Guppy 22 Σεπτεμβρίου 2007 #1 Share 22 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά σκέφτομαι να κάνω μόνος μου ένα ενυδρείο γύρω στα 150λίτρα καθαρά τουλάχιστο. Λοιπόν δεν ξέρω τίποτα ούτε από πάχος ούτε από κόντρες.... Τα τζάμια πόσα εκ. πρέπει να είναι;;; Υπάρχει κάποιο σχέδιο;;; Ευχαριστώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 23 Σεπτεμβρίου 2007 #2 Share 23 Σεπτεμβρίου 2007 Ενας πινακας που μου φανηκε χρησιμος ειναι αυτος Glass_Thickness.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsin 23 Σεπτεμβρίου 2007 #3 Share 23 Σεπτεμβρίου 2007 Μάλων θα σε βοιθήσει το site αυτό και αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guppy 29 Σεπτεμβρίου 2007 Author #4 Share 29 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά ευχαριστώ θα τα μελετήσω και θα επανέλθω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guppy 9 Οκτωβρίου 2007 Author #5 Share 9 Οκτωβρίου 2007 Τις κόντρες πώς θα τις βάλω;;; Επίσης στις σελίδες αυτές γράφει ότι τα τζάμια δεν πρέπει να τα τροχίσω, αν δεν το κάνω όμως δεν υπάρχει κίνδυνος να κοπώ κάποια στιγμή;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgep 10 Οκτωβρίου 2007 #6 Share 10 Οκτωβρίου 2007 Τις κόντρες πώς θα τις βάλω;;; Επίσης στις σελίδες αυτές γράφει ότι τα τζάμια δεν πρέπει να τα τροχίσω, αν δεν το κάνω όμως δεν υπάρχει κίνδυνος να κοπώ κάποια στιγμή;;;; Αν δεν το κάνεις για την χαρά της κατασκευής αλλά για οικονομικούς λόγους, πιστευώ ότι θα σου έρθει μια η άλλη άσε που το έτοιμο θα έχει και πιο ποιοτικό καπάκι. Επίσης πιστεύω ότι με λίγη υπομονη θα βρείς στο forum από κάποιο άλλο μέλος που το πουλάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος