-
Τελευταιες 10 Δημοσιευσεις
-
Από ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ ·
Μετά την καταστροφή του καλοκαιριού με το έπιπλο… ξεκινήσαμε τις ετοιμασίες για ένα νέο φυτεμένο που θα στηθεί το καλοκαίρι… Το έπιπλο θα φτιαχτεί με κοίλοδοκο και ξύλο κόντρα πλακέ θαλασσης. Τα σίδερα φτιάχτηκαν και τις επόμενες μέρες θα ντυθεί! Φυσικά μεγάλωσα τις διαστάσεις του επίπλου σε σχέση με το προηγούμενο για να μεγαλώσω στην πορεία και το ενυδρείο!!! 😂😂😂 Θα σας ενημερώνω για την εξέλιξη…Καλά Χριστούγεννα σε όλη την ενυδρειακη κοινότητα!!! -
Από Penelope_and_me ·
Εγώ δεν έχω την αδιάβροχη, έχω μία κλασσική basking lamp, την beam spot lamp της Terratlantis. Τώρα που ρώτησες την έψαξα (δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν αδιάβροχες λάμπες) και βλέπω ότι αυτή τουλάχιστον βγαίνει μόνο σε 50W μάλλον. Όμως λάμπες αυτού του τύπου (όχι αδιάβροχες) υπάρχουν σίγουρα και σε 25W. Πάνω στο κουτί ακόμα σου λέει σε τί απόσταση να την βάλεις και τί θερμοκρασία πιάνει αλλά καλύτερα τσέκαρέ το και με ένα θερμόμετρο. Εγώ έχω θερμοκρασία στεριάς στους 32 βαθμούς. Την ανάβω περίπου 12-13 ώρες αλλά είναι πάρα πολύ, πρέπει να το μειώσω όπως καταλαβαίνω από αυτά που διαβάζω εδώ. -
Από Tzikas Tzik ·
Επίσης σε μια λάμπα πυρακτώσεως θα μπορούσε να τοποθετεί dimmer για την ρύθμιση της ισχύος άρα και της θερμοκρασίας. Εσύ τι θερμοκρασία στεριάς έχεις ρυθμίσει και πόσες ώρες την ανάβεις την ημέρα? -
Από Tzikas Tzik ·
Καλησπέρα και ευχαριστώ. Δεν ξέρω αν υπάρχει και λιγότερο από 50w καθώς θέλω να αποφύγω να αγοράσω νέο μεταλλικό καπέλο όπως έχω τώρα ένα ειδικό για ενυδρεία για την uvb λάμπα καθώς έχει κάπου 30€+ότι η λάμπα αυτή είναι ακριβή. Πάντως η μεγάλη χελώνα.( Michelangelo) την περισσότερη ημέρα είναι έξω, κάτω από την uvb, 2-3 φορές μπαίνει μέσα και μόνο μια φορά κοιμήθηκε στο νερό. Ο Leonardo ενώ είχε ξεκινήσει.στο.ενυδρειο αυτό να κοιμάται έξω και να είναι ολη ημέρα κάτω από την uvb λάμπα, πολλές ημέρες τώρα έχει αυτή την.συμπεριφορα να είναι μόνιμα μέσα στο νερό. -
Από Taxiarchis ·
Παιδιά μήπως ξέρετε αυτό εδώ το είδος ποιο είναι ? @marinos @natateo
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
Από killerknight
Ξεκίνησε -
Από marinos
Ξεκίνησε -
Από Χρήστος
Ξεκίνησε -
Από michalos
Ξεκίνησε -
Από Aiolos
Ξεκίνησε -
Από Antonis K
Ξεκίνησε -
Από Aquazone Team
Ξεκίνησε
-
-
Τελευταια 10 Θεματα
-
Blog Entries
-
Πρόσφατες Αγγελίες
-
Στατιστικα μελων
-
Ανακοινωσεις
-
Husky_Jim 4.871
Δέν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να εκφράσουν το πώς νιώθω γράφοντας αυτές τις γραμμές.
Ο φίλος μας, ο αδερφός μας @ΣΤΑΜΑΤΗΣ δέν είναι ποιά κοντά μας.
Πάλεψε γενναία για πολύ καιρό και από όσο ξέρω πάντα ήταν με το χαμόγελο ανεξάρτητα της κατάστασης του.
Ιδρυτικό μέλος του Aquazone, το αγάπησε ίσως περισσότερο από όλους μας με ανιδιοτέλεια και απίστευτη δοτικότητα
χωρίς προσωπικό όφελος με μόνο σκοπό την γνώση και το χόμπι μας.
Η απώλεια του είναι τεράστια για εμάς, για το χόμπι και φυσικά για τους δικούς του ανθρώπους.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους....
-
-
Πρόσφατες Προσθήκες Προφίλ
Από AfricaTeam, στην ενότητα Ψάρια γλυκού νερού,
Ήπειρος: Αφρική Λίμνες και Ποτάμια Αφρικής: Malawi Lake Εύρος Ph: Όξινο (Ph<7) Κατηγορίες ενυδρείων: 100-120 lt, 130-200 ltΑπό AfricaTeam, στην ενότητα Ψάρια γλυκού νερού,
Ήπειρος: Αφρική Λίμνες και Ποτάμια Αφρικής: Malawi Lake Τάξη: Cichliformes Οικογένεια: Cichlidae Εύρος Ph: Όξινο (Ph<7) Κατηγορίες ενυδρείων: 400+ ltΑπό AfricaTeam, στην ενότητα Ψάρια γλυκού νερού,
Ήπειρος: Αφρική Τάξη: Siluriformes Εύρος Ph: Αλκαλικό (Ph>7), Ουδέτερο (Ph=7), Όξινο (Ph<7) Κατηγορίες ενυδρείων: 130-200 lt, 250-300 ltΑπό AfricaTeam, στην ενότητα Ψάρια γλυκού νερού,
Ήπειρος: Αφρική Λίμνες και Ποτάμια Αφρικής: Malawi Lake Τάξη: Cichliformes Οικογένεια: Cichlidae Εύρος Ph: Όξινο (Ph<7) Κατηγορίες ενυδρείων: 400+ ltΑπό Am Team, στην ενότητα Ψάρια γλυκού νερού,
Ήπειρος: Αμερική Οικογένεια: Cichlidae Εύρος Ph: Αλκαλικό (Ph>7) Κατηγορίες ενυδρείων: 400+ ltΑπό Ομάδα Δημιουργίας του ΑΖ, στην ενότητα Ψάρια γλυκού νερού,
Ήπειρος: Ασία Τάξη: Atheriniformes Εύρος Ph: Ουδέτερο (Ph=7) Κατηγορίες ενυδρείων: 100-120 lt