maikl 10 Απριλίου 2007 #1 Share 10 Απριλίου 2007 -Πηγα σε γνωστο μαγαζι στη θεσ-νικη και μου προτειναν το παραπανω για βιολογικο φιλτρο.Κανει ή μηπως να παρω το substant-pro? Το εχει δοκιμασει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 11 Απριλίου 2007 #2 Share 11 Απριλίου 2007 Κατά τη γνώμη μου, το substant-pro, αποτελεί μακράν καλύτερο βιολογικό υπόστρωμα, από τα bio balls και σύγχρονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 11 Απριλίου 2007 Author #3 Share 11 Απριλίου 2007 Η αληθεια ειναι οτι στα αλλα δυο ενυδρεια μου χρησιμοποιω sup..pro,και μαλιστα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη βιολογια που μου προσφερει. Μαλλον ηθελε να πουλησει " ο εμπορος" αφου ειχε ελλειψη απο sup..pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 11 Απριλίου 2007 #4 Share 11 Απριλίου 2007 (edited) Για δες εδώ. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...amp;#entry79672 Ευχαριστώ Γιάννος Σάββα Έγινε επεξεργασία 11 Απριλίου 2007 - yiannossavva Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 11 Απριλίου 2007 Author #5 Share 11 Απριλίου 2007 -Μ' αλλα λογια? (Λιγο βοηθεια παρακαλω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 11 Απριλίου 2007 #6 Share 11 Απριλίου 2007 -Μ' αλλα λογια? (Λιγο βοηθεια παρακαλω.... Δεν κάνουν !!! Ευχαριστώ Γιάννος Σάββα Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 11 Απριλίου 2007 Author #7 Share 11 Απριλίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος