Koing Koing 14 Οκτωβρίου 2009 #76 Share 14 Οκτωβρίου 2009 πηρα 2 gro lux γιατι ποιος ξερει ποτε θα ξαναβρω!! 8 ευρω ειχαν οι λαμπες και πληρωσα 25 συνολο (εντολη πληρωμης στην κουριερ για να την αγορασουν αυτοι για σενα και παραδοση) ειναι λιγο πιασιμο αλλα.....με μπαρουτιασαν ολοι εδω περα Koing Koing ησουνα στα υποψιν για εξυπηρετηση αλλα βιαζομουνα και βαρεθικα να περιμενω! Καθε Κυριακη ειμαι Αθηνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisjd 14 Οκτωβρίου 2009 #77 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά, επιτέλους βρήκαμε κάποιον που να τις φέρνει! Είναι στο Περιστέρι και είναι αυτός εδώ . Πήρα την Sylvania Aquastar 25W T8 4,80euro ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 14 Οκτωβρίου 2009 Author #78 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά, επιτέλους βρήκαμε κάποιον που να τις φέρνει! Είναι στο Περιστέρι και είναι αυτός εδώ . Πήρα την Sylvania Aquastar 25W T8 4,80euro ! Μα τετοιες έχει και ο Καυκας.... Grolux θελουμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisjd 14 Οκτωβρίου 2009 #79 Share 14 Οκτωβρίου 2009 Μα τετοιες έχει και ο Καυκας.... Grolux θελουμε!! Όλα τα μοντέλα της Sylvania φέρνει απο την αντιπροσωπία όποιος θέλει ας τον πάρει τηλέφωνο και να τις παραγγείλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 16 Οκτωβρίου 2009 Author #80 Share 16 Οκτωβρίου 2009 Sylvania Grolux: 25watt (75,64 cm) 6500k http://www.sylvania-lamps.com/catalog/pdfl...df.php?id=12957 ΒΡΕΘΗΚΕ!!! Τιμή ??? 4,5€!!!!! Εκει που λεει ο φιλος dimitrisjd.... στο... http://www.electrorama.com.gr/index.php?ta...;page_id=athens Τους ενημερωσα οτι θα παει πολυς κοσμος.... και θα προμηυεθτουν κι αλλες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamosford 17 Οκτωβρίου 2009 #81 Share 17 Οκτωβρίου 2009 γεια σας παιδια! εχω και εγω καρφουρισιο ενυδρειο 120λιτρα! πειτε μου μια λαμπα να βαλω για μη απιτητικα φυτα που θα βαλω αργοτερα. ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 17 Οκτωβρίου 2009 #82 Share 17 Οκτωβρίου 2009 μια sylvania Grolux μια χαρα θα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 18 Οκτωβρίου 2009 Author #83 Share 18 Οκτωβρίου 2009 μια sylvania Grolux μια χαρα θα ειναι Κι εγω πλεον έχω μονο αυτη.... Απλα με χαλαει λίγο το χρωμα που βγαζει... Βλεπεις πριν ειχα την Sylvania standard cool light. Ισως προσθεσω και μία 18w daylight ή aquastar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamosford 23 Νοεμβρίου 2009 #84 Share 23 Νοεμβρίου 2009 επειδη δεν βρισκω ευκολα την grolux να βαλω μια αquastar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 23 Νοεμβρίου 2009 #85 Share 23 Νοεμβρίου 2009 πολυ καλη λαμπα και αυτη αλλα με διαφορετικο φασμα. πρεπει να βρεις μια πιο καταλληλη αν ειναι για φυτα,με ροζε αποχρωση. κοιτα και αλλες μαρκες ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamosford 23 Νοεμβρίου 2009 #86 Share 23 Νοεμβρίου 2009 (edited) εχεις να μου προτεινεις καποιες? γιατι δεν γνωριζω. αν και θα ηθελα την aquastar εχω ευκολα φυτακια. Έγινε επεξεργασία 23 Νοεμβρίου 2009 - stamosford Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 23 Νοεμβρίου 2009 #87 Share 23 Νοεμβρίου 2009 arkadia,ocram,jbl...κ.α. αν βρεις arkadia παρτην ειναι απο τις καλητερες. η βαλε την aquastar που εχεις βρει και αυτη καλη ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ispyii 25 Νοεμβρίου 2009 #88 Share 25 Νοεμβρίου 2009 Από ηλεκτρόραμα πήρα τις grolux πριν 2 μέρες. Google it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος