mouseman 16 Μαρτίου 2015 #1 Share 16 Μαρτίου 2015 Παιδια εχω αγχωθει για κατι σημαδια που εχει βγαλει το tang που εχω.Εχω το Orange Stripe Bristletooth Tang (Ctenochaetus cf. striatus) και σημερα παρατηρησα οτι στην μουρη μπροστα εχει 2 σημαδια στρογγυλα λευκα σαν κυκλος ξερει καποιος τι μπορει να ειναι ?(εχθες εκανα αλαγη νερου 30%.Επισης το tang πεζει ξυλο με το foxface που εχω μεσα μπορει να εχει τραυματιστει ? βολταρει και τρωει κανονικα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 16 Μαρτίου 2015 #2 Share 16 Μαρτίου 2015 Μακη μην ανησυχεις. Κατα την ταπαεινη μου αποψη ειναι σημαδακια απο επαφη. Σε καποιο κοραλι η' στο βραχο. Αν τον κυνηγαει και ο αλλος ειναι που πιθανο να "τρακαρε" καπου. Λογικα σιγα σιγα θα του περασει Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 16 Μαρτίου 2015 #3 Share 16 Μαρτίου 2015 (edited) Θα συμφωνησω με τον Μιχαλη μπορει και ακουμπησε ελαχιστο σε κανα αγκαθακι του fox και την ακουσε στερεοφωνικα. Έγινε επεξεργασία 16 Μαρτίου 2015 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 18 Μαρτίου 2015 #4 Share 18 Μαρτίου 2015 Καλησπερα μακη,πως ειναι το ψαρακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 20 Μαρτίου 2015 Author #5 Share 20 Μαρτίου 2015 Καλησπερα ΜΙχαλη ,δεν απαντησα ποιο νωρις γιατι τελευταια με ταλαιπωρει μια ιωση με υψηλο πυρετο και δεν ειχα κουραγιο να ανοιξω ουτε το pc.Βεβαια οι καθημερινες ματιες στο ενυδρειο μου δεν μπορεσαν να λειψουν.Φιλε μου ολα καλα μια χαρα ειναι ο ψαρης μετα απο 2 μερες εφυγαν τα σημαδια οπως ειχατε πει.Μαλον την ακουσε απο τα αγκαθια του foxface. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 25 Μαρτίου 2015 #6 Share 25 Μαρτίου 2015 ευχαριστα νεα μακη περαστικα κιολας φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος