hms 27 Οκτωβρίου 2013 Author #76 Share 27 Οκτωβρίου 2013 (edited) Συγνωμη την ωρα που εγραφα πρέπει να ποσταρες! Δεν υπάρχει θεμα εννοείται! Απλα λόγω λίτρων υπάρχει μεγάλη πιθανότητα (αν όχι σίγουρα) να έχει πρόβλημα το ψαράκι! Τέλος πάντων θα φανεί στην πορεία! Καλη συνέχεια φιλε μου! Σε ευχαριστω πολυ. Κατσε να δούμε συμπεριφορές πρωτα του μαλλον πιθανού ζευγους με το αλλο θυληκο τις συμεριφορες του ίδιους του ζεύγους αν γινει με το καλο. Και τα ψάρια θα δείξουν απο μόνα τους τι χρειάζονται Ακομα νομιζω πως ειναι μικρα για αναπαραγωγή θα πάρει κάποιους μήνες ακόμη. Έγινε επεξεργασία 27 Οκτωβρίου 2013 - hms 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 28 Οκτωβρίου 2013 #77 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω πως έχουμε ξεφύγει λίγο. Επειδή ειδα απο κοντά το ενυδρείο τα ψάρια ειναι μιά χαρα, εχουν φωλιάσει στις πέτρες και εχουν πολύ όρεξη. Τα πόστ τα κάνουμε για να σας δείξουμε την δουλειά μας και όχι για να αρχίσει το hating... Δεν έχουμε όλοι την πολιτέλεια για 300-400L ενυδρείο και κάνουμε ότι μπορούμε Φράσεις όπως "Δεν θα τα χαρείς" τις θεωρώ απαράδεκτες Ευχαριστώ Δεν είδα κάποιον να έχει ξεφύγει εδώ μέσα! Εσένα βλέπω κάπως γιατί; Πως κατάλαβες ότι έχουν όρεξη αφού ειναι στις πέτρες; Τα πόστ δημιουργούνται για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών ανάμεσα στα μέλλει αν κάποιος θέλει να μας δείξει την δουλειά του να ξεκινήσει καινούργιο θέμα στις παρουσιάσεις! Δεν είπε κανεις ότι δεν κάνετε ότι μπορείτε! Μα ειναι μια άποψη αυτή η φράση δεν νομίζω να σε πρόσβαλε κάποιος! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 28 Οκτωβρίου 2013 Author #78 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Δεν είδα κάποιον να έχει ξεφύγει εδώ μέσα! Εσένα βλέπω κάπως γιατί; Πως κατάλαβες ότι έχουν όρεξη αφού ειναι στις πέτρες; Τα πόστ δημιουργούνται για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών ανάμεσα στα μέλλει αν κάποιος θέλει να μας δείξει την δουλειά του να ξεκινήσει καινούργιο θέμα στις παρουσιάσεις! Δεν είπε κανεις ότι δεν κάνετε ότι μπορείτε! Μα ειναι μια άποψη αυτή η φράση δεν νομίζω να σε πρόσβαλε κάποιος! Αγαπητε ειπε πως εχουν φωλιάσει στις πετρες γιατι ακριβως αυτο κανουν και στη φύση! Κυκλοφορούν και σε ολο το ενυδρειο. Απόψεις και εμπειρίες ακριβως, οπως ο σωκρατης που ειχε εμπειρία απο τα συγκεκριμένα ψάρια σε αυτα τα λίτρα. Ο καθένας διαβάζει ενα αρθρο βγαζει οτι συμπεράσματα θέλει και αποφασίζει κι ολας τι πρεπει να γινει! Ανακυκλώνονται απόψεις χωρις να εχουν ιδέα για τα πράγματα. Ενα απο τα πράγματα που προσωπικα αλλα και το φίλου μου freeman μας εχουν πειράξει ειναι οτι υπαρχει διαχωρισμός στα σχολια ανάλογα με τον συγγραφέα. Αν πχ έστηνε καποιο μεγαλο όνομα απο δω μεσα ενα παρόμοιο ενυδρειο τα σχολια θα ηταν " να τα χαίρεσαι" , "πολυ καλη επιλογη περιμένουμε νεότερα" , " ενα φοβερο ενυδρειο απο μαστερς του είδους" κλπ μονο και μονο επιδη ειναι mod ή γνωστο σε όλους. Προφανως και δεν ειπα πως δεν πρεπει να υποδεικνύουμε λάθη, αλλα να υπαρχει και ενα μετρο, οτιδηποτε κανει κάποιος πέρα απο τα συνηθισμένα τα οποια βγήκαν (τα συνηθησμενα) απο πολλες παρατηρήσεις με διάφορες συνθέσεις αμεσως το απορρίπτουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 28 Οκτωβρίου 2013 #79 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Εγω νομιζω οτι παρεξηγη8ηκαν καποια πραγματα.. Ολοι εδω περα ανταλλασουμε αποψεις για το καλυτερο ολων μας!Δεν νομιζω να υπαρχει ατομο που να απαντησε στο θεμα σου και να θελει το κακο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Οκτωβρίου 2013 #80 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Πρωτο ονομα;Τι ειμαστε ρε παιδια;Καμια πιστα απο μπουζουκια; Freeman ποιος εχει ξεφυγει και ειναι απαραδεκτος;Εγω; Θα παρακαλεσω πολυ να ανακαλεσεις γιατι η φραση απο την οποια πιαστηκες ειναι η γνωμη μου,και δεν προσβαλλει κανεναν!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 28 Οκτωβρίου 2013 Author #81 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Πρωτο ονομα;Τι ειμαστε ρε παιδια;Καμια πιστα απο μπουζουκια; Freeman ποιος εχει ξεφυγει και ειναι απαραδεκτος;Εγω; Θα παρακαλεσω πολυ να ανακαλεσεις γιατι η φραση απο την οποια πιαστηκες ειναι η γνωμη μου,και δεν προσβαλλει κανεναν!!!!!!! Δυστυχώς ετσι γινεται συνήθως και το εχουμε δει παρα πολλες φορες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 28 Οκτωβρίου 2013 #82 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Δυστυχώς ετσι γινεται συνήθως και το εχουμε δει παρα πολλες φορες. Τι εννοεις?οτι μια γνώμη μπορεί να προσβάλλει? Δεν συμφωνω!άλλο να έλεγε ο Δίας κάτι κακό η απλα να ηταν αντίθετος μαζί σου χωρίς επιχειρήματα και άλλο αυτο που είπε,που το είπε για το δικο σου καλό και των ψαριών σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 28 Οκτωβρίου 2013 Author #83 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Τι εννοεις?οτι μια γνώμη μπορεί να προσβάλλει? Δεν συμφωνω!άλλο να έλεγε ο Δίας κάτι κακό η απλα να ηταν αντίθετος μαζί σου χωρίς επιχειρήματα και άλλο αυτο που είπε,που το είπε για το δικο σου καλό και των ψαριών σου! οχι οχι! δεν εννοούσα αυτο για τα πρωτα "ονόματα" το ειπα! Δεν με πρόσβαλε ο Δίας, ξερω πως το ειπε για καλο σκοπο, και παντα ακούω τις συμβουλες του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 28 Οκτωβρίου 2013 #84 Share 28 Οκτωβρίου 2013 (edited) Αα γιατί μου φάνηκε παράξενο! Τέλος πάντων και παλι αυτό που λες για τα μεγαλα ονοματα ακούγεται κάπως! Δηλαδή θες να πεις οτι αν κάποιος έκανε το ίδιο πράγμα που έκανες εσυ θα τον μεταχειριζομασταν αλλιως?μμμμ...έχω δει και αρκετούς "παλιούς"(μεγαλα όνοματα όπως θες πες τους) να τρώνε κατσαδες για λάθος επιλογές τους! Έγινε επεξεργασία 28 Οκτωβρίου 2013 - GuppyMaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 28 Οκτωβρίου 2013 Author #85 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Αα γιατί μου φάνηκε παράξενο! Τέλος πάντων και παλι αυτό που λες για τα μεγαλα ονοματα ακούγεται κάπως! Δηλαδή θες να πεις οτι αν κάποιος έκανε το ίδιο πράγμα που έκανες εσυ θα τον μεταχειριζομασταν αλλιως?μμμμ...έχω δει και αρκετούς παλιούς να τρώνε κατσαδες για λάθος επιλογές τους! Ναι αυτο εννοω, κακά τα ψέματα ομως παιζει τεράστιο ρόλο. Σκέψου το θεμα μου και την επιλογη ψαριών και πανω αριστερα να μην έλεγε hms αλλα (mods ή γηραιά μέλη) τα σχολια δεν θα ηταν τελειως διαφορετικα ;; Λεμε τωρα πχ : καλα ε φοβερο project, περιμένουμε να μας πεις εντυπώσεις... Κτλπ και σκέψου τωρα να το θεμα να το άνοιγε μέλος με 1 δημοσίευση. Αμεσως ολοι θα έπεφταν να τον φάνε (λίτρα, σύνθεση) χίλια δυο προβληματα θα έβρισκαν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 28 Οκτωβρίου 2013 #86 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Δε μαθαίνει καινούρια κόλπα ένα γέρικο σκυλί.. Ένας νεος στο χόμπυ μεσω των παρατηρήσεων που θα του κανουν θα μαθει κάποια πραγματα που θα τον βοηθήσουν!γιαυτό πέφτουν όλοι πανω του! Στον "παλιο"τι να του πεις?αυτά που ξέρει? Και δεν νομιζω να υπάρχει κάποιος παλιός και έμπειρος εδώ μεσα που θα έκανε κάτι τέτοιο! Τώρα αν εσυ ειδες κάτι που δεν είδα εγώ πάω πάσο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 28 Οκτωβρίου 2013 Author #87 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Δε μαθαίνει καινούρια κόλπα ένα γέρικο σκυλί.. Ένας νεος στο χόμπυ μεσω των παρατηρήσεων που θα του κανουν θα μαθει κάποια πραγματα που θα τον βοηθήσουν!γιαυτό πέφτουν όλοι πανω του! Στον "παλιο"τι να του πεις?αυτά που ξέρει? Και δεν νομιζω να υπάρχει κάποιος παλιός και έμπειρος εδώ μεσα που θα έκανε κάτι τέτοιο! Τώρα αν εσυ ειδες κάτι που δεν είδα εγώ πάω πάσο! Το γεγονός οτι για την επιλογη των ψαριών ρώτησα απο κοντα και συμβουλεύτηκα τον adminstrator του φορουμ TAN, σας λεει κατι ; Ο ανθρωπος εχει τρομερη εμπειρία πανω στο θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Οκτωβρίου 2013 #88 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Το γεγονός οτι για την επιλογη των ψαριών ρώτησα απο κοντα και συμβουλεύτηκα τον adminstrator του φορουμ TAN, σας λεει κατι ; Ο ανθρωπος εχει τρομερη εμπειρία πανω στο θεμα. Εννοεις εχει τρομερη εμπειρια ο Θανασης στην Αφρικη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 28 Οκτωβρίου 2013 Author #89 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Εννοεις εχει τρομερη εμπειρια ο Θανασης στην Αφρικη; Εχεις αντίθετη άποψη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 28 Οκτωβρίου 2013 #90 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Ξέρω άτομο που γνωρίζω οτι έχει εμπειρία στα ενυδρεία και στα ψάρια πανω απο 10 χρονια άλλα έχει ασχοληθεί μονο με τους δίσκους!αν τον ρωτησω για Αφρική μεριά ξέρει τα βασικά αλλα μέχρι εκει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Οκτωβρίου 2013 #91 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Εχεις αντίθετη άποψη ; Ζητω συγνωμη,αλλα θα ηθελα εγω να σταματησω εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 28 Οκτωβρίου 2013 #92 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Μμμμ , παρεξηγηση μου μυριζει και εδω , αλλο ενα λουκετο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 28 Οκτωβρίου 2013 #93 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Συγνώμη που επεμβαίνω στο θέμα. Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με τα συγκεκριμένα ψάρια, κατά την ταπεινή μου άποψη τους πρώτους που θα ρωτουσε είναι ο Δίας και ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 28 Οκτωβρίου 2013 #94 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Συγνώμη που επεμβαίνω στο θέμα. Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με τα συγκεκριμένα ψάρια, κατά την ταπεινή μου άποψη τους πρώτους που θα ρωτουσε είναι ο Δίας και ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 28 Οκτωβρίου 2013 Author #95 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Ζητω συγνωμη,αλλα θα ηθελα εγω να σταματησω εδω. Μπορεις να κανεις οτι θες. Αυτο που λεω ειναι πως σταματήστε πια αυτο πράγμα, οτι δεν συμβαδίζει απειροελάχιστα με τα γραφόμενα αμεσως να το απορρίπτετε και να το κατακρινετε. Εχετε μάθει μερικοί να φέρεστε κομπλεξικά, προφανως αν δεν εχετε με τι αλλο να ασχοληθείτε ολη μερα, ψάχνετε αφορμές. Δέχομαι τις κριτικές αλλα μεχρι εκει. Άνοιξα το θεμα με το στήσιμο και την επιλογη των ψαριών για να δούμε ολοι μαζι απο το μηδέν την πορεια τους. Αντι λοιπον να γινει αυτο, ολοι κριτές των πάντων και μη, αρχίσατε να χαλατε το θεμα. Αν κάποιος δεν δοκίμαζε ποτε διαφορετικα πράγματα δεν θα ξέραμε τι ειναι σωστο και τι λάθος τωρα. Δεν εφτιαξα brichardi στα 20 λίτρα αλλα στα 60, προσπαθήστε τουλαχιστον να μάθετε απο κατι το διαφορετικο. Πριν καλα καλα μπουν τα ψάρια άρχισαν τα σχολια για θανάτους κλπ λες και εχουν μερικοί ιδέα απο τις συμπεριφορές των συγκεκριμένων. Η μονη άποψη που ειναι η πιο σημαντική ηταν του κυρίου Σωκράτη που έζησε τα ψάρια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 28 Οκτωβρίου 2013 Author #96 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Μμμμ , παρεξηγηση μου μυριζει και εδω , αλλο ενα λουκετο ! Γιατι λουκέτο ; ετσι μάθατε ; Συζήτηση κάνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 28 Οκτωβρίου 2013 #97 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Εγω φιλαρακι ( hms ) παντα κανω συζητηση και εκφραζω παντα την ειλικρινεια ασχετα αν σε καποιους δεν αρεσει ή θα ηθελαν να ειναι καπως αλλιως τα πραγματα . Προσωπικα δεν ειμαι υπερ των λουκετων . Το εχεις καταλαβει πιστευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Οκτωβρίου 2013 #98 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Μπορεις να κανεις οτι θες. Αυτο που λεω ειναι πως σταματήστε πια αυτο πράγμα, οτι δεν συμβαδίζει απειροελάχιστα με τα γραφόμενα αμεσως να το απορρίπτετε και να το κατακρινετε. Εχετε μάθει μερικοί να φέρεστε κομπλεξικά, προφανως αν δεν εχετε με τι αλλο να ασχοληθείτε ολη μερα, ψάχνετε αφορμές. Δέχομαι τις κριτικές αλλα μεχρι εκει. Άνοιξα το θεμα με το στήσιμο και την επιλογη των ψαριών για να δούμε ολοι μαζι απο το μηδέν την πορεια τους. Αντι λοιπον να γινει αυτο, ολοι κριτές των πάντων και μη, αρχίσατε να χαλατε το θεμα. Αν κάποιος δεν δοκίμαζε ποτε διαφορετικα πράγματα δεν θα ξέραμε τι ειναι σωστο και τι λάθος τωρα. Δεν εφτιαξα brichardi στα 20 λίτρα αλλα στα 60, προσπαθήστε τουλαχιστον να μάθετε απο κατι το διαφορετικο. Πριν καλα καλα μπουν τα ψάρια άρχισαν τα σχολια για θανάτους κλπ λες και εχουν μερικοί ιδέα απο τις συμπεριφορές των συγκεκριμένων. Η μονη άποψη που ειναι η πιο σημαντική ηταν του κυρίου Σωκράτη που έζησε τα ψάρια. Καλο μου παιδι.........τα ψαρια που εχει ο κυριος Σωκρατης ειναι δωρο απο γεννες δικες μου Αρα μαλλον τα ξερω και πολυ καλα μαλιστα Και στο φιναλε να σου πω και κατι;Δικα σου ειναι τα ψαρακια,μπορεις να τα κανεις οτι θελεις.Να μαθεις ομως να ακους και αυτα που δεν σου αρεσουν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 28 Οκτωβρίου 2013 Author #99 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Εγω φιλαρακι ( hms ) παντα κανω συζητηση και εκφραζω παντα την ειλικρινεια ασχετα αν σε καποιους δεν αρεσει ή θα ηθελαν να ειναι καπως αλλιως τα πραγματα . Προσωπικα δεν ειμαι υπερ των λουκετων . Το εχεις καταλαβει πιστευω Ναι το ξερω, για τους επίδοξους κλειδωκρατορες το έγραψα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 28 Οκτωβρίου 2013 #100 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Αυτήν την στιγμη εδώ και 2 μηνες ζω αυτά τα ψαρια σε 240 λίτρα και βλέπω συμπεριφορες.. Προς θεού δεν λεω οτι έχω εμπειρία σε αυτά τα ψαρια αλλα αυτά που βλέπω και έχω διαβάσει δεν συμβαδίζουν με αυτό που έκανες εσυ! Χαζός είμαι που έβαλα ενα ζευγαρι στα 240 λίτρα και έξυπνος εσυ που τα εβαλες στα 60? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος