Husky_Jim 2 Οκτωβρίου 2007 #1 Share 2 Οκτωβρίου 2007 Σε αυτό το πόστ θα δημοσιευτούν φωτογραφίες από το σεμινάριο! Ήταν ένα καταπληκτικό διήμερο γνώσης που πήγε το χόμπι μας ΜΠΡΟΣΤΑ!!! Μπράβο σε όλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 2 Οκτωβρίου 2007 #2 Share 2 Οκτωβρίου 2007 Many many Congrats ... Παντα τετοια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Οκτωβρίου 2007 #3 Share 2 Οκτωβρίου 2007 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.δεν βρισκω αλλα λογια.......τελεια τα παντα,και ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν και βγηκε αυτη η αψογη στα παντα οργανωση του σεμιναριου...!!!! νομιζω οτι αυτα τα 520 χιλιομετρα που εκανα,ηταν και τα πιο γλυκα που εχω κανει ποτε μου... ευχαριστω για τη ζεστη αγκαλια ολων οσων συναντησα για πρωτη φορα απο κοντα,αν και μιλαμε επι χρονια μεσα απο το γυαλι..... μπραβο λοιπον σε ολους και σας ευχαριστω πολυ γιατις ομορφες στιγμες και τη δωρεαν γνωση που προσφερετε..!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 3 Οκτωβρίου 2007 #4 Share 3 Οκτωβρίου 2007 (edited) να και μερικές δικές μου Έγινε επεξεργασία 3 Οκτωβρίου 2007 - salTasos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 3 Οκτωβρίου 2007 #5 Share 3 Οκτωβρίου 2007 Τα πολλά λόγια είναι φτώχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosdr 3 Οκτωβρίου 2007 #6 Share 3 Οκτωβρίου 2007 Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ για την όλη οργάνωση. Μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις γινόμαστε όλοι σοφότεροι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L.Astras 9 Οκτωβρίου 2007 #7 Share 9 Οκτωβρίου 2007 Συγχαρητηρια Δημήτρη, για τις φωτογραφίες σου!! Λ. Αστράς Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 12 Ιανουαρίου 2013 #8 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Για να αρχίσουμε να σκαλίζουμε τις παλιές καλές εποχές !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 12 Ιανουαρίου 2013 #9 Share 12 Ιανουαρίου 2013 αχχχχχ..........τι μου θυμησες τωρα.....α ρε σταμ του κολλησες του σιμεκ και τη φραπεδια...χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 12 Ιανουαρίου 2013 #10 Share 12 Ιανουαρίου 2013 Όχι μόνο του Σίμεκ θυμάσαι που επιχείρησε να μας κολλήσει και εμάς την φραπεδια ‘’αλλά Σταμάτη’’. Παλιές όμορφες εποχές όπου είχαμε την οικονομική ευχέρεια να πεταγόμασταν στην Αθήνα για να δούμε φίλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος