Jump to content

αλαγη Setup. φουλ φυτεμενο με γκαπυ και γαριδες

magnet1

Recommended Posts

ειχα ενα ενυδρειο 130 λιτρα με κατι ραμιρεζι και κορι. ο βυθος ειναι με αμμο λευκη ψιλη. τα ψαρια κα εδιωξα και πηρα γκαπυ. εχω φυτεψει πριν καμια εβδομαδα ανουμπιες, ανουμπια νανα κατι κρινους και περιμενω και κατι αλλα φυτα που εχω παραγκειλει. το ενυδρειο δεν ειχε καλο φωτισμο. (ειναι ομος διπλα στο παραθυρο) θα τον αλλαξω ομος τις επομενες ημερες. χτες εφτιαξα και DIY CO2 και εβαλα. δεν εχω δει παντος φισαλιδες στα φυλλα οπος λενε μερικοι.πητε μου τι πρεπει να προσεξω? κανει η αμμος για τα φυτα? (την εχω αρκετους μηνες στο ενυδρειο) ριχνω και flourish. το θελω φουλ φυτεμενο με γαριδες και γκαπυ.

στο CO2 εκανα την πατεντα με τον κυκλοφοριτι και την ποτηστρα απο τα καναρινια! εξυπνο! φενετε να κανει καλη δουλεια!

ειχα ενα ενυδρειο 130 λιτρα με κατι ραμιρεζι και κορι. ο βυθος ειναι με αμμο λευκη ψιλη. τα ψαρια κα εδιωξα και πηρα γκαπυ. εχω φυτεψει πριν καμια εβδομαδα ανουμπιες, ανουμπια νανα κατι κρινους και περιμενω και κατι αλλα φυτα που εχω παραγκειλει. το ενυδρειο δεν ειχε καλο φωτισμο. (ειναι ομος διπλα στο παραθυρο) θα τον αλλαξω ομος τις επομενες ημερες. χτες εφτιαξα και DIY CO2 και εβαλα. δεν εχω δει παντος φισαλιδες στα φυλλα οπος λενε μερικοι.πητε μου τι πρεπει να προσεξω? κανει η αμμος για τα φυτα? (την εχω αρκετους μηνες στο ενυδρειο) ριχνω και flourish. το θελω φουλ φυτεμενο με γαριδες και γκαπυ.

στο CO2 εκανα την πατεντα με τον κυκλοφοριτι και την ποτηστρα απο τα καναρινια! εξυπνο! φενετε να κανει καλη δουλεια!

Φυσαλίδες ξεκίνησαν να βγαίνουν από το diy CO2 ?

Έγινε επεξεργασία - jimn

Οι ανούμπιες είναι φυτά που δεν φυτεύονται αλλά δένονται πάνω σε ξύλα, πέτρες η όπου αλλού μπορείς χωρίς να πέφτει άμεσα επάνω τους το φως για να μην γεμίσουν άλγες. Αν τυχόν τις φυτεύσεις βάλε μέσα στο υπόστρωμα μόνο τα ριζίδια. :P

Το χειμώνα είναι λίγο δύσκολο να δουλέψει σωστά το diy CO2, αλλά μην αγχώνεσαι επειδή οι ανούμπιες δεν το χρειάζονται ιδιαίτερα. ;)

Τι φωτισμό έχεις?

ναι δουλευει απο χθες το CO2 ευτηχος το πετυχα με την πρωτη!

ναι ξερω για τις ανουμπιες, θα τις δεσω στα ξυλα που εχω μεσα.

πρως το παρον εχει λεντοσωλινα γυρο γυρο στο ενυδρειο και μια μικρη φθοριου περιπου 40 ποντους. εχω παραγγηλει αυτα...

http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2294

http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2306

νομιζω ειναι οκ για τα λιτρα μου...

Εαν δε βάλεις απαιτητικά φυτά είσαι οκ. :P

υπαρχει προβλημα που το ενυδρειο ειναι διπλα στο κρεβατι μου? μην με βρουν καμια μερα τεζα απ το CO2

οχι ειναι ακινδυνο.μην το φοβασαι.

Συγνωμη για το spam,εχεις κανει το diy το δικο μου για διαχυση?Αν ναι θα ηθελα να βγαλεις ενα βιντεακι και να το βαλεις στο λινκ του diy μου.Τωρα για το pearling που λες οτι δεν βλεπεις πρεπει να μαζευτει λιγο co2 στο νερο,μη περιμενεις να το δεις την πρωτη μερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...