gtatoo 18 Μαρτίου 2008 #1 Share 18 Μαρτίου 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΣ UW. TI KANOYN AKRIBΩΣ ΑΥΤΕΣ Κ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΦΙΛΤΡΑΝΣΗ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ UW? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ SITE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 18 Μαρτίου 2008 #2 Share 18 Μαρτίου 2008 Δες εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=16280&hl= εμενα μου ελυσε αποριες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtatoo 18 Μαρτίου 2008 Author #3 Share 18 Μαρτίου 2008 ααααα μαλιστα .. αρα ειναι καλο να βαζεις κ UW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 18 Μαρτίου 2008 #4 Share 18 Μαρτίου 2008 ααααα μαλιστα .. αρα ειναι καλο να βαζεις κ UW! Eσυ αποφασιζεις για το ενυδρειο σου.... εγω εχω βαλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 19 Μαρτίου 2008 #5 Share 19 Μαρτίου 2008 Θα σας παρακαλέσω να δημοσιεύετε τα θέματα σας στις σωστές κατηγορίες! Το θεμα μεταφέρθηκε! Ευχαριστώ πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elli 19 Μαρτίου 2008 #6 Share 19 Μαρτίου 2008 καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος