-
Τελευταιες 10 Δημοσιευσεις
-
Από Stavros Lithoxopoulos ·
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Παρατήρησα σήμερα να έχει κολλημένο κάτι άσπρο πάνω στο ραχιαίο πτερύγιο του ένα neon tetra. Γνωρίζει κανείς αν είναι και ποια αρρώστια είναι;. Να το απομονώσω άμεσα; Ευχαριστώ. -
Από Vagg ·
Μεχρι στιγμής όλα καλά Τα φυτα μεγαλώνουν γρήγορα. Επισης αλλαξα το φωτισμό. Έβγαλα το daytime matrix και την θέση του πήρε η chihiros wrgb 2 slim -
Από marinos ·
Χρόνια πολλά. Διάβασε το παραπάνω και θα λυθούν οι απορίες σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει πολλά λίτρα με μεγάλο μήκος ενυδρείου και πολύ καλά φίλτρα. Όλοι οι συνδυασμοί που αναφέρεις έχουν υπάρξει σε μεγάλα ενυδρεία και μάλιστα με επιτυχία όπως αναφέρουν κάποιοι στο YouTube. Προσωπικά στην θέση σου θα έβαζα μόνο ένα είδος και αν είναι εφικτό ζευγάρι. -
Από Haris Moustakas ·
Καλησπέρα σας, Σκεφτομαι να ξεκινησω ενα νεο ενυδρειο και να βαλω μεσα 4 κιχλιδες. Οι σκεψεις μου ειναι 2. Ειτε 2 οσκαρ 1 Jack dempsey και 1 green terror ειτε 1 oscar 1 jack dempsey 1 green terror και 1 Midas. Πιστευτε μπορει να λειτουργησει ενα τετοιο set up και αν ναι τι ενυδρειο φιλτρο φως κτλ θα χρειαστω? Σας ευχαριστω -
Από ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ ·
Το τζάμι μπορεί να άνοιξε αν το ενυδρείο ήταν παλιό και ήθελαν αλλαγή οι σιλικόνες. Μπορείς να βάλεις είτε μπλε φελιζόλ είτε σε δίχτυ μέσα ( πέτρες λάβας, βιολογικό υλικό, ελαφρόπετρα καθαρή, ή και Ada power sand). Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτό https://ifareef.com/product/egg-crate-white/ -
Από Kokonoglou ·
Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζουμε αν το φυτοχωμα έρθει σε επαφή με τον όγκο του νερού αν δηλητηρίασει τα ψάρια; -
Από ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ·
Καλή Ανάσταση σε όλους σας και σε όλων τα ψάρια 💗💗. Σας εύχομαι υγεία , χαρά , ιδέες , έμπνευση και ευτυχία -
Από Kokonoglou ·
Ευχαριστώ πολύ η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω τι φελιζολ είναι το υλικό. Είναι πάντως πολύ συμπαγές χωρίς να σκορπατε. Το έχω βρει στην δουλειά μου από ένα ανταλλακτικό που μου φέραν για να μην περνάει υγρασία σε στοιχείο μπαταρίας. Κ επειδή οι βράχοι έχουν βάρος σκέφτηκα να βάλω κάτι μαλακό και να δώσω κ ύψος. Πριν 2 χρόνια είχα ένα κακό γεγονός μου άνοιξε το πλαϊνό τζάμι σε ένα juwel 100 αρι κ πίστευα μήπως φταίει το βάρος γι αυτό σκέφτομαι ένα μαλακό υλικό για κεφάλι ήσυχο. Αν μπορώ θα ανεβάσω και φωτογραφίες αν μπορούμε να το καταλάβουμε γιατί είμαι καινούργιος εδώ μέσα κ ακόμα δεν μπορώ να προσανατολιστω.
-
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
Από michalos
Ξεκίνησε -
Από killerknight
Ξεκίνησε -
Από marinos
Ξεκίνησε -
Από Χρήστος
Ξεκίνησε -
Από Aiolos
Ξεκίνησε -
Από Antonis K
Ξεκίνησε -
Από Aquazone Team
Ξεκίνησε
-
-
Τελευταια 10 Θεματα
-
Blog Entries
-
Πρόσφατες Αγγελίες
-
Στατιστικα μελων
-
Ανακοινωσεις
-
Husky_Jim 4.871
Δέν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να εκφράσουν το πώς νιώθω γράφοντας αυτές τις γραμμές.
Ο φίλος μας, ο αδερφός μας @ΣΤΑΜΑΤΗΣ δέν είναι ποιά κοντά μας.
Πάλεψε γενναία για πολύ καιρό και από όσο ξέρω πάντα ήταν με το χαμόγελο ανεξάρτητα της κατάστασης του.
Ιδρυτικό μέλος του Aquazone, το αγάπησε ίσως περισσότερο από όλους μας με ανιδιοτέλεια και απίστευτη δοτικότητα
χωρίς προσωπικό όφελος με μόνο σκοπό την γνώση και το χόμπι μας.
Η απώλεια του είναι τεράστια για εμάς, για το χόμπι και φυσικά για τους δικούς του ανθρώπους.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους....
-
-
Πρόσφατες Προσθήκες Προφίλ
Από AfricaTeam, στην ενότητα Ψάρια γλυκού νερού,
Ήπειρος: Αφρική Λίμνες και Ποτάμια Αφρικής: Malawi Lake Εύρος Ph: Όξινο (Ph<7) Κατηγορίες ενυδρείων: 100-120 lt, 130-200 ltΑπό AfricaTeam, στην ενότητα Ψάρια γλυκού νερού,
Ήπειρος: Αφρική Λίμνες και Ποτάμια Αφρικής: Malawi Lake Τάξη: Cichliformes Οικογένεια: Cichlidae Εύρος Ph: Όξινο (Ph<7) Κατηγορίες ενυδρείων: 400+ ltΑπό AfricaTeam, στην ενότητα Ψάρια γλυκού νερού,
Ήπειρος: Αφρική Τάξη: Siluriformes Εύρος Ph: Αλκαλικό (Ph>7), Ουδέτερο (Ph=7), Όξινο (Ph<7) Κατηγορίες ενυδρείων: 130-200 lt, 250-300 ltΑπό AfricaTeam, στην ενότητα Ψάρια γλυκού νερού,
Ήπειρος: Αφρική Λίμνες και Ποτάμια Αφρικής: Malawi Lake Τάξη: Cichliformes Οικογένεια: Cichlidae Εύρος Ph: Όξινο (Ph<7) Κατηγορίες ενυδρείων: 400+ ltΑπό Am Team, στην ενότητα Ψάρια γλυκού νερού,
Ήπειρος: Αμερική Οικογένεια: Cichlidae Εύρος Ph: Αλκαλικό (Ph>7) Κατηγορίες ενυδρείων: 400+ ltΑπό Ομάδα Δημιουργίας του ΑΖ, στην ενότητα Ψάρια γλυκού νερού,
Ήπειρος: Ασία Τάξη: Atheriniformes Εύρος Ph: Ουδέτερο (Ph=7) Κατηγορίες ενυδρείων: 100-120 lt