Emp 8 Απριλίου 2008 #1 Share 8 Απριλίου 2008 Εχω φτιαξει μια λαμπα ΔΙΥ και τα ακροφησια ειναι σιγουρα μονομενα αυρο που θελω να ρωτησω ειναι αν η λαμπα παθαινει τιποτα η αν υπαρχει κινδινος που μερικες σταγονες ακουμπανε την λαμπα. Οι σταγονες προερχοντε απο το σκασιμο των φυσαλιδων. Απλα ενα ναι η ενα οχι γιατι περιμενω να το βαλω πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 8 Απριλίου 2008 #2 Share 8 Απριλίου 2008 Από την στιγμή που τα ακροφύσια είναι στεγανά και όλα τα παρελκόμενα τότε δεν παθαίνει τίποτα αν βραχεί η λάμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 8 Απριλίου 2008 #3 Share 8 Απριλίου 2008 Πρόκειται για λαμπτήρα φθορισμού ή κάτι άλλο...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Απριλίου 2008 #4 Share 8 Απριλίου 2008 Εχω φτιαξει μια λαμπα ΔΙΥ και τα ακροφησια ειναι σιγουρα μονομενα αυρο που θελω να ρωτησω ειναι αν η λαμπα παθαινει τιποτα η αν υπαρχει κινδινος που μερικες σταγονες ακουμπανε την λαμπα. Οι σταγονες προερχοντε απο το σκασιμο των φυσαλιδων. Απλα ενα ναι η ενα οχι γιατι περιμενω να το βαλω πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emp 8 Απριλίου 2008 Author #5 Share 8 Απριλίου 2008 (edited) Πρόκειται για λαμπτήρα φθορισμού ή κάτι άλλο...??? Φθοριου φιλε μου. Την εβαλα πανω ηδη Χρηστο. Ολα δειχνουν καλα. Ευχαριστω για την απαντηση 21 ευρω μου ειχαν ζητησει μονο για μια λαμπα απο το πετ σοπ 2 λαμπες και ολα τα παρελκομενα (σταρτερ,καλωδια,μετασχηματιστες κλπ) 17 ευρω με το ιδιο αισθητικο αποτελεσμα! Έγινε επεξεργασία 8 Απριλίου 2008 - Emp Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 9 Απριλίου 2008 #6 Share 9 Απριλίου 2008 Aν θές μόνο, καθάριζε που και που με λίγο ξύδι τα άλατα πριν πετρώσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος