Zorba_The_Freak 16 Μαίου 2008 #1 Share 16 Μαίου 2008 Εδω και καιρό εχω αρχισει και "σκουραινω" το νερό του ενυδρειου μου μιας και μου αρεσει το αποτελεσμα και λογικα αρεσει και στα ψαρια μου. Επειδη προσπαθω να αποφευγω τα διαφορα "ζουμια" του εμπορίου, βράζω φύλλα (indian almond, βελανιδιας κλπ) και χρησιμοποιω το "τσαι" που προκύπτει. Το τσαι ειναι σκουρο καφε αλλα όταν το ριχνω στο ενυδρειο δεν γινεται αρκετα σκουρο.Μπορω βεβαια να βαλω μεγαλυτερη ποσοτητα. Αναρωτιεμαι όμως αν εχει χρησιμοποιεισει κανενας καποια αλλη συνταγη. Πολλοι προτεινουν να βρασουμε πχ τυρφη αντι για φυλλα. Το εχει δοκιμασει κανείς? Ή κατι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 17 Μαίου 2008 #2 Share 17 Μαίου 2008 Ναί στο βράσιμο μπορείς να βάλεις και τύρφη.Θα σε βοηθήσει..... Όσο εμπλουτίζεις με διαφορετικά υλικά το 'καζάνι' τόσο θα έρχεσε περισσότερο κοντά στο φυσικό..... υστ.Δέν μας τα είχες πει αυτά παιδάκι.....Δέν φτιάχνεις ένα αρθράκι με φωτό από την διαδικασία και το αποτέλεσμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 17 Μαίου 2008 Author #3 Share 17 Μαίου 2008 Ναί στο βράσιμο μπορείς να βάλεις και τύρφη.Θα σε βοηθήσει.....Όσο εμπλουτίζεις με διαφορετικά υλικά το 'καζάνι' τόσο θα έρχεσε περισσότερο κοντά στο φυσικό..... υστ.Δέν μας τα είχες πει αυτά παιδάκι.....Δέν φτιάχνεις ένα αρθράκι με φωτό από την διαδικασία και το αποτέλεσμα? Τι να δειξω? 120 λίτρα? Ντρέπομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 17 Μαίου 2008 #4 Share 17 Μαίου 2008 Ντρέπομαι... ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ..!!! που δεν μας το εχεις δειξει μεχρι τωρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 18 Μαίου 2008 #5 Share 18 Μαίου 2008 Μα είναι δυνατόν Γιώργο !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος