yonigrn 9 Φεβρουαρίου 2013 #1 Share 9 Φεβρουαρίου 2013 Στο προφίλ μου αναγράφεται ¨κατάσταση προειδοποιησης¨. Διάβασα τον κανονισμό και κατάλαβα σε γενικές γραμμες τι είναι η προειδοποίηση αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει όταν δεν περιέχει κάποιο ποσοστό. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 9 Φεβρουαρίου 2013 #2 Share 9 Φεβρουαρίου 2013 Απλά φίλε μου σημαίνει ότι το επίπεδο προειδοποίησης σου είναι μηδέν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 9 Φεβρουαρίου 2013 #3 Share 9 Φεβρουαρίου 2013 στα ποσα καιγομααστε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 10 Φεβρουαρίου 2013 #4 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Εξαρτάτε την σοβαρότητα του.... "παραπτώματος" Αν είναι σοβαρό, ΒΑΝ και κάτω....σε γενικές γραμμές όμως είναι τρία βήματα, με το τρίτο να είναι το τελευταίο !!!! Οι προειδοποιήσεις, όπως και το ΒΑΝ είναι αμετάκλητα. Υπάρχουν όμως και άλλες καταστάσεις, αυτόνομες ή σε συνδυασμό με τις παραπάνω, όπως απαγόρευση εισόδου για ΧΧΧ μέρες ή η έγκριση δημοσίευσης μέλους από συντονιστή. Επίσης υπάρχουν και οι επισημάνσεις ή οι απλές παρατηρήσεις..... άρα για να φτάσει κάποιο μέλος στο ΒΑΝ, θα πρέπει να είναι "κακό παιδί" χα χα χα Όπως καταλαβαίνεται δεν είναι ο σκοπός τους να φτάνουν οι συντονιστές σε τέτοιες ενέργειες, αλλά σε μια κοινωνία πρέπει να υπάρχουν όροι καλής συμπεριφοράς και αν δεν τηρούνται τίθενται σε εφαρμογή για την καλή λειτουργία του φόρουμ και την προστασία των υπόλοιπων μελών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george ekonomou 10 Φεβρουαρίου 2013 #5 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα κι απο μενα. ειχα καιρο να μπω στο φορουμ και μου βγαζει κι εμενα κατασταση προειδοποίησης! γιατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 10 Φεβρουαρίου 2013 #6 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Σε όλους εμφανίζεται η κατάσταση προειδοποίησης Γιώργο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george ekonomou 11 Φεβρουαρίου 2013 #7 Share 11 Φεβρουαρίου 2013 οκ φιλε μου ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος