Savou 15 Μαρτίου 2011 #1 Share 15 Μαρτίου 2011 πολλες φορες αφου βλεοω αυτα τα βιντεο ψαχνω να βρω και αλλα, αλλα τιποτα. Εσεις εχετε δει κανενα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 16 Μαρτίου 2011 #2 Share 16 Μαρτίου 2011 Δες τυχαία 2 που βρήκα εδώ βάζοντας ADA Παρατήρησε πώς βάζει πέτρες και χώμα να αλληλοκαλύπτονται, δίνει πολύ φυσικό αποτέλεσμα... Για ακόμη περισσότερη έμπνευση δες ενυδρεία από διαγωνισμούς εδώ πχ του 2009 σε λίγα λίτρα Μου φαίνεται ότι είσαι στον δρόμο να γίνεις καλός μποστανάς!! Καλώς ήλθες λοιπόν στην ομάδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 16 Μαρτίου 2011 Author #3 Share 16 Μαρτίου 2011 Δες τυχαία 2 που βρήκα εδώ βάζοντας ADA Παρατήρησε πώς βάζει πέτρες και χώμα να αλληλοκαλύπτονται, δίνει πολύ φυσικό αποτέλεσμα... Για ακόμη περισσότερη έμπνευση δες ενυδρεία από διαγωνισμούς εδώ πχ του 2009 σε λίγα λίτρα Μου φαίνεται ότι είσαι στον δρόμο να γίνεις καλός μποστανάς!! Καλώς ήλθες λοιπόν στην ομάδα! Σε ευχαριστω πολυ. Μακαρι να γινω καλος γιατι πραγματικα το θελω. Και καθε μερα ψαχνω να βρω καινουργια πραγματα. Καλος σας βρεικα λοιπον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 16 Μαρτίου 2011 #4 Share 16 Μαρτίου 2011 Για να φτάσουμε σε τέτοιο επίπεδο θα πρέπει να ξέρουμε καλά πώς αναπτύσσεται κάθε φυτό που χρησιμοποιούμε στο ενυδρείο μας, και δεν εννοώ μόνο τα λιπάσματα που χρειάζεται, αλλά και πώς μεγαλώνει, πώς πρέπει να το κλαδέψεις για να του δώσεις όγκο, ποια είναι η καλύτερη μεριά, πώς δένει με τα άλλα κλπ. Θέλει φαντασία, πειραματισμούς και όρεξη! Τέτοιου είδους ενυδρεία μου αρέσουν πολυ, αναπαριστούν συνήθως μια σκηνή από τη φύση, ένα βουνό, μια πεδιάδα κλπ. Κάπου όμως μπορεί να χαθεί και το νόημα γιατί τα περισσότερα από αυτά στήνονται αποκλειστικά για τους διαγωνισμούς και δεν είναι εύκολο να τα συντηρήσεις ώστε να διατηρήσουν την εικόνα που αποτυπώθηκε ειδικά για το διαγωνισμό. Παν μέτρον άριστον είναι η άποψή μου. Δες, πάρε ιδέες αλλά έχε στο μυαλό σου ότι και η μακροπρόθεσμη διατήρηση είναι κάτι σημαντικό, τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου φιλοσοφία που το θέλω στην κρεβατοκάμαρά μου για να ηρεμώ. Καληνύχτες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 16 Μαρτίου 2011 #5 Share 16 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 16 Μαρτίου 2011 Author #6 Share 16 Μαρτίου 2011 Κανενα αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkingr 25 Μαρτίου 2011 #7 Share 25 Μαρτίου 2011 μπραβο παιδες πολυ καλα τα λινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 27 Μαρτίου 2011 Author #8 Share 27 Μαρτίου 2011 Αλλα βιντεακια δεν εχουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 27 Μαρτίου 2011 #9 Share 27 Μαρτίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 27 Μαρτίου 2011 #10 Share 27 Μαρτίου 2011 (edited) Αλλα βιντεακια δεν εχουμε? Απαπαπα Είσαι και αχόρταγο παιδί Μάλλον θέλεις και κάτι τέτοιο και λίγο απο αυτό ΥΓ. Τιιιιιι ακόμα δεν χόρτασες? Ε πάρε και αυτό Έγινε επεξεργασία 27 Μαρτίου 2011 - lasal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος