maikl 11 Απριλίου 2007 #1 Share 11 Απριλίου 2007 Kατα καιρους εχω χρησιμοποιησει με επιτυχια σε διαφορες κατασκευες μου την Aqua silicon της Den braven. Eχθες λοιπον βρεθηκα σε γνωστο πολυκαταστημα και πηρα (μια που το θυμομουν) την Profi 4100 αφου πολλοι την χρησιμοποιουν σε ενυδρεια με πολυ καλα αποταλεσματα οπως λενε.. Οταν ομως διαβασα τις οδηγιες λεεει οτι(αν και 100% καθαρη σιλικονη) δεν πρεπει να ερθει σε επαφη με το δερμα ή τα ματια. Τι σημαινει τελικα αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgep 13 Απριλίου 2007 #2 Share 13 Απριλίου 2007 Στο Practiker που πήγα να την αγοράσω και στην Πειραιώς και στον Αλιμο μου είπαν κατηγορηματικά οτι δεν κανει για ενυδρεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gemini_str 13 Απριλίου 2007 #3 Share 13 Απριλίου 2007 Tην έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα σε τουλάχιστον 10 ενυδρεία που έχω κολλήσει εδώ και τρία χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλλιστα στεγνώνει και πάρα πολύ γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 11 Ιουνίου 2007 #4 Share 11 Ιουνίου 2007 οταν ανοιξεις το σωληναριο και χρησιμοποιησεις ας πουμε την μιση ποσοτητα, το υπολοιπο παει για πεταγμα η μπορει να χρησιμοποιηθει αργοτερα; δεν στεγνωνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 11 Ιουνίου 2007 #5 Share 11 Ιουνίου 2007 Στεγνώνει μόνο όση βρίσκεται μέσα στη "μύτη". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΟΙΑ 1 Νοεμβρίου 2007 #6 Share 1 Νοεμβρίου 2007 φιλαρακο το ενυδρειο μου δεν ειναι εργοστασιακο αλλα ουτε το εκανα μονος μου.Ειναι παραγγελεια σε εναν που εχει εργαστηριο εξω απο την θεσ/νικη αν θες πληροφοριες μπορω να σου δωσω.Παντως ειναι πολλη καλη δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος