thanasis 14 Οκτωβρίου 2007 #1 Share 14 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν έκανα μια μ.@$#$#ια καθαρίζοντας το φίλτρο μου που παρεπιπτόντος δεν κανει για τα 230L μου. Εν ολίγης λυνοντάς το έσπασα καταλάθος τον άξονα του στροβίλου με κωδικό 7433710 στην βόρεια Ελλάδα ξέρει κανείς κανα μαγαζί να μπορεί να μου το παραγγείλει? Η αγορά του φίλτρου εγινε απο internet και για ενα πραγματακι σαν οδοντογλυφίδα παραγγελεία δεν μπορω να κάνω εαν κάποιος γνωρίζει θα εκτιμούσα να μοιραστεί τις γνώσεις του μαζί μου ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 14 Οκτωβρίου 2007 #2 Share 14 Οκτωβρίου 2007 (edited) Τον τελευταίο καιρό έχω δει ανταλλακτικά ΕHEIM σε παρακαταθήκη στο Quiko στη Θεσσαλονίκη (φτερωτές κλπ για διάφορα μοντέλα). Πάρε τους ένα τηλέφωνο αν έχουν να σου κρατήσουν. http://www.quiko.gr/active.aspx?mode=el{d0...a46841192b}View Φιλικά Ανδρέας Έγινε επεξεργασία 14 Οκτωβρίου 2007 - acg301 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis 15 Οκτωβρίου 2007 Author #3 Share 15 Οκτωβρίου 2007 ευχαριστώ θα το κοιτάξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος