Παναγιώτης Κ 21 Ιανουαρίου 2012 #1 Share 21 Ιανουαρίου 2012 Ένα πολύ ωραίο βίντεο απο την μεταμόρφωση των αυγών σε γόνο! Το συγκεκριμένο βίντεο είναι με αυγά φροντόζας, αλλά είναι και για άλλα είδη παρόμοιο! Δείτε βήμα βήμα πως μεταμορφώνονται τα αυγά σε γόνο στα αφρικανάκια μας! Απολαύστε το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kats13 21 Ιανουαρίου 2012 #2 Share 21 Ιανουαρίου 2012 απίστευτο!!!!! μια ερώτηση, μπορεί να είναι τελείως ηλίθια αλλά τα αυγά πως τα πιάνεις και τα βάζεις στο σωλήνα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 21 Ιανουαρίου 2012 #3 Share 21 Ιανουαρίου 2012 Με την μέθοδο strpping..δεν συνιστάται όμως γιατί στρεσάρεις υπερβολικά το ψάρι και μπορεί να του δημιουργήσεις πρόβλημα,μέχρι και να μην ξανακρατήσει αυγά στο στόμα ποτέ!Παρόλα αυτά στο εξωτερικό συνηθίζουν να παίρνουν τα μωρά ή τα αυγά από τις θηλυκές με αυτόν τον τρόπο.. Δες εδώ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 23 Ιανουαρίου 2012 #4 Share 23 Ιανουαρίου 2012 βαρβαρο το στριπινγκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 23 Ιανουαρίου 2012 Author #5 Share 23 Ιανουαρίου 2012 βαρβαρο το στριπινγκ Βάρβαρο δεν λέει τίποτα! Αν και στο εξωτερικό το συνηθίζουν(κυρίως οι αναπαραγωγείς) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 23 Ιανουαρίου 2012 #6 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Δες εδώ: καλα μιλαμε ο παραπανω τυπος δεν το λες οτι κανει λεπτες κινησεις...σχεδον την καρφωσε στο στομα την βελονα!χαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 23 Ιανουαρίου 2012 #7 Share 23 Ιανουαρίου 2012 συνηθος μπατονετα ξερω οτι βαζουν αλλα ειναι οντος βαρβαρο... ομολογω πως το εχω κανει και εγω στο παρελθον αλλα τωρα δεν προκητε να το ξανακανω... ο τυπος στο βιντεο φεναιτε πως ειναι πολυ αρχαριος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Ιανουαρίου 2012 #8 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Ειναι πραγματι εκπληκτικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paloukis 26 Μαρτίου 2012 #9 Share 26 Μαρτίου 2012 ενα που δεν την εστιψε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtsogaris 27 Μαρτίου 2012 #10 Share 27 Μαρτίου 2012 και τι πετυχαινεις με αυτο;να τα βαλεις σε ξεχωριστο ενυδρειο;εγω ειχα ενα δευτερο για τις γενες κι απλα εβαζα στο μικρο(γεννηστρα) τον αρσενικο,εκανε την δουλεια του και τον πηγαινα παλι στο μεγαλο!το ψαρι πρεπει να τρελενεται σ αυτη τη διαδηκασια!στριμωγμα στο χερι,βιαιο ανοιγμα στοματος,απαγωγη τεκνων....για μενα ειναι απαραδεκτο!αυτοι οι τυποι δεν το εχουν ως χομπι προφανως το ενυδρειο αλλα ως πηγη εξτρα εισοδηματος!στεναχωρεθηκα πολυ που το ειδα παρολλο που ειναι ωραιο ως θεαμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 28 Δεκεμβρίου 2012 #11 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 συνηθος μπατονετα ξερω οτι βαζουν αλλα ειναι οντος βαρβαρο... ομολογω πως το εχω κανει και εγω στο παρελθον αλλα τωρα δεν προκητε να το ξανακανω... ο τυπος στο βιντεο φεναιτε πως ειναι πολυ αρχαριος... Μεγαλη μπουκια φάε....οι φροντοζαρες εχουν ξετσαουλιαστει απο το τοσο stripin'..! :bigemo_harabe_net-163: :bigemo_harabe_net-163: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 28 Δεκεμβρίου 2012 #12 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 αναγκαστικα αφου μετα απο 20+ γεννες δεν τα κρατουσαν.... σε 1 εκανα μονο στριπιγκ...η αλλη μου εφτησε ολα τα αυγα σε μια γωνια... δυστηχος μονο το 5% απο της giberosa ειναι καλες μητερες. τελοσπαντον,ο καθενας κρινει το καλητερο για τα ψαρια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 28 Δεκεμβρίου 2012 #13 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 με την αναπνοή του ψαριού τι γίνεται ! τόση ώρα που την αρμέγει δεν κάνει κακό στην οξυγόνωση του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 28 Δεκεμβρίου 2012 #14 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 με την αναπνοή του ψαριού τι γίνεται ! τόση ώρα που την αρμέγει δεν κάνει κακό στην οξυγόνωση του! οτι στρεσαρεται το ψαρι ειναι σιγουρο φιλε μου!δεν θα μου φαινοταν και πολυ περιεργο να μην αντεξει καποιο ψαρι απο μια τοσο επίπονη διαδικασία! ο συγκεκριμενος τυπος δεν πρεπει να το ειχε κανει και πολλες φορες, αφου εχω δει πολυ καλυτερα sτrippings στο youtube! πολυ πιο συντομη διαδικασια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 28 Δεκεμβρίου 2012 #15 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 αναγκαστικα αφου μετα απο 20+ γεννες δεν τα κρατουσαν.... σε 1 εκανα μονο στριπιγκ...η αλλη μου εφτησε ολα τα αυγα σε μια γωνια... δυστηχος μονο το 5% απο της giberosa ειναι καλες μητερες. τελοσπαντον,ο καθενας κρινει το καλητερο για τα ψαρια του. Σακη πλακιτσα κανω, ετσι?γνωριζω ότι αγαπάς τους ψαραρους σου και το έχεις αποδείξει επρακτα! Ούτως ή άλλως μαζί τα συζητούσαμε στην Θεσσαλονίκη, ούτε στρεσαριζωταν το ψάρι από οσο μου έλεγες! :D:D με την αναπνοή του ψαριού τι γίνεται ! τόση ώρα που την αρμέγει δεν κάνει κακό στην οξυγόνωση του! Μα αν προσέξεις δεν βγαίνει το ψάρι από το νερό πολύ.. εντάξει το ένα βίντεο άτυχες παράδειγμά βέβαια..αρκετά ατσαλος ο τύπος. Κάπου είχα βρει ένα βίντεο από στριπιν φροντοζας, ούτε στρες στο ψάρι ούτε αδεξιες κινησεις , ο τύπος φαινόταν παλιά ψαρομαμη! Α! Και μονο με το χέρι ούτε ξύλα ουτε αξίνες ούτε τίποτα! rythor on the move via tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 28 Δεκεμβρίου 2012 #16 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 Το βρηκα! rythor on the move via tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
georot1981 28 Δεκεμβρίου 2012 #17 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 αυτη η θηλυκια καθεται τοσο ησυχη σαν να το εχει ξανακανει..παντως και εγω δε νομιζω να εκανα στις δικες μου θηλυκιες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rythor 28 Δεκεμβρίου 2012 #18 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 Τώρα εδώ που τα λέμε προτιμώ το στριπινγκ από αυτό εδώ κάτω..χαχαχα! rythor on the move via tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
egeorgiou 28 Δεκεμβρίου 2012 #19 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 Πέρα από την ταλαιπωρία της θυληκιάς υπολογήστε και το γεγονός ότι το σύνολο του γόνου μεγαλώνει δίχως τη διαδιακασία της φυσικής επιλογής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος