akisem 21 Μαίου 2009 #1 Share 21 Μαίου 2009 (edited) σημερα παρατηρησα το εξης... ειχαν μαζευτει 2 απο τα 3 Nassarius sp. που εχω σχεδον μεσα στο κελυφος ενος turbo snail. Το τουρμπο ειχε μαζευτει μεσα μεσα και αυτα τα μικρουλικα ειχα παει στην εισοδο του κελυφους. Καποια στιγμη ειδα το ενα να βγαζει απο το πισω μερος ενα μακριναρι και να το οδηγει "μεσα" στο τουρμπο... Δεν μπορεσα να δω αν αφηνει τιποτα γιατι το εβαζε αρκετα μεσα... με μπολικη φαντασια θα μπορουσε να πει κανεις οτι ....αφηνε αυγα κυριολεκτικα μεσα στο τουρμπο!!! ειναι δυνατον???? Έγινε επεξεργασία 21 Μαίου 2009 - akisem Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisem 22 Μαίου 2009 Author #2 Share 22 Μαίου 2009 ρε παιδια σημερα το ιδιο σαλιγκαρι φαινεται να ξεκανε εναν ερημιτη Calcinus Elegans... εχω διαβασει οτι μπορει ο ερημιτης να επιτεθει στο σαλιγκαρι ...αλλα εγω αυτο που ειδα ηταν ο ερημιτης να ειναι εξω απο το κελυφος να μη κουνιεται και τα σαλιγκαρι να ειναι πανω του (στο πισω μαλακο μερος) και φαινοταν να τρωει..... τι πηρα ρε παιδια?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 22 Μαίου 2009 #3 Share 22 Μαίου 2009 Μηπως ο ερημιτης σου ψοφησε και τον τρωει?μηπως αλλαξε κελυφος και τρωει το κελυφος?μπορει να ειναι τυχαιο γεγονος για δες το.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisem 22 Μαίου 2009 Author #4 Share 22 Μαίου 2009 χθες εβαλα 2 ερημιτες και αυτα τα σαλιγκαρια. ηταν μια χαρα. σημερα που τα ειδα ηταν παλι οκ. το μεσημερι που γυρισα ειδα αυτο που περιεγραψα παραπανω... το κελυφος ειναι αδειο παραπερα, το σαλιγκαρι τρωει 100% τον ερημιτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 22 Μαίου 2009 #5 Share 22 Μαίου 2009 Iσως αυτο που λεω,να σου ψοφησε και να τον τρωνε.... Ο αλλος ερημιτης ζει ακομα φανταζομαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisem 22 Μαίου 2009 Author #6 Share 22 Μαίου 2009 Ναι...ζει.... λετε να καναν το ιδιο και με το τουρμπο?? αλλα και παλι το αλλο τουρμπο ζει... τι να πω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 14 Ιανουαρίου 2010 #7 Share 14 Ιανουαρίου 2010 ο εριμήτης με τί τρέφεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 22 Μαίου 2012 #8 Share 22 Μαίου 2012 βασικα τρωει αλγη, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Μαίου 2012 #9 Share 22 Μαίου 2012 Tα nassarius τρωνε αλλα σαλιγκαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttarkin 23 Μαίου 2012 #10 Share 23 Μαίου 2012 (edited) Και όχι μόνο....τα έχω δει να "καπακώνουν" καρδινάλιο που χαροπάλευε....και μετά από 45 λεπτά δεν υπήρχε ούτε κοκκαλάκι από τον καρδινάλιο...... Έγινε επεξεργασία 23 Μαίου 2012 - ttarkin Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanleyQ 23 Μαίου 2012 #11 Share 23 Μαίου 2012 Και εμένα μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=75271&hl=&fromsearch=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος