delta66 31 Αυγούστου 2007 #1 Share 31 Αυγούστου 2007 Την εκανα !@$%^$#. Μου εφυγε το μαγνητικο οπως καθαριζα το τζαμι και χτυπησε στο πλαινο τζαμι. Για δεστε το και πεστε τι θα κανατε στη θεση μου. Δεν εχει διαρροη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 2 Σεπτεμβρίου 2007 #2 Share 2 Σεπτεμβρίου 2007 Την εκανα !@$%^$#. Μου εφυγε το μαγνητικο οπως καθαριζα το τζαμι και χτυπησε στο πλαινο τζαμι. Για δεστε το και πεστε τι θα κανατε στη θεση μου. Δεν εχει διαρροη. Προσωπικά θα ξεστηνα το ενυδρείο (όλο άδειασμα) , θα εκοβα τη σιλικόνη με ξυραφάκι (πένσα και γάντια απαραίτητα) και θα το αντικαθιστούσα με άλλο αν έβρισκα ασφαλείας.....Μανούρα...όσο για τη διαρροή...μην περιμένεις να έρθει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamania 2 Σεπτεμβρίου 2007 #3 Share 2 Σεπτεμβρίου 2007 Προσωπικά θα ξεστηνα το ενυδρείο (όλο άδειασμα) , θα εκοβα τη σιλικόνη με ξυραφάκι (πένσα και γάντια απαραίτητα) και θα το αντικαθιστούσα με άλλο αν έβρισκα ασφαλείας.....Μανούρα...όσο για τη διαρροή...μην περιμένεις να έρθει... συμφωνω.η αντικατασταση ειναι μονοδρομος και ο μονος τροπος να επανελθει το tank στην αρχικη του μορφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 2 Σεπτεμβρίου 2007 #4 Share 2 Σεπτεμβρίου 2007 Να το αδειάσεις το ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ, πριν αδειάσει μόνο του γιατί ............................μετά θα τρέχεις και δεν θα προλαβαίνεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 3 Σεπτεμβρίου 2007 Author #5 Share 3 Σεπτεμβρίου 2007 Προσωπικά θα ξεστηνα το ενυδρείο (όλο άδειασμα) , θα εκοβα τη σιλικόνη με ξυραφάκι (πένσα και γάντια απαραίτητα) και θα το αντικαθιστούσα με άλλο αν έβρισκα ασφαλείας.....Μανούρα...όσο για τη διαρροή...μην περιμένεις να έρθει... Σημειωση : το πλαινο τζαμι ειναι (σαντουιτς) αναμεσα στο μπροστινο και το πισω. Ερωτηση1 : Οταν το βγαλω, πως θα βαλω το καινουριο για να κολλησει γερα? Θα βαλω σφηγκτηρες? Ερωτηση2 : Τι εννοεις "αλλο ασφαλειας" Ερωτηση3 : Υπαρχει περιπτωση να ανοιξει απο τις αλλες πλευρες στην προσπαθεια να το βγαλω? η εχει καποιοα ελαστικοτητα? Ερωτηση4 : Τι εννοεις για το θεμα της διαρροης? Ερωτηση5 : Εχει κανεις κανενα σχεδιο ή URL να κοιταξω για οδηγιες-συμβουλες? Ευχαριστω για την υπομονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 14 Μαρτίου 2008 #6 Share 14 Μαρτίου 2008 (edited) Πω πω! Και συ βρε παιδάκι μου πως το κατάφερες αυτο... Άντε καλό κουράγιο! Έγινε επεξεργασία 14 Μαρτίου 2008 - miltosbitoulis2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 14 Μαρτίου 2008 #7 Share 14 Μαρτίου 2008 Λογικά στους εξι μήνες που έχουν περάσει από τότε, θα την έχει βρει την λύση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 14 Μαρτίου 2008 Author #8 Share 14 Μαρτίου 2008 Ναι 2 λυσεις και παω και για τριτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 14 Μαρτίου 2008 #9 Share 14 Μαρτίου 2008 Ωχ! Δεν πρόσεξα την ημερομηνία... Είδα που το έβλεπε ένας άλλος χρήστης και το έβαλα και γω... Τα κάνω κάτι τέτοια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος