεις ...Αλλιως δεν μου ερχετε κατι στο μυαλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 28 Μαίου 2008 #4 Share 28 Μαίου 2008 Άνοιξε την γωνία ροής στη έξοδο κόβοντας το στενό στόμιο και αύξησε την ικανότητα ροής με τις τρύπες που έκανε στην είσοδο, έτσι συνολικά μειώνει τις υδραυλικές απώλειες παροχής και τελικά καταφέρνει μια μικρή αύξηση στην απόδοση της αντλίας και πιό κατάλληλη (μεγαλύτερης γωνίας) ροή για τον βράχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 28 Μαίου 2008 Author #5 Share 28 Μαίου 2008 Πες μου τι καταλαβες οτι καταφερε; Ελα μου ντε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 29 Μαίου 2008 #6 Share 29 Μαίου 2008 παιδιά το έχω δοκιμάσει, έχει πολύ πολύ καλό αποτέλεσμα απλά αχρηστεύεις την τρόμπα σε πιθανή κλασσική χρήση με σωληνάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 29 Μαίου 2008 Author #7 Share 29 Μαίου 2008 παιδιά το έχω δοκιμάσει, έχει πολύ πολύ καλό αποτέλεσμα απλά αχρηστεύεις την τρόμπα σε πιθανή κλασσική χρήση με σωληνάκι. Δεχετε σωληνακι το συγκεγκριμενο?δεν το χω προσεξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος